Kayınpederin et meraki

şu yaşadıklarınızın hepsi çok çirkin ama en çirkini o poşetlerdeki çer-çöp'ü dağıtmanız olmuş.. keşke hiç vermeseydiniz ama onları da bir çöp kutusuna atsaydınız..

Dusunsenize poseti bi aciyolar kuyruk, ayak, yag.
Bari tekrar o kapilara et verselermis
Ben kesemedigimiz zamanlarda ( cok zorda oldugumuz zamanlarda ) et getirdiklerinde nasil sevinir ve rahatlardim annem bize et almayi brz dusunmez diye, cok yemek istemezdimki uzun sure gitsin.

Bizde adak kestik kurban kestik.
Adağa zaten el sürülmüyor.
Kurbanda da eşimin bir tek sırt bölgesini istediğini biliyorum. Bir de kayınvalidem sağolsun kemik kısmını ayırmış. O kadar.

Fakir fukara karnı doysun evine et girsin.
Mahrum kalmasın diye yapılır bu ama kayınpeder maşallah dini ritüelleri yıkmış geçmiş.

Bu arada eti ihtiyacı olana vermediyseniz adak sayılmaz herhalde o.
Yenilemekte fayda var diye düşünüyorum.

cok cok ayip yaptigi ama haftasonu gelin mangal yapalim deyince anlamaliydiniz zaten sizin keseceginiz adakla mangal yapacagini ben anlardim sahsen o an kabul etmezdim..kpeder bedavaci bu belli dediginiz gibide etcil.benim esimin aileside adak kesilince mevlut yapar akrabanarini cagirir herkes yer dagitmazlar ama kendileride yer.bence adak ihtiyac sahiplerine dagitilmali her zaman yiyenlere degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…