- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.473
- 548
- Konu Sahibi papatya12a
-
5 bin istemisti o, yok diye de söylenmişti, "cebinde 5 bini olmayan da ölsün" gibi birseyler demisti.Kayınpederin borç istemesi temalı başka bir konu daha okumuştum. O da mı sizdiniz yoksa yeni bir sektör mü doğuyor
Evet detayları hatırlıyorum ama konuyu kim açtı hatırlamıyorum5 bin istemisti o, yok diye de söylenmişti, "cebinde 5 bini olmayan da ölsün" gibi birseyler demisti.
papatya12a senin baban boyle bir borc isteyecek biri mi? Atiyorum nisanlina "damat bana bi 10 bin atesle" der mi?
Sorunun cevabı babam asla istemez, tam tersine verir diyorsan, bu aileyle uyumlu degilsindir.
Ayrica kalibimi basarim, durup durup borc isteyen insanin borc odeme sorumlulugu yoktur ve kesin kumar tarzi bir sorunu vardir.
Vermeyin ve nişanlınıza diyin. Kumar vb durumu olabilirArkadaşlar nişanlıyım kayınpederim ben her defasında param yok baba bende yok dememe rağmen sürekli benden borç istiyor bazen şaka yaptım diyor bazen gerçekten istiyor bir kaç kez nişanlım uyardı benide uyardı verme sakın diye hiç vermedim ama yine de istemeye devam ediyor daha yeni aradı borç istedi,nişanlıma söylememi söyledi napıcam bilmiyorum şuan bana mesaj yazdığı zaman tüylerim diken diken oluyor 30k istedi birde napıcam şimdi bilmiyorum nişanlıma söylemeli miyim borcu vermeli miyim yine yok diyip üstüne kapatmalı mıyım
çok tehlikeli bence saklama nişanlına söyleArkadaşlar nişanlıyım kayınpederim ben her defasında param yok baba bende yok dememe rağmen sürekli benden borç istiyor bazen şaka yaptım diyor bazen gerçekten istiyor bir kaç kez nişanlım uyardı benide uyardı verme sakın diye hiç vermedim ama yine de istemeye devam ediyor daha yeni aradı borç istedi,nişanlıma söylememi söyledi napıcam bilmiyorum şuan bana mesaj yazdığı zaman tüylerim diken diken oluyor 30k istedi birde napıcam şimdi bilmiyorum nişanlıma söylemeli miyim borcu vermeli miyim yine yok diyip üstüne kapatmalı mıyım
Bu böyle bitmez, evlenmeden bir kez daha düşünün. Olacak şey değil.Arkadaşlar nişanlıyım kayınpederim ben her defasında param yok baba bende yok dememe rağmen sürekli benden borç istiyor bazen şaka yaptım diyor bazen gerçekten istiyor bir kaç kez nişanlım uyardı benide uyardı verme sakın diye hiç vermedim ama yine de istemeye devam ediyor daha yeni aradı borç istedi,nişanlıma söylememi söyledi napıcam bilmiyorum şuan bana mesaj yazdığı zaman tüylerim diken diken oluyor 30k istedi birde napıcam şimdi bilmiyorum nişanlıma söylemeli miyim borcu vermeli miyim yine yok diyip üstüne kapatmalı mıyım
Ne tarafa kusalim ben kimseye borc vermem de kapat telefonu net sinir cekmessen basina bela olur sana vereceğine senden mi istiyor bence nisanlina da söyleArkadaşlar nişanlıyım kayınpederim ben her defasında param yok baba bende yok dememe rağmen sürekli benden borç istiyor bazen şaka yaptım diyor bazen gerçekten istiyor bir kaç kez nişanlım uyardı benide uyardı verme sakın diye hiç vermedim ama yine de istemeye devam ediyor daha yeni aradı borç istedi,nişanlıma söylememi söyledi napıcam bilmiyorum şuan bana mesaj yazdığı zaman tüylerim diken diken oluyor 30k istedi birde napıcam şimdi bilmiyorum nişanlıma söylemeli miyim borcu vermeli miyim yine yok diyip üstüne kapatmalı mıyım
Tabi ki vermeyeceksiniz,saf mısınız? Nisanliniz verme demiş sizi uyarmış hâlâ acaba mı diye düşünmek neden??Arkadaşlar nişanlıyım kayınpederim ben her defasında param yok baba bende yok dememe rağmen sürekli benden borç istiyor bazen şaka yaptım diyor bazen gerçekten istiyor bir kaç kez nişanlım uyardı benide uyardı verme sakın diye hiç vermedim ama yine de istemeye devam ediyor daha yeni aradı borç istedi,nişanlıma söylememi söyledi napıcam bilmiyorum şuan bana mesaj yazdığı zaman tüylerim diken diken oluyor 30k istedi birde napıcam şimdi bilmiyorum nişanlıma söylemeli miyim borcu vermeli miyim yine yok diyip üstüne kapatmalı mıyım
Borcu verme. Öz oğlu verme diyorsa bir haltlar karistiriyordur. Baba yok de geç.Arkadaşlar nişanlıyım kayınpederim ben her defasında param yok baba bende yok dememe rağmen sürekli benden borç istiyor bazen şaka yaptım diyor bazen gerçekten istiyor bir kaç kez nişanlım uyardı benide uyardı verme sakın diye hiç vermedim ama yine de istemeye devam ediyor daha yeni aradı borç istedi,nişanlıma söylememi söyledi napıcam bilmiyorum şuan bana mesaj yazdığı zaman tüylerim diken diken oluyor 30k istedi birde napıcam şimdi bilmiyorum nişanlıma söylemeli miyim borcu vermeli miyim yine yok diyip üstüne kapatmalı mıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?