kayınpederin ismi

ben de cok sacma bulurum ana baba adini ama cok buyuk konusmustum ben asla koymam diye simdi ikilemde kaliyorum ise bak

sana şans da gülmüs biraz

Valla benim anlamadığım şeylerden biri neden erkeğin annesinin ya da babasının ismi olur da,kadının annesinin babasının ismi olmaz,ben çok sinir oluyorum toplumun bu kafa yapısına

bilmiyorum ki kafam karisti

yani pisman olacagimdan adim kadar eminim yine de esim icin katlanayim mi buna bilmiyorum.ya da katlanmam gerekiyo mu çok mu elzem bisey bu.ama sunu biliyorum benim ayni sekilde bi hayalim olsa o hayalimi gerceklestirmem konusunda bu kadar hassas olmazdi

dünyada benzemesini isteyecegim ennn son insan

bizimkiler illa ismimizi koyun da demiyi benimki erkeklik yapacak illa

abdülrezzak cocuguma küfür gibi isim koyucam yani anlayacaginiz.gerci vazgectim artik koymaktan..

Ya şu anne baba isimleri artık çocuklara konulmasın lütfen , öğrencim vardı bu sene 6 yaşındaki çocuğun adı Şerafettindi ya ,..
benim babaannem kesinlikle kabul etmemis isminin bana konulmasini.güzel bi isim koyun demiş adimdan cok memnunum.babannemin adi da kötü degil ama helal olsun kadin 23 sene önce boyle ince dusunebilmis

haklısızın kim icin kendimi huzursuz ediyorum kocam benim kadar dusunuyo mu beni.kaldi ki onun da evladi adi ne olursa olsun bagrina basacaktir

kayinpederimi tanidikca daha cok nefret eder adindan eminim.o adami gormesini bioe cok istemiyorum huyunu ahlakini almasin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…