Kayınpederim çocuğuma zarar verdi

Yaptığım ameliyat benim kararım bu konu ile nasıl bağladınız ?
Çocuklarını korumak ana babanın ortak sorumluluğu. Siz çocuklarınızı göz göre göre şiddete günlerce maruz bırakan bir adamı affetmişsiniz. Muhtemelen vijdanınız rahatsız ama burda kimse size yardım etmez

Hayretler içindeyim açıkçası . Herkesin yorumuna saygım var . Sonuçta burada açtığım konu yaşadığım olay. Eşimin ailesi ile . Boşanman gerekiyordu diyenlere de saygım var . Ama bu şekilde ağır eşitiri. Özelikle bu olayın meme ameliyatım ile bağlaştırmanız. Bu olay bir sene önce oldu , ameliyatım 2 ay önce.
Eşimle boşanmadım ve ayrılmadım , birlikteyiz .
Bence yorum yapılmasın çünkü çok çirkin hall almaya başlıyor.
Nasıl içinize sindirip devam ettiniz o kısmı merak ediyoruz.

Çocuklarını korumak ana babanın ortak sorumluluğu. Siz çocuklarınızı göz göre göre şiddete günlerce maruz bırakan bir adamı affetmişsiniz. Muhtemelen vijdanınız rahatsız ama burda kimse size yardım etmez
Ben kimseden yardım istemedim . Yaşadığım olayı paylaştım . Meme konusunu silip yada yeni üyelikten yapardım bunu. Ama yapmadım ki . Buradaki bu ifşa sanki saklamışım gibi. Boşanmadım , sebebini de yazdım anlattım .

Yardımdan kastım destek, rahatlatma amaçlı mesajlar zaten. O yüzden şaşırmayın tepkilere.

Bence abartmamışsınız az bile, çocuğumun ağzina çatal sokacak adamı evden göndermeden önce o çatalla duvara mıhlarım münasip yerinden. Terbiyesiz, hadsizler anasıda ruh hastasiysa sahip çıksalarmış bu saatden sonra vijdan yapacak degilsiniz heralde allahın manyakları.
Çok sinirlendim keşke okumasaydım konunuzu daha neler yazacağımda ağzım bozulacak.

Sürekli kocanızı öyle biri değil şiddete meyilli değil diye savunmuşsunuz ama babası çocuklarınıza apartmanı inletecek kadar şiddet uygularken, ağzına çatal sokup kanatırken ses çıkartmamış hatta üstünü kapatmış kocanız. Devam etme motivasyonunuz neydi? Ortaya çıkmasa daha neler olurdu evlatlarınıza bu ihtimali düşünmüyor musunuz?

Sürekli kocanızı öyle biri değil şiddete meyilli değil diye savunmuşsunuz ama babası çocuklarınıza apartmanı inletecek kadar şiddet uygularken, ağzına çatal sokup kanatırken ses çıkartmamış hatta üstünü kapatmış kocanız. Devam etme motivasyonunuz neydi? Ortaya çıkmasa daha neler olurdu evlatlarınıza bu ihtimali düşünmüyor musunuz?
Düşündüm tabi ki . Bunun için mesafe koydum be çocuklarımı görüştürmüyorum. Devam etmek ve ya etmemek için çok çabaladım , bu anlık bir karar değildi. Çok konuştuk ve belli bir süreden sonra tekrar devam ettik . Yani onlar gittikten sonra kapıyı kapatıp hadi yolumuza devam demedim .

Evet tam da bu şekilde , saçma yorum yapıp bu şekilde mi eğleniyorsunuz ?
eğlenmiyorum ki, senin çocuğunun seslerine apartman inlemiş. komşular korkmuş. ağzına çatal sokulmuş, adamı affetmiş bi de meme yaptırmışsın. komik olan kısmı ne ? o çocukların günahı ne ? eşin çok iyi biriymiş iyi ki iyimiş iyi olmasa, yemek yemediği için çocuğu öldüren babasının gömmesine yardım ederdi herhalde. eşin berbat biri , insan bile değil benim nazarımda , hee sen meme karşılığı affetmişsin belli ki o da senin genişliğin.

eğlenmiyorum ki, senin çocuğunun seslerine apartman inlemiş. komşulat korkmuş. ağzına çatal sokulmuş, adamı koynuna almışsın bi de meme yaptırmışsın. komik olan kısmı ne ? o çocukların günahı ne ? eşin çok iyi biriymiş iyi ki iyimiş iyi olmasa, yemek yemediği için çocuğu öldüren babasının gömmesine yardım ederdi herhalde. eşin berbat bir insan bile değil benim nazarımda , hee sen meme karşılığı affetmişsin belli ki o da senin genişliğin.
Senin de genişliğin ortada gibi. Haklısın bazı konularda . Ama buradan eşimle devam etmem yargılanıyor , anneliğim . Bu paylaşım ile benim gibi düşünen kaç insan var, tepkim ve sonrasında olanlar doğru mu. Ama sadece yargı ile karşılaştım.

Senin de genişliğin ortada gibi. Haklısın bazı konularda . Ama buradan eşimle devam etmem yargılanıyor , anneliğim . Bu paylaşım ile benim gibi düşünen kaç insan var, tepkim ve sonrasında olanlar doğru mu. Ama sadece yargı ile karşılaştım.
ben neden genişim ? merak ettim, ilkokul seviyesinde iletişim kurmadan önce söylediğiniz ifadenin altını doldurun. Kimse çocuğumun ağzına çatal sokmadı komşular kapıya gelmedi bunu yapan adamla iki hafta daha yaşamadım ona hizmet etmedim. bunu yapan adama göz yuman adamın koynuna girmedim, affetmek için meme yaptırmadım, ben neden genişim pardon ?

Çocuklarınıza yapılan eziyete sesini çıkarmayıp, suça ortak olan kocanızı nasıl affedebildiniz?

Back
X