- 27 Ağustos 2016
- 1.666
- 3.210
- 83
Ne yapmalıyım peki. bunu sormaliyim asıl. ben böyleyim nasıl degismeliyim . mesela her yaz babanne ye gorutup 1 ay kalıyoruz oğlumla. Bu sene 1 ayimi o kadınla geçirmek istemiyorum. gitmeyeyim değilmi.
Bi kere cesaretini topla ve hayır de sadece sonra arkası gelecektir zatenacınacak halde değiller zaten. sürekli kahve sigara kahkaha. ben nasıl ogrenicem bu işi yaa. kötü olmayayım derken kendim mutsuz oluyorum hsmsk
Oğlum 10 yaşında. 10 senedir bide babanneyi torunu için görüyorum. Ayrıca yani.gitme canım. kendine iş çıkar mesela. şunu şunu yapacağım de. ya da oğlunu bi yaz kursuna yazdır, oğlumun kursu var gidemem bi yere de... gitmek zorunda değilsin kimse seni kolundan tutup götüremez... oğlun kaç yaşında?
Oğlum 10 yaşında. 10 senedir bide babanneyi torunu için görüyorum. Ayrıca yani.
knedin etmiş kendin bulmuşsun:))Kızlar kayinvaldem başka şehirde yaşıyor. 2 3 hafta bizde kaldı tam gitti derken bu şehirdeki kardeşine geldi. hadi o da tmm. Bu sabah teyzeye kahvaltıya gittik benim fikrimdi çünkü torununu ozlemistir vs dedim. hem eşimde annesini bi daha görsün dedim. (iyilik yaptım bence).
tam eve geri döncez eşim gizlice dediki biraz bize cagirabilirmiyim. yaa benim yüzüm çok yumuşak kızlar. hele eşimi hiç kiramiyorum. peki dedimhatam bu sadece. teyze ve annesi geldiler evime yine. kardeşler hiç ayrılmaz bunlarda. şimdi ne zmn gidecekler kimbilir. ben kurtulamiyorum bunlardan yaa. azıcık iyilik bana böylemi kötü dönecek allah aşkına bir akıl verin. Yorumlarınıza ihtiyacım var. ( nasıl bikmisim 14 senedir aynı terane. yeter yaa ((
knedin etmiş kendin bulmuşsun:))
ne diyelim biz şimdi.
daha yeni görüştülerse torun götürmek te nerden çıktı alemsin sen de.
yapacak bişey yok katlanacaksın.
sen sınır koymazsan eşin hiç koymaz ki.
amin cnm. büyükler anlamalı bence biraz çekilmesi gerekir.6 yıldır abartısız her yıl gelip 1,5 aydan az kalmayan ,neredeyse gidin artık dememek için son günlerinde buhran geçiren ben, gelmelerini istesem dert istemesem dert. Hamile halimle 1.5 ay kaldı iğne kaldırmadı, erken doğum yaptım ona rağmen üzerine alınmadı; bu sefer bebek var, bakalım şubat mart gibi randevu aldılar, Allah bunlar gibilere anlayış bizim gibilere sabır versin.....
ee neyi beğenmemiş hatunlar:))zeymuran0 inanılmaz bir şekilde gitmeye karar verdiler. Çünkü sabah bende işim var deyip çıktım. döndüğümde suratlar beş karış. hiç kalsaydiniz vs demedim. tuttum kendimi. iyi yaptımmı sizce?
eşime nasıl anlatacaklar bakalım. bide o var
Eşin annesini görsün demişsin ve iyilik yapmışsınKızlar kayinvaldem başka şehirde yaşıyor. 2 3 hafta bizde kaldı tam gitti derken bu şehirdeki kardeşine geldi. hadi o da tmm. Bu sabah teyzeye kahvaltıya gittik benim fikrimdi çünkü torununu ozlemistir vs dedim. hem eşimde annesini bi daha görsün dedim. (iyilik yaptım bence).
tam eve geri döncez eşim gizlice dediki biraz bize cagirabilirmiyim. yaa benim yüzüm çok yumuşak kızlar. hele eşimi hiç kiramiyorum. peki dedimhatam bu sadece. teyze ve annesi geldiler evime yine. kardeşler hiç ayrılmaz bunlarda. şimdi ne zmn gidecekler kimbilir. ben kurtulamiyorum bunlardan yaa. azıcık iyilik bana böylemi kötü dönecek allah aşkına bir akıl verin. Yorumlarınıza ihtiyacım var. ( nasıl bikmisim 14 senedir aynı terane. yeter yaa ((
Canım yaşaman lâzım. anlatılmaz çünkü. birkaç cümleye sigdirmaya çalışınca böyle anlaşılıyor demekki.Eşin annesini görsün demişsin ve iyilik yapmışsın. Annesi tabiki görecek ne iyiliği yaptın burda anlamadım. Bazı bayanları anlamıyorum evlendiler diye kV , KP evlerine geldiğinde hep istenmeyen insanlar oluyorlar, senin ailen geldiğinde eşin böyle düşünsün ister misin? (ben kurtulamıyorum bunlardan ya , aynı bu şekilde)
"Azcık iyilik bana böyle kötü mü dönecek " bu cümle dede nasıl bir iyilik yaptığını ve nasıl kötülük yaptıklarını anlamadım. Heralde eşin annesini görsün dedin ve kv'nin yanına gittiniz bu iyilik kısmı, onun size gelmesi buda kötülük heralde . Sana söyleyecek laf bulamıyorum senin gibi bir geline denk gelirsin inşallah...
sıkılmışlar. gezmek istiyorlar. iki kişiler hiç ayrilmiyorlar. ben kendileri gezebilir diye düşünürüm hep. sabah çıkmaya bozulmuş olabilirler ancak.ee neyi beğenmemiş hatunlar:))
evden gitmene mi bozuldular yani.?
amann hiç işin mi yok boşver gitsinler işte.
iyi bari kalın diye ısrar etmemişssin.:))
ya bi de yeni evli değilmişssin 14 yıl diyorsun.
bu kadar sessiz kalma tepkini göster yeri geldiğinde.
eşin dolduruşa mı gelir neden korkuyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?