- 21 Şubat 2018
- 49
- 38
- 3
- Konu Sahibi BeautyBlackCat
-
öyle babaya köpek tükürsün. direk anlattığın gibiyse beş para etmez sülaleden kusura bakma ama beş para etmez koca çıkmış sana. ben olsam daha zırnık vermeyeceksin yoksa ben yokum diye tehdit ederim kocamı. çünkü başka türlü adam olacağa benzemiyor.
eşiniz izin vermeyecek ailenizi sömürmelerine. siz ancak hiç muhatap olmayarak başınızın ağrımasını engellersiniz
bir daha onlara anahtar bırakmayın, para isterlerse "param yok" deyin vermeyin
ve mümkünse çocuğunuz büyüdüğünde bir işe girin çalışın
sakın ha çocuğunuzu emaneten bile olsa o eve bırakmayın
izin vermeyin sakın iyi yapıyorsunuz.Belki fazla olacak ama daha opmesine bile izin vermedim. Sigara içip gelip çocuğu öpmeye çalışıyor. Sürekli ağzında küfürler durmuyor. Birakirmiyim diye erkek çocuğu. En ufak torunu 4 yaşında ağzından küfür düşmüyor kendilerine bile küfür ediyor. Benim cocuguma da alistirmalarina izin vermem.
Bütün bu olanlardan sonra anahtarı neden veriyorsunuz saf mısınız?
Madem kp ile konuşmuyorsunuz bu lafları da söyleyin dan dan diye.
Size bakmak zorunda mıyız ben kendi evime birşey alamıyorum yeter artık diyip çığırın gerekirse.
izin vermeyin sakın iyi yapıyorsunuz.
anne babanızın bulunduğu şehre taşınsanız eşiniz orada iş bulabilir mi? kp de kızıyla yaşıyor ona göre şekil almayın
baktınız olmuyor hiç çare yok çocuğunuzu alın anne babanızın evine geri dönün.
Olmaz mı var tabi maaşı. Hem kendi maaşı var hem damadı calisiyor. Damadi parayi kızına veriyor oda kayinpederime bir lira vermiyor. Ama benim kocam saf gibi yağ balla besliyor.... çok zoruma gidiyor artıkEşiniz alışmış saniri,, böyle olması gerekiyor diye düşünüyor normal geliyor.
Kayinbabanizin emekli maaşı yok mu
En iyisi ordan taşınmak gibi. Otobüse atlayıp atlayıp ek ek parası ışte,eye gelemez o zaman
Eşin de artık baba.Eşim "yani biliyorum haklısın ama babamdir haktir destek olurum" demekten başka bir şey yapmıyor sağolsun. Tabi ki babası haktir ama gorumcem koca gün içki içip çerez yerken neden ben bu parasizlikla hala tek başıma destek oluyorum bana da günah değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?