- Konu Sahibi umutluyum_2706
-
Koltuk yakma konusunda bisi demedim ama eşimde bende babasına biz bu evde sigara içirmiyoruz dedimiz halde biz evde yokken heryerde 2 paket sigara içmesine tepkimizi koyduk çünkü dün evimde kalamadım sadece mutfak camını açmışlar cereyan yapıyor diyekonu sahibinden uzun süredir ses seda yok, umarim kocasi büyük tepki vermemistir konu sahibini susturarak. malum erkek aileleri asirinin asirisi kiymetliler ya.
maddiyat meselesini konustub mu?Koltuk yakma konusunda bisi demedim ama eşimde bende babasına biz bu evde sigara içirmiyoruz dedimiz halde biz evde yokken heryerde 2 paket sigara içmesine tepkimizi koyduk çünkü dün evimde kalamadım sadece mutfak camını açmışlar cereyan yapıyor diye
Belli olmuyormus abartmaya gerek yokmuş zaten. Yastık koyulurmus bende biliyorum odemiceklerini zaten ama isten cikiyorum dedimmaddiyat meselesini konustub mu?
nerde kaldiniz?
diger yorumda yazmissin sen zaten, kendi evinde icmiyor benim evimde iciyor diye, fark ettigin gibi seni takmiyorlar, destek oldugun icin minnet bile duymuyorlar.
yok onu kastetmedim, onlara verilen paradan bahsetmistim.Belli olmuyormus abartmaya gerek yokmuş zaten. Yastık koyulurmus bende biliyorum odemiceklerini zaten ama isten cikiyorum dedim
Bunları diyen kp. Eşim benden yana olduyok onu kastetmedim, onlara verilen paradan bahsetmistim.
bunlari diyen ki es mi kp mi?
Bunları diyen kp. Eşim benden yana oldu
Ben o altınların üstüne damacana damacana su içtim. Çünkü önce fındık parası ile vercez dediler ben verdim 60binden fazla onun fındığı 30bin anca olur sonra findigin yarısı oldu sonra 5 6 bin oldu en son çok masraf cıktı oldu bende işten ayrilicam çocuk planım var herkes kendi evinden sorumlu olsun size bakamicam dedim 5 oğlun 2 kızın var kızların zaten vermez 2si küçük okuyor 3 tane kalıyor onlar 100 versin biz yine 300 verelim sıkıntı değil dedim
Eşim bisi demedi zaten vermek zorunda değilim o da biliyor ama kp ve kv oğlum bize bakmak zorunda dedi bende benden keserek bakamaz oğlunuz size eskiden bakmak zorundaydı evi narko ayrı bunun farkına varin bizi somurmeyin deyince surat asıp durdular bende daha ustelemedimiyi demissin keske 300 yerine de 100 deseydin yada esit deseydin yada mutlaka belirt digerleri calisana kadar diye.
altinlarini vermeyecek olsalar bile devamli iste. asla rahat edemesinler bu yüzden, oh aldik bize kaldi demesinler asla huzurlari olmasin.
para vermicem diyince tepkileri ne oldu? hem esinin hem ailesinin?
Bisi olmadi fındık kadar yanikla kaldık bisi olmaz yastık köy örtü koy cana geleceğine mala gelsin dediler sağ olsunlarson durum nedir U umutluyum_2706 ? akşam eve gidince neler oldu?
Hadi koltuğu geçtim de evin içinde nasıl sigara içiyor ya? Bence evin için de sigara içmemesini söyleyin. Koltuk için de aldığınız yeri arayın onarırlar büyük ihtimal.
Bir şey soracağım senin altınlar harcandı mı? Yani ne yaptılar nereye harcadılar? Ne diyip senden aldılar.Eşim bisi demedi zaten vermek zorunda değilim o da biliyor ama kp ve kv oğlum bize bakmak zorunda dedi bende benden keserek bakamaz oğlunuz size eskiden bakmak zorundaydı evi narko ayrı bunun farkına varin bizi somurmeyin deyince surat asıp durdular bende daha ustelemedim
Baya bildiğin gıcıklığına bilerek yapmış başka bir açıklaması yok bence.Koltuk yakma konusunda bisi demedim ama eşimde bende babasına biz bu evde sigara içirmiyoruz dedimiz halde biz evde yokken heryerde 2 paket sigara içmesine tepkimizi koyduk çünkü dün evimde kalamadım sadece mutfak camını açmışlar cereyan yapıyor diye
Açık açık soledim kokusunu sevmiyoruz ve özel tüp var hava evimde tıklandığında saatlerce onu çekmek zorunda kalıyorum. Sigara icmeyene gerçekten kötü geliyor. O yüzden sigara içince evi bütün gün havalandırmak gerekiyor biz çalışıyoruz gece geliyoruz çok fazla havalandiramiyoruz daHerkes yazmış da merak ettim kusura bakmayın neden evde sigara içimiyorsunuz ? Astım hastası olmak, bebek sahibi olmak dışında sebep ne? Bunu nasıl oturttunuz evde merak ettim? Benim eşim ve kp içiyor mesela git balkonda iç demek tuhaf geliyor.
Bana da evin içinde içilmesi tuhaf geliyor. Biz çocukken babam ve gelen misafirler evde içerdi. Sonra çok şükür kapalı alanlarda içme yasağı ile insanlar dışarıda balkonda içmeye başladı. Ben evde sigara içen hiç görmüyorum, herkes balkonda içiyor.Herkes yazmış da merak ettim kusura bakmayın neden evde sigara içimiyorsunuz ? Astım hastası olmak, bebek sahibi olmak dışında sebep ne? Bunu nasıl oturttunuz evde merak ettim? Benim eşim ve kp içiyor mesela git balkonda iç demek tuhaf geliyor.
Herkes yazmış da merak ettim kusura bakmayın neden evde sigara içimiyorsunuz ? Astım hastası olmak, bebek sahibi olmak dışında sebep ne? Bunu nasıl oturttunuz evde merak ettim? Benim eşim ve kp içiyor mesela git balkonda iç demek tuhaf geliyor.
Açık açık soledim kokusunu sevmiyoruz ve özel tüp var hava evimde tıklandığında saatlerce onu çekmek zorunda kalıyorum. Sigara icmeyene gerçekten kötü geliyor. O yüzden sigara içince evi bütün gün havalandırmak gerekiyor biz çalışıyoruz gece geliyoruz çok fazla havalandiramiyoruz da
Asıl evde içmeleri tuhaf değil mi?Herkes yazmış da merak ettim kusura bakmayın neden evde sigara içimiyorsunuz ? Astım hastası olmak, bebek sahibi olmak dışında sebep ne? Bunu nasıl oturttunuz evde merak ettim? Benim eşim ve kp içiyor mesela git balkonda iç demek tuhaf geliyor.
Borçları varmış harcadilar mi bilmiyorum yalvar yakar istediler evlendimiz sabahı olayı idrak edemeyip verdim ikincisini de balayında rahat bırakın artık deyip malligima verdimBir şey soracağım senin altınlar harcandı mı? Yani ne yaptılar nereye harcadılar? Ne diyip senden aldılar.
Balkonum var ama yatak odamda onun kapısını da kilitleyin gitmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?