Kayınvalde vakası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kesin aile yapmıştır düğünü. evdeki eşyaların çoğunu da aile almıştır.
ama çalışmayan geline batar hemen aile zor durumda olup oğlundan yardım istese.
Benim çalışıp çalışmamam seni ilgilendirmz kendi işine bak laf olsun diye yazma bana senin gblerin anlamasını beklemiyorum zaten ok

Arkadaşım sorun onların durumu zaten çok iyi ona rağmn beklemesi benim durumm belli ona ragmn istemesi

Cocuk sahibi olmak istiyorsun bu cok normal. Calismak zorunda degilsin hele ki korona zamaninda hamile kalmak isterken hic zorunda değilsin. Herkesin kendi ailesi var. Herkes ailesine bakacak. Oncelik erkegindir. Kadin calismayi tercih eder etmez ona kalmis.
Esinde sıkıntı var ama o demeli biz cocuk istiyoruz yardim edemem size dye.

Bizde anneler bbalar cixuklari destekler.
Torunlari hc bahsetmyorum bile...
Esinizle konusun hadda kayinvalidenze siz birkac jez bseyler alın kaynanannz madem destek bekkiyor sizin de bunu onaylanamanz gerekdgni hissetsin esiniz de annesini dusundgnz icin sevinip size bu tavri laok gormez

Çok doğru arkadaşım hatta başka anne bablr sevinirdi bile bizden beklentisi yok kendi yağında kavrulabiliyor diye sonuçta ben ona muhtaç değilim çok şükür sorun kadının yanlış bakış açısı malesef

Bu arada şu olumsuz yazan arkadaşlar siz kimsinizki benim ne yaşadığımı bilip bilmeden yorum yazabiliyosınuz benim burda iki cümleme bakıp hayatımın tamamını anladığını mı zannediyosunuz kimin ne yaşadığını bilip bilmeden yorum yazmayın insanların durumunu şartlarını bilemzsnz

Arkadaşım sorun onların durumu zaten çok iyi ona rağmn beklemesi benim durumm belli ona ragmn istemesi

iyi de oğlu neden yok bende demiyor

sonuçta ilenin evine giren parayı az çok gideri de evin oğlu bilir

yani annem benden şu aşamada para istese ne oldu diye didiklerim iyice

aaa annemdir tabii vereyim demem

zira olağan şartlarda parası ve birikimi olan annem birden neden muhtaç olmuş, dolandırılmış mı benden sakladığı bir hastalığı ya da ne bileyim arkadaşına kredi vs çekmesi mi var diye düşünürüm

eşiniz neden veriyor hemen

ya da şöyle soralım

ne veriyor, ne kadar veriyor

annesine giderken iki kilo meyve aldı bu mu sorun yoksa 100er 100er Euroları mı verdi

Öncelikle bence çocuk olayına yaklaşımınızı değiştirin. Benim çocuğum olmuyor demeyin mesela bizim eşimle olmuyor deyin. Birikimi de tek başınıza yapmayın. Eşinizle yapın. Siz biriktirirken eşiniz dağıtıyorsa o beraber birikim yapmak olmuyor.

Çocuk işini tek başına üstlenirseniz böyle daha çok konular açarsınız. Eşim hiç bakmıyor yoruldum bıktım gibi.

Pardonda sen kenfn yaptın galiba düpünü ve eşysnıda almışsndır kesin almadıysanda aldım yazarsın net biz hindistanda yaşamıyoruz

hindistan ile ilişki kuramadım ama ben yazayım

yıllardır bu sitedeyim ve eski tarihli yorumlarımda da vardır

evet düğünü de kendim yaptım, evimde iki ailenin de tek iğnesi olmadı

hatta düğünde bana takılan seti de kendim çalışıp aldım

ve işin ilginci bundan hiç gocunmadım

bana o zmaan çok olağan gelmişti

15 yıl önce aileden mi beklenir böyle şeyler kafasındaydık biz ve çevremdeki bir çok kişi

ama 15 yıl sonra konulara bakıyorum (sadece siz değil nerede ise KK'daki çoğu yeni gelin konusu) kv yeterince onu bunu almadı, borçsuz evlenemedik, borçsuz evlendik de az altın taktılar, ev alacağız dediler de küçücük vs vs

2,5 yıl olmuş dili öğrenin

çalışmasanız da öğrenin çocuğunuz olunca okula gidecek vs o dil hep lazım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…