kayınvalde davranışları normal mi ????

ChocolateChips

♡♡♡koçişkommm bitane yaaa♡♡♡
Kayıtlı Üye
5 Mart 2012
4.870
1.080
248
Merhaba arkadaslar……..
Benim sorunum var mı varda benim mi haberim yok bilmiyorum……yeni evliyim ve bir görümce var bende…..kayınvalde ise başrolde…..evlendiğimden beri kayınvaldeden sürekli kızını dinlerim…. Nergis şunu aldı ,bunu giydi ,nergisin kocası bana şöyle davranır böyle davranır,şuraya tatile gittiler, böyle yaptılar…..her yüzyüze geldiğimizde her tel aramamda aynı şeyleri anlatır durur…bende kendimi konusucak konu bulamıyoda oyuzden aynı seyi kızını damadını anlatıyo diye telkin etmeye calıssamda bazen sinir oluyorum…..görümcemin kızı var üç yasında…..sürekli torunum böyle söyle yer,yemek secmez vs anlatır durur….ben görümcemi ve yaptıklarını sormadıgımda bile sürekli anlatılır…ve ben gıcık olurum….YANLIŞ MIYIM acaba ama anlatmasını istemiyorum ama bunu söylemedim kendisine… mesala görümce gitmiş benim halının aynısını almıs evine ,benım sayemde ben ün iliyim diye üni. Okudu vs…..bunlara lafım yok ama kayınvaldenin sürekli kızı ve damadını anlatmasından cok asıl kendi olguyla ilgilenmesi gerekmez mi yok ilgisiz olgunu yani eşimi hiç aramaz,beni hiç tel ile aramaz sormaz ben haftada ararım ama hep ben mi arayacagım ?
Neyse bu zamana kadar bişekilde sinir olsamda görmezden gelmeye calısıyorum…bizim yaptıklarımız aldıgımız seyler görünmüyor sürekli kızı… mesela bize yalan söyleyip kızına gidiyor…tamam gitsin ama bize neden yalan söyleme ihtiyacı duysun ki? Kızıyla evlerimiz yakın…demek ki bize gelmemek için yalan söylüyo…neymiş kızına gitmiyomusta torunu için gidiyomu…eee bizede ugra olmaz mı ? neyse bişey demedik zaten ne yaparsa yapsın…

Allahım kabul ederse ilk kurbanımızı kestik,kayınvalde kesmedi..neyse etleri paketlerken bir kova etten inanın ki yarıdan fazlasını gözümüzün önünde bize BİRSEY demeden aldı….tabi ben sinir oldum çünkü aklımda şöyle bişey vardı…ona normal bişekilde pay verip geriye kalanıda ihtiyacı olanlara dagıtım fazla insan sevindirmek…bi anda böyle olunca sinirlenim….tamam olgunun parası ile kesildi alıcak tabi ama bu kadarda olmamalıydı..eşimde bişey diyemedi..demesinde zaten….
Benim kızdıgım bunları damadına kızına yedircek…olgunu yine ikinci plana atıcak…….kızı gelince yemekler yapılır titizlenilir…ama biz gidince ne bir ugras ne bir caba yok…sonucta oglu neden böyle yapıyo anlamıyorum…normal mi bunlar?
Ben mi hatalıyım,yanlış mı düşüncelerim…..bir akıl fikir verin ,normal mı bunlar?

kv davranışı normal degil
ama bence kafana takma
eşinin tepkisi nasıl
ne sıklıkta görüşüyorsunuz kv ile
bide eşin annesimi tutar senimi

kv davranışı normal degil
ama bence kafana takma
eşinin tepkisi nasıl
ne sıklıkta görüşüyorsunuz kv ile
bide eşin annesimi tutar senimi

ay normal demi ya bende bende sorun var diye düsünüyodum....eşim benden yana annemi kafana takma bende herseyin farkındayım ama koca kadın davranıslarını nasıl degiştireyim diyor....ilk zamanlar iki ayda bir görüsmek için ben caba harcardım ama artık bayramdan bayrama görüsmek için ugrasıcam...

yada aklı sıra oğluyla evlendin,onu anasının elinden aldın ya seni ve oğlunu cezalandırıyo!!!!!

eşimle severek evlendik....eşimle arkadasken tanıstık olumsuz bir durumunu görmedim ama ne yapmaya calısıyo anlamadım...allahtan uzak sehirlerdeyiz...

tamam işte sorun kalmadı
önemli olan eşinin yanında ve destek olması
annesinin ne mal oldugunu biliyor seni onun için kırıp üzmüyor
ve bayramdan bayrama görüşüyorsun
kendine sorun yapma takılma
hadi diyelim tüm bunlara ragmen eşin annesini koruyup laf söyletmeseydi
seni onun için üzseydi hiç hoş olurmuydu hatta daha çok üzülürdün
onun için eşinin kıymetini bil
ailesi yüzünden tartışma huzursuzluk yaşamayın

demek ki kızına daha düşkün. e damat da zenginmiş. arayı hoş tutmak, etin en güzel yerinden ona yedirmek lazım
bunda takılacağın birşey yok. zaten sık görüşmüyormuşsun. he de geç.
sizin kurbanınızdan siz vermeden, kendi alıp götürmesi çok görgüsüzce geldi. boşverin siz sadaka niyetine sayın.

