Ya aynen öyle yüzümü asıp kendi miralimi de bozmayayim diyorum ama böyle daha kötüKayinvalideniz gelmemis ama,siz gidip alip gelmissiniz,kadinin ne sucu var ?
Eminim yuzune cok sicak,samimi davraniyosunuzdur,
Hal boyle olunca da gercek dusuncelerinizi bilmedigi icin sık gelip kalmakta sorun gormuyodur.
Kızlar kayinvaldem başka şehirde yaşıyor. 2 3 hafta bizde kaldı tam gitti derken bu şehirdeki kardeşine geldi. hadi o da tmm. Bu sabah teyzeye kahvaltıya gittik benim fikrimdi çünkü torununu ozlemistir vs dedim. hem eşimde annesini bi daha görsün dedim. (iyilik yaptım bence).
tam eve geri döncez eşim gizlice dediki biraz bize cagirabilirmiyim. yaa benim yüzüm çok yumuşak kızlar. hele eşimi hiç kiramiyorum. peki dedimhatam bu sadece. teyze ve annesi geldiler evime yine. kardeşler hiç ayrılmaz bunlarda. şimdi ne zmn gidecekler kimbilir. ben kurtulamiyorum bunlardan yaa. azıcık iyilik bana böylemi kötü dönecek allah aşkına bir akıl verin. Yorumlarınıza ihtiyacım var. ( nasıl bikmisim 14 senedir aynı terane. yeter yaa ((
Kızlar kayinvaldem başka şehirde yaşıyor. 2 3 hafta bizde kaldı tam gitti derken bu şehirdeki kardeşine geldi. hadi o da tmm. Bu sabah teyzeye kahvaltıya gittik benim fikrimdi çünkü torununu ozlemistir vs dedim. hem eşimde annesini bi daha görsün dedim. (iyilik yaptım bence).
tam eve geri döncez eşim gizlice dediki biraz bize cagirabilirmiyim. yaa benim yüzüm çok yumuşak kızlar. hele eşimi hiç kiramiyorum. peki dedimhatam bu sadece. teyze ve annesi geldiler evime yine. kardeşler hiç ayrılmaz bunlarda. şimdi ne zmn gidecekler kimbilir. ben kurtulamiyorum bunlardan yaa. azıcık iyilik bana böylemi kötü dönecek allah aşkına bir akıl verin. Yorumlarınıza ihtiyacım var. ( nasıl bikmisim 14 senedir aynı terane. yeter yaa ((
Okadar haklisinki. iyilik yapayım derken kendim üzülüyorum ve hasta olacağımKeşke yok hayatım ziyarete geldik diye kestirip atabilseydiniz Hayır demedikçe daha çok iyilikleriniz suistimal edilir.
Yok be oğlu davet edince hiç bana dönmez yüzü. Eşim bana sorduğunda tmm demem hata oldu. hemencecik kabul ettiler bunlardakesin çözüm ben davet etmedikçe sen etme de kocana . Hem onu kırmamış olur hem de o böyle istekte bulunmaz . sen Sonuçta adamın annesi gelme kalma diyemez . Anne kızın varken davet etmek bana düşmüyor diyebilir . sende çağırırken direk anne 3-5 günlük seni ben alayım bende kal 5 gün sonra teyzeme -dayıma - evine dönersin dersin. Bide yaşlıları alttan alttan işlemek gerek işte geçen komşum anlattı.... kızım sana söylüyorum gelinim sen anla yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?