- Konu Sahibi ChocolateChips
-
mesela ben damadından kızından daha güzel agırlıyorum onları..yaparımda elimiz bos gitmeyiz ...ama oglu bilinmez kız damat....kızı kullanır kadını acırım cocuguna baktırır damat hizmetçimder ama yok onlar kıymetli...bende böyle davransam bas tacı olurumda ben diyemem öyle yaa..
yakında bende kendi hallerine bırakıcam dediğin gibi...ayyy ne bileyim yeni evliyim anne kız oluruz sandım ama gelin oluyomusum arıyodum ama artık akıllandım....ben ölmüyorum ki gelsın ler bana diye..benimde işime geliyo ban kv gelmemesi ...ama ama kızına gidince orda ne yaptıgını anlatıp duruyo yalanlar söylüyo.......dedim ya iyi olalım diyodum..saf ben... ama su bayramdan sonra artık ben gelinliğimi bilicem oda kv bilsin...uzaktan uzaga
yakında bende kendi hallerine bırakıcam dediğin gibi...ayyy ne bileyim yeni evliyim anne kız oluruz sandım ama gelin oluyomusum arıyodum ama artık akıllandım....ben ölmüyorum ki gelsın ler bana diye..benimde işime geliyo ban kv gelmemesi ...ama ama kızına gidince orda ne yaptıgını anlatıp duruyo yalanlar söylüyo.......dedim ya iyi olalım diyodum..saf ben... ama su bayramdan sonra artık ben gelinliğimi bilicem oda kv bilsin...uzaktan uzaga
Kv tam tipik bir kaynayanana kaynana yani
Bole dawranması normal
Eger sana böle dawranmasaydı iyi hoş sohbet gecinseydı ozamn anormal olurdu
Bn 3 yıllık eewlıyım canm sana tawsıyem hayatının baharında bole selerı duşunme sana ole konuşuyosa sende deki anne gercekten dogru soluyosun bole bı ınsan görmedim ne güzel ewlat yetiştirmişsdin faln de o susar yawas yawas canm eşinle aran iyiyse tamamm
Bırak alsın etlerı canm senin niyetini hak teala bılıyor oda almışş rızkını öle düşün kime yediriyosa yedirsin
Görümcemler zengin demişsinde bence siz onlardan daha zenginsinizz rabbim wermeyi herkese nasip etmez onun yerinde olmk istermiysin paran war ama onun etine sütüne muhtacsın olmk istemesdin eminim
O yüzden sanslı oldugunu weren elin üstünlğüne sahip oldugunu gör bence baska kimsenin görmesine gerek dahi yokk
Ewlilik rahat kafa ister daha yolun basında herseyi kafana takarsan zedelenirsin yasamış biri olarak sölüyorumm canmm
sende arama ilgilenme ilgisiz davran anlattıklarını dinleme bakalım o zaman napıcak. Ana kız mutlu olsunlar boşver sana bulaşmasınlar da. Sende ne aldığını göster ne yaptığını anlat kendi ailene bak. Haberi olmasın bakalım yaptığından aldığından. Görünce de şaşırsın, çatlasın.
mesela ben damadından kızından daha güzel agırlıyorum onları..yaparımda elimiz bos gitmeyiz ...ama oglu bilinmez kız damat....kızı kullanır kadını acırım cocuguna baktırır damat hizmetçimder ama yok onlar kıymetli...bende böyle davransam bas tacı olurumda ben diyemem öyle yaa..
niye bu kadar harcıyorsun kendini bak bütün bunlar boşuna.ağzınla kuş tutsan yaranamazsın.bence kendi ailene ve eşine odaklanmalısın
Benim hiç öyle hayallerim olmadı
Önce gözlemlerim, sonra ona göre davranırım çünkü
Eşime üvey evlat gibi davranan bi kadının da beni kızı gibi sevmesini beklemedim zaten
Bu yüzden ne o beni arar ne ben onu
Ha ama yüzyüze görüşünce saygıda kusur etmem
Bizimki gelir ama habersiz gelir, baskın yapar gibi
Ben ömrümde ilk kez böyle bişey gördüğümden ve yeni gelin olduğumdan bir iki bişey demedim
Sonra eşime dedim bizde önceden aranır müsait misiniz denir, annen 50 küsür yaşında kadın bunu ben söylesem ayıp olur sen izah et
Zor olsa da onu öğrendiler çok şükür
Ama biz eşimle herşeyimizi kendimiz yaptık
Şimdi kızı evlendi, karşı taraf ta vurdum duymaz ( bkz : etme bulma dünyası ) olunca küplere bindi
Kendi canını dişine taktı, kızı için yaptı bişeyler.
