Kayınpederimin benden borç istemesi

papatya12a

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2021
62
34
38
Arkadaşlar nişanlıyım kayınpederim ben her defasında param yok baba bende yok dememe rağmen sürekli benden borç istiyor bazen şaka yaptım diyor bazen gerçekten istiyor bir kaç kez nişanlım uyardı benide uyardı verme sakın diye hiç vermedim ama yine de istemeye devam ediyor daha yeni aradı borç istedi,nişanlıma söyleme diye söyledi napıcam bilmiyorum şuan bana mesaj yazdığı zaman tüylerim diken diken oluyor 30k istedi birde napıcam şimdi bilmiyorum nişanlıma söylemeli miyim borcu vermeli miyim yine yok diyip üstüne kapatmalı mıyım

Son düzenleme:
Nişanlınıza söyleyin. Mesajları, arama kayıtlarını silmeyin. Milletin kayınbabası verir parayı bizimkiler bizden istiyor. Ne günlere kaldık.

Mesajı aynen kocana gönder ? Ve neden bu kadar borç istediğini sor. Bu işin içinde kumar var bence . Öyleyse evliliği tekrar gözden geçir

Ne münasebet. Hiç öyle bende de yok vs demeyin, sert bir tepki koyun. Şimdi yok dediniz ok, yarın düğün takılarınızın olduğunu bilmeyecek mi?
Ben bu konuşmalardan, maddiyatla ilgili şakalardan hiç hoşnut değilim. Benden kendi babamın bile para istemişliği yoktur. Çok zordaysanız dilerseniz babamı arayın diyin

1. Nişanlınıza söyleyin
2. Nişanlınız verme diyerek şov yapıyor olabilir, evlendikten sonra elinizdekileri heran ailesine yedirebilir

Kumar var bence de olayda. Nişanlına mesajları aynen ss at. Ve evliliği bi 10 kere daha düşün

Bence de evlenme düşünceni gözden geçir. Nişanlıniz borç verme sakın dediğine göre. Bir şeyler biliyor

Engelleyin nişanlınızada sert yapın bir daha istemiyorumbana yazmasın diye. Benim kayın pederim bir kez dokaylı yoldan istedi ortalığı ayağa kaldırdım ne münasebet evlenmeden altınlarımı istemek diye? Kayınvalideme düşmandan istesin benden istemesin ayıp denen bir sey var dedim. Kayınvalidemin haberi yokmuş kadın aradı ağzına geleni yardırdı. Bazı insanlar yüzsüzdür yok dedikçe yapışırlar. Tersleyin korkmayın verip kötü olacağınıza vermeyip kötü olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…