- 1 Kasım 2018
- 1.939
- 3.209
- 53
- 32
- Konu Sahibi umutluyum_2706
-
Aynen ama eşin bişey dememiş mi ben eşim olsa benden çok tepki verirdi...Zaten hep dışarı çıkıyordu gecenin bi yarısı da olsa ama biz yokuz rahatligi
Anne babası olunca bisi diyemiyor bende diyemem eve misafir geldi diye ama icim içimi yer artık her baktimdaAynen ama eşin bişey dememiş mi ben eşim olsa benden çok tepki verirdi...
Buna kizdim aslında bende biliyorlar yeni ev bide ben bu yüzden sıfır eve taşındım sigara kokusunu sevmem aslaKanepeye kizmazdim da durumumu bile bile evde sigara icilmesine kizardim. Hem de baya.
Çok pahalı yapılıyorsa 2 ev gecindirip borç öderken bu fazla geldi bizeTamiri yapiyor merak etmeyin
Hiç anlşilmiyor
150 lira mı fazla geldiÇok pahalı yapılıyorsa 2 ev gecindirip borç öderken bu fazla geldi bize
Kimsenin kalbini kirmadim ben. Sadece benim evimde sigara içilmesini bildiği halde icip yakıp bana birşey demeyip sonra da kalkıp diğer oğluna gitmesiAllahım dünya malı için kalp kıran insanları bizden uzak tut yareppim, amin. Kk sayesinde ne çok dua eder oldum.
800 tl istediler 150 lira isteseler keske150 lira mı fazla geldi
Kitleme sebebim akşam eve gittimde tüm salonun yerini mutfağın yerini değişmiş olarak giricem yatak odamda carsafimin değişmesini iç camasirlarimin yerinin değişmesini istemedim için kitledim ki güzelce istemiyorum dedim halde yapıyor kayinvalidemKaza ile olmuştur muhakkak. Balkon olmadığı için evin içinde içmiş. Tabiki bu durum insanın keyfini kaçırır doğal olarak. Benim de yeni evlendiğimde başıma gelmişti. Arkadaş yakmıştı. Çok birşey demedim ama çok bozulmuştum. Kesin yüzüme yansımıştır.
Diğer taraftan ev sahibinin yatak odasını kilitlenmesini yakışıksız bir davranış olarak görüyorum. Sana güvenmiyorum demenin başka bir yolu gibi. İki oğlum var. Ben gittim diye kapılar kilitlenirse kimseye birşey demem ama sanırım bir daha da gitmem.
Allah Allah gerçekten kendine münhasır bir kayınvalideniz varmış. Ne işi varmış sizin yatak odanızda, iç çamaşırınızla ayolKitleme sebebim akşam eve gittimde tüm salonun yerini mutfağın yerini değişmiş olarak giricem yatak odamda carsafimin değişmesini iç camasirlarimin yerinin değişmesini istemedim için kitledim ki güzelce istemiyorum dedim halde yapıyor kayinvalidem
Malesef herkesin kendine göre özeli vardır diğer tüm odalarım açık ama icmasirimin yerini değiştirmesi beni rahatsız ediyoAllah Allah gerçekten kendine münhasır bir kayınvalideniz varmış. Ne işi varmış sizin yatak odanızda, iç çamaşırınızla ayol
Hanfendi ben kimseye surat yapmadım veya sorun cikarcak olsam düğün takılarımı vermez yada her ay aldim maaşı onlara vermezdim. Odami kitlerim çünkü kayinvalideme anlatamıyorum yatak odamı kurcalamasi esyalarimi kurcalamasi yerlerini değiştirmesi beni rahatsız ediyo. Kitlemek zorundayım üzmemek için kimseyi banyoma kadar kurcalayip değiştirdiği için kayinvalide o ev benim evim tabiki kendi düzenim olsun isterimnasıl şımarıkça hisler bunlar.kapı kilitlemeler falan. eşinin ailesiyle de evlenmelisin, tekrar ediyorum sevmek şart değil, saygılı olmalısın. sevmesen bile onlar eşinin ailesi yahu, biraz olsun saygın olsun. 5 yıllık evliyim ve 3 yıl önce 4 ay arayla önce kayın pederimi ardından babamı kaybettim. keşke şuan ikisi de olsaydı da, değil koltuğu evi yaksalardı. yeni evliysen sana naçizane tavsiye şudur ki; evlilik bu tarz şeylerle sevdiğine surat yapman için ya da kendini basit şeylerle doldurup yuvanın huzurunu kaçırmak için kurulmuş bir müessese değil. hayattan keyif al olur mu? zamanla ne setler, ne fikir ayrılıkları çıkar karşınıza, o günlere gücün,cesaretin ve ayağın sendelediğinde koşacağın eşin dostun ailen olsun..
Kalp kırmayın bence. Hele ki parasını istemrk çok ayıp olur bence. Siz de yanlışlıkla birinin eşyasını kırabilir ya da zarar verebilirsiniz. Karşınızdakinin eminim tepki vermesi sizi çok üzer. Ben annemin koltuğunu ütüyle yaktım ve çok üzüldüm. Sana yenisini alacağım dedim ama annem çok ılımlı karşıladı sağolsun. İnşallah yakın zamanda imkanım olursa alırım da yenisini. Ama annemin yüzü bile asılsa çok çok çok daha fazla üzülürdüm. Kayınpederinizi kırarsanız siz de üzülürsünüz biraz zaman geçtikten sonra. Eşyaya kıymet vermemek gerek eşyanın yeri her zaman doldurulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?