ancak ozur dilerse konusurum ki o da dilemez.Ne olursa olsun benim babamin arkasindan konusamaz efendim! Esiniz de destekcinizmis ne guzel, bence baristiginiz gibi tekrardan muhabbeti kesin.. Asla gorusmeyin.. Hadsiz herif.. Ay bana sinir geldi. Kendi kp aklima geldi o da boyle hadsiz nerde ne konusacagini bilmeyen bi tip
Ooooh ne guzel iste oyle hadsiz bi adami hayatinizdan rahatca cikarabilirsiniz o zaman...o da ozur dilemezmis zatenBende sadece ozur dilemesi sartiyla gorusurum bundan so
ancak ozur dilerse konusurum ki o da dilemez.
Eşin senin olduğun ortamda icirmeyecek.Kendisi 50 yasinda 10 senedir emekli calismiyor babam 60 yasinda hala calisip cabaliyor. İs hayatinda hayalperestmis yok bi diyalog vs kuramiyormus.. Dedikodu yapiyor resmen.
Esim bnden yana zaten ona karsi bi tepkim yok.. Sen baristirdin bu insanlarla bn barismayalim demistim diyor.Igrenc adam. Duzgun biri olsa boyle icip icip millet hakkinda konusmazdi zaten. Tepkinizi acikca ortaya koyun, esinize karsi da koyun asla goz yummayin.
Bi kere uyardik bi daha yapmaz diye dusunduk, bizim de hatamiz bu oldu.Eşin senin olduğun ortamda icirmeyecek.
Yada kayinpederin ağzına icmeyi öğrenecek
bida geldiginde ayikken bur kavga cikar apartmana rezil et kopar ipleri ozur dileyene kadar konusma bazi insanlae saygidan anlamiyor malasefBi kere uyardik bi daha yapmaz diye dusunduk, bizim de hatamiz bu oldu.
Tabi ki degil.. Yarin bigun olduklerinde esim uzulmesin diye baristirdim esim barismayalim dedi ben israr ettim pisman ettiler..habire böyle konuşan adam adam mı sence ?
Terbiyesiz kiskaniyor babamin evlatlari icin yaptiklarini. Ne nisan da ne dugun de yoktular iyiki de yokmuslar. Cok iyi yapmisiz kuserek. Keske hic barismasaymisiz..Terbiyesiz ne istiyomus adamdan kizini canini onlara verdi diye mi kotuymus anam babam icin konusan kim olursa olsun onun azini yirtarim
Tabi ki degil.. Yarin bigun olduklerinde esim uzulmesin diye baristirdim esim barismayalim dedi ben israr ettim pisman ettiler..
s...arım ağzına yüzüne. net.
Ben de s.....m agzina yuzune! Ne munasebet yahu! Siz niye o icerken yaninda kalip onu dinliyorsunuz? Tepkinizi koyun aaa yeter deyin kalkin gidin veya agzina s...! Lutfen kimseye ailenize laf ettirmeyin! Her kim olursa olsun!
cvp bını ver tabi ki ne susuyorsun.Kizlar kayinpederim babamin hakkinda ileri geri konusuyor icince.esim susturuyor ama agirima gidiyor. Siz olsaniz ne yapardiniz nasil davranmaliyim.
Sen ne yapiyordun? Ben gorusmek istemiyorum bi daha dedim esime, o da sen gorusmezsen bende gorusmem senin olmadigin yerde isim yok diyor, onlar kussun de istemiyorum ama..Benim ki içmeden konuşuyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?