Kayınpederim biz evde olmayınca yatak odama giriyor....

bende ilk defa böyle bişey duydum kayınperin kendi odasını havalandırsın onaneki sizin özel odanızdan ayıp ayıp yaw

canım çok şaşırdım bende herkes gibi k.pederinin yaptıgı gercekten saygısızlık adam belkı ıyı nıyetlı ama ne olursa olsun yatak odasına gırılmez hadı ılla havalandırıcak o zaman kayınvalıdene desın kendı nıye gırıyo.canım ısaretını koy ama ısaret koydugunu esıne soyleme bence yıne kabak senın basına patlar ama mutlaka ve mutlaka oncelıklı olarak esınle konusmalısın sakınce, kapıyı kılıtleme bence ıs camasırlarını ortalıkta bırakma konusuda bana yazlıs gelıyo yıne kotu sen olursun anahtarı tamamen almakta zor ıs camı sen ac dıycektım arkadasın bırı demıs o zamanda kapatıyo demıssın guldum ınankı adamın eve gıresı var ya tobe estagfurullah bence dedıgım gıbı esınle konus baktın olmuyo o zaman da kayın valıdenle konus

bencede en mantıklısı bu kayınvalidenle konuşabilirsin tatlımmm

hiç de doğal deil..yatak odası bir evdeki en özel yerdir.
kayınpeder,arkadaşlar vs. girmemeli bence yatak odasına.

Yanlis hatirlamiyorsam sen daha önce " bitti bosaniyoruz " diye bi konu acmistin kayinvalidem lernen aranin iyi olamadini yazmistin galiba.
Bunu soruyorum cünkü sen simdi ne yaparsan göze batar belki.
Gelin giciklik olsun diye kapiyi kilitliyor filan derler istersen biraz o konu unutulsan kayinpederin halen yatak odanisa girerse uygun bir dille konusursun.

yuh artik ayip mahremiyet diye birsey vardir kitle esin sorarsada acik acik soyle hic dolandirma lafi girmesini istemiyorum orasi benim ozelim benim babam girse ne hissederde dersin

ayy inanıyorum bekarken bıle baam bıle odama gırmezdı kapıdan uyandırırıdı kı bu senın kayınpederın hemde yatak odana.....
saırım medenıyet hıç ugramamıs ona
sen havalandır ewden gıderken kayın pederınede BABACIIM SİZ ZAHMET ETMEYIN DIYE ODAMI BEN HAVALANDIRDIM BUGUN BIZ GIDINCE SIZ HAVALANDIRMAYIN DERSİN
ama gulerek kızareak degıl
eger esın falan nıe babama ole dıyorsun derse aaaaa hıç ole olurmu ben ona zahmet olmasın dıe dedım nekadar kotu kalplısınız bnda kotu bısı yok deyp ustelıge çıkasın

çok mu enayım ? aslında tam politikacı olacak kadınım ama :)

bence ortalıgı dagıt bi bazı şeyleride yay beliki utab-nırda girmez

Utanmasi olsa zaten o odaya girmez...

Allah Allah cok ilgincCADIARZU

Bahanede cok ilgincCADIARZU.. orayi havalandirmak onami düsmüs

Lami cimi yok güzelim acik acik söyleyeceksin....yada en güzeli kapiya levha yap...Izinziz girmek YASAKTIR diye...

tövbe tövbe...

selam kızlarsengözlerimebaksanab dün akşam evim bıraktığım gibi duruyordu.
Hayret girmemiş yatak odama falan kötükedihüso bunu nerden anlıyorsun diyeceksiniz:uhm:
çünkü yatak odamın camını açtıysam adam mutlaka kapatıyor,kapalıysada açıyor.
(Hasta ruhlukötükedihüso)Neyse gittim herşey yerli yerinde.
Nasıl olmuşta girmemiş evime :uhm: Acaba diyorum kayınvalidemi bişey söyledi,
sanmam ama neyse.İşaretimi koydum kızlar,iç çamaşırlarımın olduğu dolaba orantılı bir şekilde lavanta kesesi koydum,milim oynasa anlarım.
Birde en üstteki çamaşırımı değişik katladım:jeyyar:
Birde evden çıkarken yatak odamın kapısını kapattım.
Yani anlasın artık bu kız neden bu kapıyı kapatıyor,
demekki odasına girmemizi istemiyormirmirmirmir onlarda o akıl varsa tabiikaydirigubbakcemile3
Akşam ola hayrola,bakalım neler olacak:lepi:

aynı evde oturuyorsunuz galiba. sadece camı açıp havalandırıyorsa bunda bişey yok hatta daha iyi sağlık açısından. ama dolaplarını karıştıryormu bunu sen faretmişsindir. işte bu yanlış bişeydir. rahatsız oluyorsanda söyle ne var bunda

Yok şekerim yaa aynı evde oturmuyoruz , aynı binadayızÇok üzgünüm çoook

angel sen geçenlerde eşinle barışıp evine geri dönmüştün
bu sefrde kayınpederin saçmalıkları mı ay hayret bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…