- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.585
- 358
Çok doğru arkadaşımHep aynı tip inan...Bu tür kurnazların oğulları saf kızları şeytan olur... Çünkü yönetmeyi severler...Bir onlar akıllı dünyada...Ama iyi olan kazanmalı iyi ol sen kazan...
Eee geçtik bu yollardanÇok doğru arkadaşım
Benim çalışıp çalışmamam seni ilgilendirmz kendi işine bak laf olsun diye yazma bana senin gblerin anlamasını beklemiyorum zaten okkesin aile yapmıştır düğünü. evdeki eşyaların çoğunu da aile almıştır.
ama çalışmayan geline batar hemen aile zor durumda olup oğlundan yardım istese.
benim gibiler ?Benim çalışıp çalışmamam seni ilgilendirmz kendi işine bak laf olsun diye yazma bana senin gblerin anlamasını beklemiyorum zaten ok
Ben şimdilik iyi olmktan vazgeçmiycem ama sorun şuki herkesin 10 yılda yaşadığını ben 2 yılda yaşadım görümcelerde var tabi mesele çok fenaEee geçtik bu yollardanama ben iyi görünmeyi beceremedim yapamadım eşim malesef ailesinden tiksindigimi biliyor...
İstersen özelden yazabilirsin canımBen şimdilik iyi olmktan vazgeçmiycem ama sorun şuki herkesin 10 yılda yaşadığını ben 2 yılda yaşadım görümcelerde var tabi mesele çok fena
Tşklr arkadaşım neden olmasnİstersen özelden yazabilirsin canım
Arkadaşım sorun onların durumu zaten çok iyi ona rağmn beklemesi benim durumm belli ona ragmn istemesiOğludur isteme hakkı var. Nasil ki siz 2 yıllık eşiyseniz o da 30 yıllık annesi.
Ben eşime annene para verme diyemem, utanırım açıkçası.
Sadece sizden para istemeye hakkı yok.
Kendi paranızı vermezsiniz olur biter.
Çok doğru arkadaşım hatta başka anne bablr sevinirdi bile bizden beklentisi yok kendi yağında kavrulabiliyor diye sonuçta ben ona muhtaç değilim çok şükür sorun kadının yanlış bakış açısı malesefBizde anneler bbalar cixuklari destekler.
Torunlari hc bahsetmyorum bile...
Esinizle konusun hadda kayinvalidenze siz birkac jez bseyler alın kaynanannz madem destek bekkiyor sizin de bunu onaylanamanz gerekdgni hissetsin esiniz de annesini dusundgnz icin sevinip size bu tavri laok gormez
kesin aile yapmıştır düğünü. evdeki eşyaların çoğunu da aile almıştır.
ama çalışmayan geline batar hemen aile zor durumda olup oğlundan yardım istese.
Arkadaşım sorun onların durumu zaten çok iyi ona rağmn beklemesi benim durumm belli ona ragmn istemesi
iyi de oğlu neden yok bende demiyor
sonuçta ilenin evine giren parayı az çok gideri de evin oğlu bilir
yani annem benden şu aşamada para istese ne oldu diye didiklerim iyice
aaa annemdir tabii vereyim demem
zira olağan şartlarda parası ve birikimi olan annem birden neden muhtaç olmuş, dolandırılmış mı benden sakladığı bir hastalığı ya da ne bileyim arkadaşına kredi vs çekmesi mi var diye düşünürüm
eşiniz neden veriyor hemen
ya da şöyle soralım
ne veriyor, ne kadar veriyor
annesine giderken iki kilo meyve aldı bu mu sorun yoksa 100er 100er Euroları mı verdi
Pardonda sen kenfn yaptın galiba düpünü ve eşysnıda almışsndır kesin almadıysanda aldım yazarsın net biz hindistanda yaşamıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?