- Konu Sahibi salincaksevdam
valla süpermiş...bizimkiler düğünden sonra gelenlerı bıze vermedıler...eşimin ailesi vermeyınce annemlerde onlar nıye vermıyor dıye vermedı.....
eşimin halasının kızı taktı bize bilezik hemde tam altın fiyatı bile değildi. kp ise herkese 2 tam altın fiyatı bilezik alıyordu. bizden 15 gün önce ablasının oğlu evlenmişti onada öyle almıştı. kp de dediki bu taktıklarını aynı fiyattan bize verin. biz dedik ya 200-300 tl nin lafımı olur alın. yok dedi biz almadık yerine bize 2 çeyrekmi ne almıştı. o zmn 100 tl idi tabi çeyrek. bu kasımda evlendi kızı gitti aynı bileziği taktı sonra bilerek. ama yani 14 ayar falandı o onu bile almadılar. Allah razı olsun. gözümüz yoktu tabi 1 bileziğin lafı olmazda onlar kabul etmiyor. benim annemde öyle hayatta benden para almaz. mesela anneme giderken yeğenime hediye alırım ablamın kızı yani hırka olur, kitap falan olur mutlaka bana parasını verir annem. almadan hayatta göndermez. bakkala giderim ekmek parasını bile verir bana geri. içi rahat etmez. benden sana geçsin senden bana geçmesin sizin daha çok ihtiyacınız var der. tatile gittik bu yıl mesela paramız yoktu annem borç para verdi. borç verdi çünkü ben onu senin çocuğuna yatak odası almak için biriktiriyorum dedi. yatırım falan alsanız geride almam ama zaten tatil için aldınız verirsiniz, zaten benden gene size geri gelir dedi. gerçekten yatırımlık bişe olsaydı lafını bile etmezdi 1500 TL nin.