Kayınpederim kötü niyetli mi?

Ben mi çok demodeyim

Alt katta oturan kp ile gecenin 1.30 unda mesajlaşacağım

Ben o saatte eşimle mesajlaşmam

Kp ile belki bir belki iki kere telefon ile konuştum 15 yılda ne mesajlaşması

Babama arada ilgisini çekecek haber yahut bizden foto atarım da asla gecenin 1.30 da değil

Ayrıca adam atmış mesaj eşin nerede ona neden göstermedin

Onu da geçtin cevap neden verdin

Şimdi adı dede de muhtemelen bu dede 50 civarı sen de yarı yaşındasındır

Olmaz bu tarz muhabbet

Bende aynen bu şekilde yorumladım. Art niyet göremedim. Torununa olan sevgisinden de anlaşılıyor tatlı dilli biri olduğu

Burdaki canim hic masum bi canim degil.canim kizim demek varken sadece canim demesi ustune o yazdigi mesaj hemde gece vakti.bence suz baya uzak durun bunun niyeti iyi degil.

kayınpederınızle neden mesajlasıyorsunuz onu anlamadım
aynı apartmandasınız zaten ?
sadece bırsey lazım oldugunda kapısını calarak muhattap olunabılır en fazla ogluna ulasamıyorsa sızı arar ?
baba yazısını gormesem sevgılı mesajlasması zannederdım

Bunu daha önce dedi ama bu şekilde denemişti bugün yine dedim baban karı arıyor bana diyor ben pezevenk miyim dedim kızdım ama eşim çok atarlı bu mesajı görse....
Üslubunuz ne güzel. Karı aramak, evlenmek istiyorum bana birini bul denildiğinde kendini hemen pezevenk Miyim diye nitelendirmelerden kurtarmak. Öpücük atan sapık kayınpedere yine öpücük ile cevap yazmak. Maşallah maşallah.

Gec saate kadar sizde olan adam gece 1.36 da neyin mesaji Allahaskina. Surekli canim canim hic hos degil.

hiç hoş olmamış. size tavsiyem mesajlarına cevap yazmayın.

Yani çok laubali bir durum
Kp ile yazışarak muhabbet ne bileyim olmaz ya bu duruma bir set çekmelisin
Ayrıca mesajları eşinle paylaş, biraz mesafeyi de arttır
Adamın günahını almak istemem ama çok muhabbet tez ayrılık getirir derler hoş değil durum

yok bildigin niyeti bozmus adam

Yemin ederim vallahi billahi midem bulandı.
Siz mesafeyi koyun aşırı soğuk olun, torununuda severken yaninda olun güven veren bı adam değil.
Şu yazdığı resmen şerefsiz bi insanın yazacağı bi şey...

Buradan bakinca siz de geceyarisi adama opucuklu mesaj gondermissiniz gibi duruyor. Ben de inanmadim konuya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…