• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalde davranışları normal mi ????

bence KV nizin hiç bir derdi yok kızından başka.boşver takma.hayatı kızını düşünmekle geçiyor yalnız nazar diye bir şey var ve bir gün kendi kızına nazarı değecek.bunun çok örnekleri var.kimi çok dile getirirsen ona zarar verirsin.

ayyy aman cok sevsin naparsa yapsın....evlat ayırımı yapıyo baska bişey deil.....herseyini anlatır yazık eşimle bende dinlerim....herkesin kızı var,torunu var herkes anlatıp mı duruyo ama benim kv şöylede böylede analtırda anlatır...sadece bizede deil heryerde herkese ya sabır artık

Şekerim kaynanan senden uzakta, seni ve kocanı arayıp sormuyor, evinize gelmiyor, kurbandan kurbana sizden et kapmaya gelecek demek ki...
bundan daha güzel ne olabilir ki...:32:benim kv. her gün eşimi arar, didik didik bütün hayatımızı öğrenir, ki biz aynı şehirde yaşıyoruz maalesef...3 günde 5 günde bir zaten görüşüyoruz...eşim de alışmış artık, her yaptığımızın hesabını verir...adım adım anlatır...varsa yoksa annesi babası kardeşleri, çoğu zaman ben umrunda bile olmam...onların yanında suratıma bile bakmaz...ki daha 2. yılımız evlilikte...valla bence sen bulmuşsun da bunuyosun...bırak aramasın sormasın uzak dursun, sen de umursama, arama...diyorum ya keşke bizde öyle olsak... eğer eşin bu durumu problem etmiyosa, annesinin bu tutumundan dolayı sana ve senin ailene karşı misilleme yapmıyorsa herşey mükemmel senin için...rahat ol yeter... etler için de üzülme...allah kabul etsin inş. kv resmen çalmış kurban etinizi...allah bilsin, allaha havale et...

ayyyy allah razı olsun ne güzel dedin ya.....kac gündür kendimi yatıstırmaya calısıyorum İÇİME SU SERPTİNİZ HEPİNİZ.....benim derdim allahıma yaptıgım ibadet yerine gitti mi...benim derdim cok kişiye ulastırmaktı ama olmadı napalım...eşim biliyo herseyin farkındayım diyo.....bende takmamay calıscam eşim için ....

ayyy aman cok sevsin naparsa yapsın....evlat ayırımı yapıyo baska bişey deil.....herseyini anlatır yazık eşimle bende dinlerim....herkesin kızı var,torunu var herkes anlatıp mı duruyo ama benim kv şöylede böylede analtırda anlatır...sadece bizede deil heryerde herkese ya sabır artık

işte tam ben de öyle diyorum ben bu insanları çok iyi tanırım sadece sana değil herkese anlatıyordur ama farkında değil kızına çok zarar veriyor

işte tam ben de öyle diyorum ben bu insanları çok iyi tanırım sadece sana değil herkese anlatıyordur ama farkında değil kızına çok zarar veriyor

iyi bişey yaptıgını sanıyo ama dediğin gibi göze batırıyo....ben mesela görümceye sırf kv davranıslarından dolayı gıcık olmaya basladım...görümce şimdilik iyi ....ama kv sayesinde ondan da uzak duruyorum

ne üzülüyorsun be canım.Sen her hafta arama kes biraz mesafe koy bırak gelmesinde napacan başına gelse her kızına gittiğinde bir de evde mı görümcenin maceralarını dinleyecen uzak ayacıklarını bak keyfine :)

ne üzülüyorsun be canım.Sen her hafta arama kes biraz mesafe koy bırak gelmesinde napacan başına gelse her kızına gittiğinde bir de evde mı görümcenin maceralarını dinleyecen uzak ayacıklarını bak keyfine :)

haklısın canım ya......ay ben hersey iyi olsun anne kız gibi olalım diye ugrasıyodumda olmuyomus anladım gelinsin yani ...aman aramamda sormam birazda o arasın aramazsada kendi bilr.....

valla cok güzel cuk diye oturdu cümlelerin...sorma yaa....bende saf...kv annem gibi olur aramızdan su sızmaz oda beni kızı gibi görür diyerek düşünürdüm ama ne yaparsan yap kv ile kızı gibi olunmazmış onu anladım ben....her hafta aramaya calısırdım o beni daha bir kere bile aramadı 1 yıllık evlılıgımde ama benden de bu kadar aramıcam sormıcam ...

Direkt kesme bence irtibatı ama azaltabilirsin, seni kendi rakibesi gibi görüyor ve kızı ile ayrım yapıyorsa mesafe koyman şart elbette... :31:

Bizimkilerde aynı böyle
Ben önce anlama veremiyordum da
Sonra kendi hallerine bıraktım

Onlar böyle yaptıkça eşin sana daha düşkün olur boşver
O adaletsiz bi anne olduğundan er ya da geç hesap verecek

Ama sen niye arayıp duruyosun ki
Benim aramamaları işime geliyo, vay beni niye aramıyolar diye dert etmiyorum yani
Sevmem telefon muhabbetlerini

sende bıktırana kadar, hatta ona nergizi anlatmaya fırsat bırakmayacak kadar annenden, babandan kardeşlerinden bahset.
onların ne kadan mikemmel olduklarını anlat dur :1::1::1:
dipnot (annelrin vardır öyle kızlarına zaafları, benim annemde oturduğu yerde benden ve kızkardeşimden bahsedermiş. ben milletten duyuyorum. kayınvalideme görede kızının yeri ayrıdır.... e bu işler böyle demekki)
sen şimdi kısasa kısas moduyla eğlenmene bak, boşver o sinir olsun