Oğluna nanik yapmışlardı sadece
Ne kadar az beklentin olursa o kadar az hayal kırıklığı yaşarsın yani
Oğluna annelik yapmayan kadın sana niye yapsın ki
Salla gitsin
ayyy allahrazı olsun ne güzel dedin ya canım....ne bileyim saflık benim ki...anne kız olalım dıye ugrastım ama gelin olmakta öteye gidilmıyomus...inş allahım kabul etsin benim derdim bu........istemem tabi allahıma sükür herseyimiz var...allah katında zengin olmak enasıl olan sey....haklısın veren el daha buyuk sans......evet evliliğimi eşimi böyle seylerle yıpratmamk için cabalıcam bosvericem.....
söylediklerinin altına yalnız imzamı atarım
eklemek istediğim birşey olacak
bazı ailelerde de evlatlar evlenince kıymetli oluyor
uzakda okuyan çalışan çocuğu bekarken arayıp sormazlar
evlendikten sonra öyle bir kıymetli olurki o önemsenmeyen evlat
Benim hiç öyle hayallerim olmadı
Önce gözlemlerim, sonra ona göre davranırım çünkü
Eşime üvey evlat gibi davranan bi kadının da beni kızı gibi sevmesini beklemedim zaten
Bu yüzden ne o beni arar ne ben onu
Ha ama yüzyüze görüşünce saygıda kusur etmem
Bizimki gelir ama habersiz gelir, baskın yapar gibi
Ben ömrümde ilk kez böyle bişey gördüğümden ve yeni gelin olduğumdan bir iki bişey demedim
Sonra eşime dedim bizde önceden aranır müsait misiniz denir, annen 50 küsür yaşında kadın bunu ben söylesem ayıp olur sen izah et
Zor olsa da onu öğrendiler çok şükür
Ama biz eşimle herşeyimizi kendimiz yaptık
Şimdi kızı evlendi, karşı taraf ta vurdum duymaz ( bkz : etme bulma dünyası ) olunca küplere bindi
Kendi canını dişine taktı, kızı için yaptı bişeyler.
Oğluna nanik yapmışlardı sadece
Ne kadar az beklentin olursa o kadar az hayal kırıklığı yaşarsın yani
Oğluna annelik yapmayan kadın sana niye yapsın ki
Salla gitsin
anladım canım zaten bunları bosa oldugunu kendimi strese sokmaktan baska bişey deil.....dedim ya anne kız olalım hersey iyi olsu ama nerde artık gelin olarak mesafeli olucam böyle artık
söylediklerinin altına yalnız imzamı atarım
eklemek istediğim birşey olacak
bazı ailelerde de evlatlar evlenince kıymetli oluyor
uzakda okuyan çalışan çocuğu bekarken arayıp sormazlar
evlendikten sonra öyle bir kıymetli olurki o önemsenmeyen evlat
Teşekkürler Gofretcim
Bir de özellikle hazırlık döneminde komşu çocuğu evlenir gibi uzaklaşırlar
Evlendikten sonra oğlumu evlendirdik, şunu yaptık bunu yaptık diye hava atmaya çalışırlar çevreye
Kendileri yapsa gam yemeyecem
evet evet bak benim eşim yeni ev tutmuştu istanbulda annesi de memleketten 1-2 şey getirmişti ve bunlar arasında bir teflon tava vardı her tarafı çizik köpeğe yal vermezsin o tavayla onu getirmiş.görünce şaşırdım kanserojen tavayı oğluna getirmiş.bunu yapan da emekli öğretmen çok yaşamak sağlıklı yaşamak için sürekli onu bunu yiyen tip.hemen attım ben el kızıyım o anası ama yaptıgına bak.
Hee işte mesafe varya gözünü sewim bunu yapabılırsen kafan rahat olur sen gelinliğini yap valla bn kıçımı yırttım ama baktım olmuyo bıraktım üstelik bnm kv kp bi sıkıntım yok eltim var bitane o yanii şimdi selamun aleykum aleykum selam vu kadarr)
önemsediğinden işte sebetiye abla.
Biz yapamayız şekerim herkes bilir insan kullanmasınıda benimki kasten yapıyor sırf bana gıcıklığına..
Ölmezde o günleri görürsem damat bir bardak su verecek mi onlara bakalım..
İnsanın gözüne batıra batıra yapmasalar bunu yine sözüm yok..Allaha şükür muhtaç değilim..Allah kimseyide muhtaç etmesin..
tabi çekirgecim
işin efelik kısmıda onlara kalıyor
nede olsa yapan biri var
neden ellerini taşın altına koysunlarki.
Aynen canm herseyi kafaya takmamak lazım
Ewde senin geçirecegin ne zamnlar günler var su zamnlarını güzel degerlendirmek lazım ilerde hatıranda kv ve biricik kızının yer dokdurmasına izin verme
Saygından wazgecme sewmeyenılursın yanı :))
Şu dünyada taş taş üstünde kalmayacak
Sen kendi yuwanın doğru olması için çabala bole aranıza taş kum koyanlara meyil verme ki çatlasınlar unutma HAK HAKLININ YANINDADIRR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?