Kayinpederim! !!

eşiniz izin vermeyecek ailenizi sömürmelerine. siz ancak hiç muhatap olmayarak başınızın ağrımasını engellersiniz

bir daha onlara anahtar bırakmayın, para isterlerse "param yok" deyin vermeyin
ve mümkünse çocuğunuz büyüdüğünde bir işe girin çalışın

sakın ha çocuğunuzu emaneten bile olsa o eve bırakmayın

Eşim "yani biliyorum haklısın ama babamdir haktir destek olurum" demekten başka bir şey yapmıyor sağolsun. Tabi ki babası haktir ama gorumcem koca gün içki içip çerez yerken neden ben bu parasizlikla hala tek başıma destek oluyorum bana da günah değil mi

Böyle sadece insanı sömürmeye yarayan varlıkların adı anne baba da olsa bir yere kadar çekilir. Kimseye çocuğunuzun rızkını yedirmeyin hele böyle içki, kumar için. Eşinizi ikna edin kaçabildiğiniz kadar uzağa kaçın

eşinizde bitiyor olay
kendinize bile yetemediğini anlatacak görümceniz kocası baksın diyecek
baktınız yapmıyorsa sizde dikkat etmeyeceksiniz..net'!!!

Bunu yaptım böyle olunca bir iki hafta ara veriyor sonra yine devam ediyor. Ama benimde iflahim kurudu artık. Benim Ailem bize hepmaddi manevi destek olurken biz onun ailesini besliyoruz.

Bütün bu olanlardan sonra anahtarı neden veriyorsunuz saf mısınız?
Madem kp ile konuşmuyorsunuz bu lafları da söyleyin dan dan diye.
Size bakmak zorunda mıyız ben kendi evime birşey alamıyorum yeter artık diyip çığırın gerekirse.

bakın eşinizle şöyle bir konuşma yapabilirsiniz;

verdiğin para nereye gidiyor, kahveye içkiye?
peki sen ben ya da hatta baban hasta olsa bir ihtiyaç olsa ne yapacağız?
bence biz para vermeyi keselim ve para biriktirelim. baban yaşlı, yarın ne olacağı belli değil, cebimizde paramız olsun.
hem sen ona para vermezsen şu şu kötü alışkanlıklarını da mecburen azaltmak zorunda kalacak, aslında faydamız bile dokunmuş olacak.

Belki fazla olacak ama daha opmesine bile izin vermedim. Sigara içip gelip çocuğu öpmeye çalışıyor. Sürekli ağzında küfürler durmuyor. Birakirmiyim diye erkek çocuğu. En ufak torunu 4 yaşında ağzından küfür düşmüyor kendilerine bile küfür ediyor. Benim cocuguma da alistirmalarina izin vermem.

Eşiniz alışmış saniri,, böyle olması gerekiyor diye düşünüyor normal geliyor.
Kayinbabanizin emekli maaşı yok mu
En iyisi ordan taşınmak gibi. Otobüse atlayıp atlayıp ek ek parası ışte,eye gelemez o zaman

izin vermeyin sakın iyi yapıyorsunuz.

anne babanızın bulunduğu şehre taşınsanız eşiniz orada iş bulabilir mi? kp de kızıyla yaşıyor ona göre şekil almayın

baktınız olmuyor hiç çare yok çocuğunuzu alın anne babanızın evine geri dönün.

Evimde kedim var. Yegenleri iki gün mama ve suyunu versin diye bırakmıştı malesef. Ama evi toplayıp goturmusler

Ailem bursa da. Eşim de oraya gidemem orda saç ekim isi yok diyor. Burda evler oranın iki katı kendine is bile kurarız evi satarak diyorum ben istanbuldan gidemem diyor bu seferde.
Olmaz mı var tabi maaşı. Hem kendi maaşı var hem damadı calisiyor. Damadi parayi kızına veriyor oda kayinpederime bir lira vermiyor. Ama benim kocam saf gibi yağ balla besliyor.... çok zoruma gidiyor artık

Eşin de artık baba.
Evladının rızkından, bezinden kesip babasına yediremez.

Benim eşim yapsa, o evi başına yıkarım. Baktım ders almadı, babasıyla başbaşa bırakırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…