evet haklısın...eşimden yana sıkıntım yok cok şükür.....evet bende ki hata kayınvaldeye sinirlenip eşime çıkışmak biraz...ama artık eşimle arama huzursuzluk sokmayacam....korkum dahada ileriye gider mi davranısları?

benim anlamadıgımda bu ne demek ogluda onu cocugu...anne deilim ama cocuklarım arasında ayrım yapmamak için ugrasırım... şunuda düşünmüyo sanırım ilerde belki gelin eline düşerim diye...neyse... bu bayram böyle yaptı diğer bayramlar da aynısı devam ederse işim var benim desene ?

ne kadar ileri giderse gitsin takma işte
bak kocan arkanda annesi biliyo senide biliyor
huzurunuzu bozma
zaten kv derdi sizin huzurunuzu bozmak ona bu fırsatı verme
kocana sıkı sıkı sarıl

ne kadar ileri giderse gitsin takma işte
bak kocan arkanda annesi biliyo senide biliyor
huzurunuzu bozma
zaten kv derdi sizin huzurunuzu bozmak ona bu fırsatı verme
kocana sıkı sıkı sarıl

evet bazen aklıma geliyo acaba bilerek sorun cıkarmak için mi yapıyo diye....tamam kızına düşkündürde bu kadarda olmaz arkadas...biz gideriz evine evde kimse olmaz ,bi hazırlık yok ...damat geliyo olunca yemekler pişer,temizlikler yapılır....anlamadım gitti...demekk ki gelin olarak beni adam yerine koymuyo ...aman ben yemeginde deilimde damada kıza bu ilgi olunca neden böyle diyorm.....ama ona bu fırsatı vermicem çok haklısın

bak cnm sen GELİNSİN
sen kendi işini kendin görebilirsin oraya gittigin zaman
ama o damat
damadına iyi bakacak ki damatta kızına iyi baksın

bak cnm sen GELİNSİN
sen kendi işini kendin görebilirsin oraya gittigin zaman
ama o damat
damadına iyi bakacak ki damatta kızına iyi baksın

vay be bunu böyle kabul etcem desene canım....iki tarafıda eşit tutsa olmuyo mu acaba...yarın bürgün ben yaslancam gelin yanına nasıl giderim deme yok sanırım...gelsede ben kötü davranamam zaten de ne bileyim aynı özeni bize de gösterse diyodum aman bana bulasmasında napıyosada yapsın...

Tipik kaynana modeli.
Gelin dış kapının mandalı der, önünden yemeğini alacak kadar hunharlaşır.
Oğlunu elinden almış gibi davranır.
Kızı ise daima mazlumdur. İyi niyetlidir. Damadı da oğlu olur. Sever, elinde avucunda ne varsa verir yedirir içirir.

bence KV nizin hiç bir derdi yok kızından başka.boşver takma.hayatı kızını düşünmekle geçiyor yalnız nazar diye bir şey var ve bir gün kendi kızına nazarı değecek.bunun çok örnekleri var.kimi çok dile getirirsen ona zarar verirsin.

Şekerim kaynanan senden uzakta, seni ve kocanı arayıp sormuyor, evinize gelmiyor, kurbandan kurbana sizden et kapmaya gelecek demek ki...
bundan daha güzel ne olabilir ki...benim kv. her gün eşimi arar, didik didik bütün hayatımızı öğrenir, ki biz aynı şehirde yaşıyoruz maalesef...3 günde 5 günde bir zaten görüşüyoruz...eşim de alışmış artık, her yaptığımızın hesabını verir...adım adım anlatır...varsa yoksa annesi babası kardeşleri, çoğu zaman ben umrunda bile olmam...onların yanında suratıma bile bakmaz...ki daha 2. yılımız evlilikte...valla bence sen bulmuşsun da bunuyosun...bırak aramasın sormasın uzak dursun, sen de umursama, arama...diyorum ya keşke bizde öyle olsak... eğer eşin bu durumu problem etmiyosa, annesinin bu tutumundan dolayı sana ve senin ailene karşı misilleme yapmıyorsa herşey mükemmel senin için...rahat ol yeter... etler için de üzülme...allah kabul etsin inş. kv resmen çalmış kurban etinizi...allah bilsin, allaha havale et...

bunu sadece sen degil
kv sorunlu olan herkes kabul etmeli
şimdiden yaşlılıgını düşünmezki eline düşecegin aklına bile gelmez

valla cok güzel cuk diye oturdu cümlelerin...sorma yaa....bende saf...kv annem gibi olur aramızdan su sızmaz oda beni kızı gibi görür diyerek düşünürdüm ama ne yaparsan yap kv ile kızı gibi olunmazmış onu anladım ben....her hafta aramaya calısırdım o beni daha bir kere bile aramadı 1 yıllık evlılıgımde ama benden de bu kadar aramıcam sormıcam ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…