Kayinpederimin yaktigi koltuk :(

konu sahibinden uzun süredir ses seda yok, umarim kocasi büyük tepki vermemistir konu sahibini susturarak. malum erkek aileleri asirinin asirisi kiymetliler ya.
Koltuk yakma konusunda bisi demedim ama eşimde bende babasına biz bu evde sigara içirmiyoruz dedimiz halde biz evde yokken heryerde 2 paket sigara içmesine tepkimizi koyduk çünkü dün evimde kalamadım sadece mutfak camını açmışlar cereyan yapıyor diye

maddiyat meselesini konustub mu?

nerde kaldiniz?

diger yorumda yazmissin sen zaten, kendi evinde icmiyor benim evimde iciyor diye, fark ettigin gibi seni takmiyorlar, destek oldugun icin minnet bile duymuyorlar.

maddiyat meselesini konustub mu?

nerde kaldiniz?

diger yorumda yazmissin sen zaten, kendi evinde icmiyor benim evimde iciyor diye, fark ettigin gibi seni takmiyorlar, destek oldugun icin minnet bile duymuyorlar.
Belli olmuyormus abartmaya gerek yokmuş zaten. Yastık koyulurmus bende biliyorum odemiceklerini zaten ama isten cikiyorum dedim

yok onu kastetmedim, onlara verilen paradan bahsetmistim.

bunlari diyen ki es mi kp mi?
Bunları diyen kp. Eşim benden yana oldu
Ben o altınların üstüne damacana damacana su içtim. Çünkü önce fındık parası ile vercez dediler ben verdim 60binden fazla onun fındığı 30bin anca olur sonra findigin yarısı oldu sonra 5 6 bin oldu en son çok masraf cıktı oldu bende işten ayrilicam çocuk planım var herkes kendi evinden sorumlu olsun size bakamicam dedim 5 oğlun 2 kızın var kızların zaten vermez 2si küçük okuyor 3 tane kalıyor onlar 100 versin biz yine 300 verelim sıkıntı değil dedim

iyi demissin keske 300 yerine de 100 deseydin yada esit deseydin yada mutlaka belirt digerleri calisana kadar diye.

altinlarini vermeyecek olsalar bile devamli iste. asla rahat edemesinler bu yüzden, oh aldik bize kaldi demesinler asla huzurlari olmasin.

para vermicem diyince tepkileri ne oldu? hem esinin hem ailesinin?

Eşim bisi demedi zaten vermek zorunda değilim o da biliyor ama kp ve kv oğlum bize bakmak zorunda dedi bende benden keserek bakamaz oğlunuz size eskiden bakmak zorundaydı evi narko ayrı bunun farkına varin bizi somurmeyin deyince surat asıp durdular bende daha ustelemedim

Hadi koltuğu geçtim de evin içinde nasıl sigara içiyor ya? Bence evin için de sigara içmemesini söyleyin. Koltuk için de aldığınız yeri arayın onarırlar büyük ihtimal.

Herkes yazmış da merak ettim kusura bakmayın neden evde sigara içimiyorsunuz ? Astım hastası olmak, bebek sahibi olmak dışında sebep ne? Bunu nasıl oturttunuz evde merak ettim? Benim eşim ve kp içiyor mesela git balkonda iç demek tuhaf geliyor.

Bir şey soracağım senin altınlar harcandı mı? Yani ne yaptılar nereye harcadılar? Ne diyip senden aldılar.

Baya bildiğin gıcıklığına bilerek yapmış başka bir açıklaması yok bence.
Sen kızın altınlarını al elinden, akşama kadar çalışıp parasını sana yedirsin...sonra da hasta olduğunu bildiğin halde bütün evde sigara iç.
Hayır demek istemiyor olabilirsin ama artık kendine gel. Ben bile burdan sinir oldum. Eşin de eğer yanında olmazsa yazdığın kadar iyi bi koca falan değil kendini kandırma.

Açık açık soledim kokusunu sevmiyoruz ve özel tüp var hava evimde tıklandığında saatlerce onu çekmek zorunda kalıyorum. Sigara icmeyene gerçekten kötü geliyor. O yüzden sigara içince evi bütün gün havalandırmak gerekiyor biz çalışıyoruz gece geliyoruz çok fazla havalandiramiyoruz da

Bana da evin içinde içilmesi tuhaf geliyor. Biz çocukken babam ve gelen misafirler evde içerdi. Sonra çok şükür kapalı alanlarda içme yasağı ile insanlar dışarıda balkonda içmeye başladı. Ben evde sigara içen hiç görmüyorum, herkes balkonda içiyor.
Bence genel bir temizlik yapın perdeleri falan yıkayın, bundan sonra evde içilmeyecek diyin. Siz içiyor mudunuz? Rahatsız olmuyor musunuz?

Evde sigara içilmesinden nefret ediyorum ama siz insanlara seçenek bırakmamışsınız mecburen içecekler siz gelene kadar da ev havalanacak vs. ama içiyorsan da dikkatli iç be adam kızmakta haklısınız ama ben koskoca adama tepki gösteremezdim. Sadece koktuk tamircisini gözleri önünde çağırır fiyat alırdım.

Benim çevremde sigara içilen ev yok. Herkes çıkar balkonda ya da dışarda içer. Ne kadar havalandırılırsa havalandırılsın sigara kokusu perdelere, koltuklara falan sinmiyor mu? En başından eşinize evde içmemesini söyleseydiniz, gelen misafirleri de o yönlendirirdi. Rahatsız olduğunuz varsayımı ile söylüyorum bunu tabi.

Yok siz çok haklısınız zaten uyarmamanız bile gerek içmeyin diye. Allah şifa versin. ❤

Asıl evde içmeleri tuhaf değil mi?
Ben arkadaş çevremizde falan hiç görmedim evinde sigara içen, pencerede içen bile görmedim, yaz kış balkonda.
Bebeği olmayanlar da öyle.
20 yıl önce dedem evde içerdi(kendi evinde), sonra sonra o da dışarda içmeye başladı.
90 yaşında bile çıktı balkonda tüttürdü.
Eşiniz ve kayınpederiniz düşünebilmeli evde içilmemesi gerektiğini.
Mümkün mü eşyaya sinmemesi?

Bir şey soracağım senin altınlar harcandı mı? Yani ne yaptılar nereye harcadılar? Ne diyip senden aldılar.
Borçları varmış harcadilar mi bilmiyorum yalvar yakar istediler evlendimiz sabahı olayı idrak edemeyip verdim ikincisini de balayında rahat bırakın artık deyip malligima verdim

Balkonum var ama yatak odamda onun kapısını da kilitleyin gitmistim

Siz de cinssiniz ama. Yani “astım hastası olduğumu bile bile evin içinde içmiş” diye duyar kasıyorsunuz ama “adamın sigara içtiğini bile bile” evdeki tek balkona ulaşımı kapatmışsınız. Altı üstü koltuk yani, mala bu kadar fazla değer vermeyin. Hele ki hataya siz meydan vermişken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…