Son düzenleme:
amin amin canım.....görmezden gelicem kendi huzurum için

ayy senin ki yine kızı benim KV eltinin kıçında gazı olsa ahhh vahhh ahh vahhh k. gazı varmış da s.mıyormus diyordu :))))))))))))))))))))))

artık k.daki gazın haberini nasıl alıyorsa burasıda ayrı bir sanat

Bazı kv'ler evlatlar arasındaki dengeyi bir türlü kuramaz, seninkide onlardanmış..sanki böyle yapmakla eline ne geçiyorsa..
Misal benim kv'de böyledir, kızlarımda kızlarım der her şeyin en iyisine en güzeline onlar layıktır, evlerine gidince hemen işe girişir...yürümez koşar:1:börek dolma tenceresiyle gider onlara..
bana gelincede elerini bağlar oturur.. oram ağrıyor buram ağrıyor camlar silencek der..gelde sinir olma:27:

Direkt kesme bence irtibatı ama azaltabilirsin, seni kendi rakibesi gibi görüyor ve kızı ile ayrım yapıyorsa mesafe koyman şart elbette... :31:

evet yavastan arayı uzatayım...ama inan ki aramak içimden gecmiyo...mesela ben evime bişey alıyorum kızına diyo ona aldırdıyo...ben ehliyet aldım kac yıllık evli kızının aklında yokken kızınada ehliyet aldırıyo...madem bunlara niyetlıydi neden ben yaptıktan sonra yapılmaya baslandı? anlamıyorum ya

Bizimkilerde aynı böyle
Ben önce anlama veremiyordum da
Sonra kendi hallerine bıraktım

Onlar böyle yaptıkça eşin sana daha düşkün olur boşver
O adaletsiz bi anne olduğundan er ya da geç hesap verecek

Ama sen niye arayıp duruyosun ki
Benim aramamaları işime geliyo, vay beni niye aramıyolar diye dert etmiyorum yani
Sevmem telefon muhabbetlerini

yakında bende kendi hallerine bırakıcam dediğin gibi...ayyy ne bileyim yeni evliyim anne kız oluruz sandım ama gelin oluyomusum arıyodum ama artık akıllandım....ben ölmüyorum ki gelsın ler bana diye..benimde işime geliyo ban kv gelmemesi ...ama ama kızına gidince orda ne yaptıgını anlatıp duruyo yalanlar söylüyo.......dedim ya iyi olalım diyodum..saf ben... ama su bayramdan sonra artık ben gelinliğimi bilicem oda kv bilsin...uzaktan uzaga

Kv tam tipik bir kaynayanana kaynana yani
Bole dawranması normal
Eger sana böle dawranmasaydı iyi hoş sohbet gecinseydı ozamn anormal olurdu
Bn 3 yıllık eewlıyım canm sana tawsıyem hayatının baharında bole selerı duşunme sana ole konuşuyosa sende deki anne gercekten dogru soluyosun bole bı ınsan görmedim ne güzel ewlat yetiştirmişsdin faln de o susar yawas yawas canm eşinle aran iyiyse tamamm
Bırak alsın etlerı canm senin niyetini hak teala bılıyor oda almışş rızkını öle düşün kime yediriyosa yedirsin
Görümcemler zengin demişsinde bence siz onlardan daha zenginsinizz rabbim wermeyi herkese nasip etmez onun yerinde olmk istermiysin paran war ama onun etine sütüne muhtacsın olmk istemesdin eminim
O yüzden sanslı oldugunu weren elin üstünlğüne sahip oldugunu gör bence baska kimsenin görmesine gerek dahi yokk
Ewlilik rahat kafa ister daha yolun basında herseyi kafana takarsan zedelenirsin yasamış biri olarak sölüyorumm canmm

sende bıktırana kadar, hatta ona nergizi anlatmaya fırsat bırakmayacak kadar annenden, babandan kardeşlerinden bahset.
onların ne kadan mikemmel olduklarını anlat dur :1::1::1:
dipnot (annelrin vardır öyle kızlarına zaafları, benim annemde oturduğu yerde benden ve kızkardeşimden bahsedermiş. ben milletten duyuyorum. kayınvalideme görede kızının yeri ayrıdır.... e bu işler böyle demekki)
sen şimdi kısasa kısas moduyla eğlenmene bak, boşver o sinir olsun

haklısın eglenceye vurum kendimi germeyecem.....iyide eşimde onun oglu...merak ediyorum oglunuda böyle anlatıp duruyo mu....kızını sevsin anlatsın dursun ama oglunuda es gecmesin

sende arama ilgilenme ilgisiz davran anlattıklarını dinleme bakalım o zaman napıcak. Ana kız mutlu olsunlar boşver sana bulaşmasınlar da. Sende ne aldığını göster ne yaptığını anlat kendi ailene bak. Haberi olmasın bakalım yaptığından aldığından. Görünce de şaşırsın, çatlasın.

Son düzenleme:
Bazı kv'ler evlatlar arasındaki dengeyi bir türlü kuramaz, seninkide onlardanmış..sanki böyle yapmakla eline ne geçiyorsa..
Misal benim kv'de böyledir, kızlarımda kızlarım der her şeyin en iyisine en güzeline onlar layıktır, evlerine gidince hemen işe girişir...yürümez koşar:1:börek dolma tenceresiyle gider onlara..
bana gelincede elerini bağlar oturur.. oram ağrıyor buram ağrıyor camlar silencek der..gelde sinir olma:27:

mesela ben damadından kızından daha güzel agırlıyorum onları..yaparımda elimiz bos gitmeyiz ...ama oglu bilinmez kız damat....kızı kullanır kadını acırım cocuguna baktırır damat hizmetçimder ama yok onlar kıymetli...bende böyle davransam bas tacı olurumda ben diyemem öyle yaa..

Back
X