kayınvalde davranışları normal mi ????

niye bu kadar harcıyorsun kendini bak bütün bunlar boşuna.ağzınla kuş tutsan yaranamazsın.bence kendi ailene ve eşine odaklanmalısın

Hee işte mesafe varya gözünü sewim bunu yapabılırsen kafan rahat olur sen gelinliğini yap valla bn kıçımı yırttım ama baktım olmuyo bıraktım üstelik bnm kv kp bi sıkıntım yok eltim var bitane o yanii şimdi selamun aleykum aleykum selam vu kadarr)

Benim hiç öyle hayallerim olmadı
Önce gözlemlerim, sonra ona göre davranırım çünkü
Eşime üvey evlat gibi davranan bi kadının da beni kızı gibi sevmesini beklemedim zaten
Bu yüzden ne o beni arar ne ben onu
Ha ama yüzyüze görüşünce saygıda kusur etmem
Bizimki gelir ama habersiz gelir, baskın yapar gibi
Ben ömrümde ilk kez böyle bişey gördüğümden ve yeni gelin olduğumdan bir iki bişey demedim
Sonra eşime dedim bizde önceden aranır müsait misiniz denir, annen 50 küsür yaşında kadın bunu ben söylesem ayıp olur sen izah et
Zor olsa da onu öğrendiler çok şükür

Ama biz eşimle herşeyimizi kendimiz yaptık
Şimdi kızı evlendi, karşı taraf ta vurdum duymaz ( bkz : etme bulma dünyası ) olunca küplere bindi
Kendi canını dişine taktı, kızı için yaptı bişeyler.
Oğluna nanik yapmışlardı sadece

Ne kadar az beklentin olursa o kadar az hayal kırıklığı yaşarsın yani
Oğluna annelik yapmayan kadın sana niye yapsın ki
Salla gitsin

ayyy allahrazı olsun ne güzel dedin ya canım....ne bileyim saflık benim ki...anne kız olalım dıye ugrastım ama gelin olmakta öteye gidilmıyomus...inş allahım kabul etsin benim derdim bu........istemem tabi allahıma sükür herseyimiz var...allah katında zengin olmak enasıl olan sey....haklısın veren el daha buyuk sans......evet evliliğimi eşimi böyle seylerle yıpratmamk için cabalıcam bosvericem.....

aman bana bulasmasınlarda dediğin gibi napıyosa yapsınlar ama dinlememek elde deil ki ...mesela aksam oturup cay içiyoruz baslıyo şöylede böyle.....umursamamaya calıscam anlatsın bakalım....

Biz yapamayız şekerim herkes bilir insan kullanmasınıda benimki kasten yapıyor sırf bana gıcıklığına..
Ölmezde o günleri görürsem damat bir bardak su verecek mi onlara bakalım..
İnsanın gözüne batıra batıra yapmasalar bunu yine sözüm yok..Allaha şükür muhtaç değilim..Allah kimseyide muhtaç etmesin..

niye bu kadar harcıyorsun kendini bak bütün bunlar boşuna.ağzınla kuş tutsan yaranamazsın.bence kendi ailene ve eşine odaklanmalısın

anladım canım zaten bunları bosa oldugunu kendimi strese sokmaktan baska bişey deil.....dedim ya anne kız olalım hersey iyi olsu ama nerde artık gelin olarak mesafeli olucam böyle artık

söylediklerinin altına yalnız imzamı atarım
eklemek istediğim birşey olacak
bazı ailelerde de evlatlar evlenince kıymetli oluyor
uzakda okuyan çalışan çocuğu bekarken arayıp sormazlar
evlendikten sonra öyle bir kıymetli olurki o önemsenmeyen evlat

Aynen canm herseyi kafaya takmamak lazım
Ewde senin geçirecegin ne zamnlar günler var su zamnlarını güzel degerlendirmek lazım ilerde hatıranda kv ve biricik kızının yer dokdurmasına izin verme
Saygından wazgecme sewmeyenılursın yanı :))
Şu dünyada taş taş üstünde kalmayacak
Sen kendi yuwanın doğru olması için çabala bole aranıza taş kum koyanlara meyil verme ki çatlasınlar unutma HAK HAKLININ YANINDADIRR

Teşekkürler Gofretcim
Bir de özellikle hazırlık döneminde komşu çocuğu evlenir gibi uzaklaşırlar
Evlendikten sonra oğlumu evlendirdik, şunu yaptık bunu yaptık diye hava atmaya çalışırlar çevreye
Kendileri yapsa gam yemeyecem

yeni evliyim tecrübezisim....bende saygıda kusur etmem eşim için ama aramamda artık...isteyen arar...zaten ne ekiyosa insan onu biçiyo...haklısın sallayıp keyfime bakıcam...allahtan eşim herseyin farkında....

anladım canım zaten bunları bosa oldugunu kendimi strese sokmaktan baska bişey deil.....dedim ya anne kız olalım hersey iyi olsu ama nerde artık gelin olarak mesafeli olucam böyle artık

Canm senin çıkartan kadından başka kımse annen olamax)))))

evet evet bak benim eşim yeni ev tutmuştu istanbulda annesi de memleketten 1-2 şey getirmişti ve bunlar arasında bir teflon tava vardı her tarafı çizik köpeğe yal vermezsin o tavayla onu getirmiş.görünce şaşırdım kanserojen tavayı oğluna getirmiş.bunu yapan da emekli öğretmen çok yaşamak sağlıklı yaşamak için sürekli onu bunu yiyen tip.hemen attım ben el kızıyım o anası ama yaptıgına bak.

tabi çekirgecim
işin efelik kısmıda onlara kalıyor
nede olsa yapan biri var
neden ellerini taşın altına koysunlarki.

önemsediğinden işte sebetiye abla.

benim kp süperdir ...ama bende bundan sonra gelinliğimi yapar keyfime bakarım o olur yani kendimizi yıpratmamamız gerekir...eltide zor ya aslında senle birlik olması gerek ama nerde desene?

zaten yapamadıgımızdan bunlar geliyo basımıza ya....haklısın görücez damadıda zamanı gelince...benimde derdim o göze sokuyolar zaten....aman aman allahım muhtac etmesin...cok sükür...

tabi çekirgecim
işin efelik kısmıda onlara kalıyor
nede olsa yapan biri var
neden ellerini taşın altına koysunlarki.

Ama Allah'ın sopası yok
Kendi kızına daha beteri yapıldı
Şimdi konuşmuyolar bile doğru dürüst

Nasıl oluyomuş ?
Senin ki kız da biz neydik yani..

O yüzden kimseyi gözümüzde büyütük sonra tepe taklak oluşunu seyretmeye gerek yok
Herkes yerini kendi belirliyo
Sakin olup gözlemlemek en güzeli
Ben 2 yıllık evliyim kendisine anne demek gelmedi içimden, demedim de

Benim annem o kadar fedakar biridir ki giymez giydirir, öyle büyüttü bizi
Şimdi arada bu kadar uçurum varken ben ikisine 'anne' diyemem
Sadece doğurmakla anne olunmuyo

valla cok dogru dedin rabbim bilse yeter.....evliliğimide bu tarz seylerle yıpratmıcam akıllandım zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…