Kayinpederim! !!

. Ben çocuğumdan Kısıcam bez hesabı yapıcam, o babasına kahvehane parası yedircek. O adamı döverim. Hiçde öyle sakin kalamam.

Çok kavga ettim çok olay çıkardım. Ama en fazla bir iki hafta ara veriyor para vermeye büyük kavga edince sonra gene ayni tas aynı hamam. Bu aksam net bir konuşma yapacagim ve eğer bir daha böyle yaparsa cocugumu da alip annemin evine gidecegimi söyleyeceğim. Umarım ise yarar, zaten yaramassa anlayacagim ki onun gözünde her şey bitmiş.. allah razı olsun annemin kapısı bana hep açık. 1 buçuk yıldır çektiğim yeter

Hah iste cozumu buldun acima acinacak hale gelirsin.oncelik kendi evinin rizki yiyecegi cocugun bezi esinin ihtiyaci vs.baba muhtac olsa yardim etsin dicem ama keyfi harciyor.buna sizin bir dur demeniz gerekir.sonucta esiniz bez niye bitti dolabi niye bos demez size babamda cok oldu diyecek.

Kpederin derhal bir işe girsin eli ekmek tutsun.
sizde en kısa zamanda oradan taşının.
kısa ve net tavrınızı koyun. küserlerse de küssünler daha iyi olurdu.
Eşiniz ne düşünüyor ?
yoksa bu evliliğin sonu hayra alamet değil. Allah yardımcınız olsun

Parayı kısma zaten birikim yapmıyorsunuz anladığım kadarıyla kalan para kpye gidiyor.çocuğun bezinden kendi ihtiyaçlarınızdan hiç kısma hatta gez toz 5 kuruş parası kalmasın o zaman veremez lafını ederse de kumarbaz babana vereceğine ben harcadım.bence tek çözüm eşinizle konuşup onu taşınmaya ikna etmek.ben olsam çekemem böyle birini ben kendimden,çocuğumdan kısıcam adam babasına para yedirecek.baba da baba olsa bari bildiğin iskele babası.

Eşim her zaman "haklısın ama babamdir haktır gunahtir ben elimden geleni yaparım onun yaptığı ona" diyip öbür dunyasida var bunun diyor. Ama öbür dünyası varda bana da var öbür dünyası. Benim hakkım değil mi? Bana günah değil mi? Bunlari söyleyince de gecistiriyor

valla bezi iradeli kullanmayacaksınız.. Bitti diyip alacaksınız, aldıracaksınız.. Siz kısarsanız o da babasına verir ama siz alırsanız elinde para kalmaz veremezde kimseye

Anahtarı niye veriyorsun ki bunca şeyin üstüne. Ve saydığınız yokluklar ciddi şeyler ne demek ekmek alamamak ne demek dolap boş. Bu durumda kocan olacak adam hala başkalarına mı para yediriyor ?

Millet kayinvalideden ceker, siz kayinbabadan
Koyun tavrinizi esinize de ailesine de.
Anahtar niye birakiyorsunuz ki onlara. Belli yemeye tasinmislar babalarinin evlerine.
Baba da da robin hood gibi masallahh sizden alip onlara yediriyor.
Yazik yaa. Ben bu ana baba hakkini da anlamiyorum. Omur boyu kambur gibi yuk olmak zorunda degiller ki. Benim oglum calissin didinsin. Ben de gideyim damada yedireyim para. Olduuu baska

kızmanız çok normal...
böyle olduğunu bildiğiniz insanlara ev anahtarı bırakmanız normal değil..

Bunları kocana da söyledin mi ?

Sen tutumlu oluyorsun kalanı ona veriyor. Neye yarıyor ki? Olmazsa neyi verecek. Masraf çıkar çaktırmadan, belli etme tutumlu olmadığını gerekli gibi davran. Elinde bir şey olmazsa veremez. Zora girsin onlar da sırt çevirir aklı başına gelir, umarım. En azından sen saf gibi kendi rızkını onlara yedirmezsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…