Tabiki güzellikle ikna etmelisin kötülemeden.Gercekten paraya ihtiyacı var mı?Benim eşimin ailesinin evine 3 kira iki emekli maaşı girer annesi ağlardı bir zamanlar konturum yok harçlığım yok diye böyle birşey mi?Slm kızlar 2.5 yıllık evliyim kocamı çok seviyorum çokta iyi anlaşıyoruz bi sorun yok tabi ailesi dışında benim çocuğum olmadı bende tüp bebk denemeye karar verdim e bunun içinde malum maddiyat gerekiyor ben çalışmıyorum tek maaş e böyle oluncada bnde tutumlu davranıp kenara para koymaya çalışıyorum ama malesef kayınvaldem bu duruma sevineceği yerde kendisindestek olması gerekn yerde bizden maddi beklntisi var e kocamda çok iyi niyetli hayır demiyor birde üstüne bana laf çakıyor delircem napmalıyım
Aynn arkadaşım benimde kayınvaldem bu gelirlere sahip biri olduğu halde ağlar oara yok diyeTabiki güzellikle ikna etmelisin kötülemeden.Gercekten paraya ihtiyacı var mı?Benim eşimin ailesinin evine 3 kira iki emekli maaşı girer annesi ağlardı bir zamanlar konturum yok harçlığım yok diye böyle birşey mi?
Tabiki çalışmk istiyorum ama ben yurtdışındayım ve malesef dil sorunum varİşe girip çalışmalısınız.
Siz kocam diye bekliyorsunuz, kayınvalide oğlum diye bekliyor, bu adam kaça bölünsün?
Lütfen herkes kendi geçimini kendisi düşünsün ve de sağlasın, diğer türlüsü kimseye yakışmıyor.
Eşin saf o zaman canım benimki daha yeni yeni uyandı mevzulara üç yıldan sonra sen kötü konuşma suçlama iyilikle kazan...Aynn arkadaşım benimde kayınvaldem bu gelirlere sahip biri olduğu halde ağlar oara yok diye
dil öğrenin. çok zor olmamalı.Tabiki çalışmk istiyorum ama ben yurtdışındayım ve malesef dil sorunum var
Tabiki değiller sorun zaten ben onlardan beklemiyorum hiçbiley onlarda bnden beklemesin sorun buBiz çocuk yapıcaz diye bize destek olmak zorunda değiller. Destek olsalar fena olmaz tabi o ayrı. Net olun dik durun laf çarpsın yere düşsün.
Ne alaka yasiz nasıl çalışmıyorsunuz da kayınvalideden bekliyorsanız o da oğlundan bekliyor. etme bulma dünyası.
Beklemeyin dediniz mi?Tabiki değiller sorun zaten ben onlardan beklemiyorum hiçbiley onlarda bnden beklemesin sorun bu
Aynn cnm çok iyi niyetli malesefEşin saf o zaman canım benimki daha yeni yeni uyandı mevzulara üç yıldan sonra sen kötü konuşma suçlama iyilikle kazan...
onların bize destek olması gereken yerde... demişsiniz, içten içe bekliyorsunuz bal gibi.Ne alaka ya
29 yaşındayım, 2 ay önce nikahım oldu ve vize bekliyorum eşimin yanına yurtdışına gitmek için.Tabiki çalışmk istiyorum ama ben yurtdışındayım ve malesef dil sorunum var
Hep aynı tip inan...Bu tür kurnazların oğulları saf kızları şeytan olur... Çünkü yönetmeyi severler...Bir onlar akıllı dünyada...Ama iyi olan kazanmalı iyi ol sen kazan...Aynn cnm çok iyi niyetli malesef
Beklemem en tabi maddi durumu çok iyi oluncaonların bize destek olması gereken yerde... demişsiniz, içten içe bekliyorsunuz bal gibi.
Hayır eşimde aynı şekilde birikim yapıyor elbette ama sorun düşüncesiz kayınvaldem kocamın iyi niyetinden faydalanıyorTüp bebek ortak kararınız değil mi? Neden eşiniz değil de siz birikim yapmaya çalışıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?