mide bulandiriyorlar derken oraya yanlis yazdim sinek kucuk ama mide bulandirir anlaminda yazmak istedim yanlis oldu koca adam tabi ki gelmek zorunda degil ama bazi seyleri insan sezer bir gitmek istememek vardir bir de inadina gitmemek ben olayi az cok anliyorum boyle bir gunde bunu yapmasina kizdim rahatsiz oldugu seyleri soyleyebilir bana bile olmasa kizina ogluna soyler insan bu hareketler daha cocukca ve sinir bozucu geliyor ben kendi ailem onlardan iyi demedim dediginiz gibi biraz daha dusunceliler daha sahiplenici insanlar da kayinpederim de cok seviyor torununu bunu hissediyorum zaten bize karsi tavir olarak yapiyor o kadar degisik bir insan kotu diyemiyorum iyi diyemiyorum ortadayim
Ortada olmak iyidir :) tabi ki çok iyi diye düşünmek zorunda değilsiniz ama kötüye de yormamak lazım çok zorlamadıkları müddetçe.
şimdi her ailenin ve aile içindeki insanların yapısı da Farklı.
benim annem mesela hiç sıcak değildir. Hep mesafelidir. Ben ya da gelinlerimiz doğum günü kutlayacağız desek, direk karşı çıkar. İzin vermez, çağırsak gelmeyeceği gibi bir de üstüne kızar. AMa torunlarını da çok sever.
gelinlerimiz de ben de hiç büyütmeyiz bunu. Onlar da sağolsun, hep getirirler çocukları, sevdirirler, hediye beklemeden, yalnızca gönlünü hoş etmek için. İkisinin de ailesi sizin aileniz gibi sıcak aileler ama bu kızların anneme soğuk durmasına sebep değil. Onu da öyle kabul ediyorlar.
ama ananem ve dedem mesela, annemden daha yaşlı olmalarına rağmen daha sıcaktırlar böyle mevzularda. Doğum günü desek sevinirler, gelirler, ellerinden geldiği bir hediye getirirler. çok sıcak, samimi insanlardır. yani aynı aile içinde bile kişiden kişiye de değişiyor.
onların da mesela iki tane gelini var: Sevimli, kendileri yaşayan, bahçeden hep bir şeyler yapıp getirmeye çalışan, yük olmayan iki yaşlılar. Bir gelin onları çok sever,, kendi ailesini de.ama diğer gelin kendi ailesiyle çok sıkıdır ama onları hiç istemez.
geldiklerinde sıkıntı çıkaracak bir mevzu muhakkak bulur. Büyük mesele, gerginlik, hatta kavga olur bu bir şekilde. Böylece mesafe koyarak, hatırlarını kırarak uzak tutmaya çalışır. Verdiği şeyi almaz, almayacağını dik dik söyler, Hep bir hesap sorma şeklinde davranır. Bu sebeple aradaki samimiyet kaybolup, soğukluk giriyor ilişkiye.
O kendince haklıdır ama ben yok yere olduğunu Ve ayıp olduğunu düşünüyorum. Bazı küçük mevzular küçük kalabilmeli.