kayinvalde yine geldi yardim edin

denizim0

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2008
970
221
323
Kızlar kayinvaldem başka şehirde yaşıyor. 2 3 hafta bizde kaldı tam gitti derken bu şehirdeki kardeşine geldi. hadi o da tmm. Bu sabah teyzeye kahvaltıya gittik benim fikrimdi çünkü torununu ozlemistir vs dedim. hem eşimde annesini bi daha görsün dedim. (iyilik yaptım bence).
tam eve geri döncez eşim gizlice dediki biraz bize cagirabilirmiyim. yaa benim yüzüm çok yumuşak kızlar. hele eşimi hiç kiramiyorum. peki dedim hatam bu sadece. teyze ve annesi geldiler evime yine. kardeşler hiç ayrılmaz bunlarda. şimdi ne zmn gidecekler kimbilir. ben kurtulamiyorum bunlardan yaa. azıcık iyilik bana böylemi kötü dönecek allah aşkına bir akıl verin. Yorumlarınıza ihtiyacım var. ( nasıl bikmisim 14 senedir aynı terane. yeter yaa ((

Kendiniz demişsiniz yüzüm yumuşak diye. Hatanız bu
2-3 hafta misafirlik nedir? Fazla uzun..
birde üstüne yine gelecek
14 yıldır sesinizi çıkarmadığınız için tepenize binmiş
Eşinizle konuşun zaten bizde kaldı sonra gelsin annen teyzene ayıp olmasın deyin. Eşinizi kırmaktan kavga etmekten korkmayın
O annem gelsin derken sizi kırmaktan korkuyor mu? Düşünüyor mu benim eşim 2-3 hafta annemi ağırladı bunalmıştır diye
Sizde düşünmeyin tavrınızı koyun

İyi de pazar gününüzü onlara ayırmışsınız kendi isteğinizle, eşiniz gizlice sormuş, hayır deme şansınız varken tamam demişsiniz mis gibi, şimdi burada ağlıyorsunuz?

Ben tam anlamadım sanırım.

Deseydiniz "hayatım daha yeni bizde değil miydi özlemedin mi rahatça sevişmeyi" diye?

2-3 hafta kalmıs yeni gittmis bir daha neden kalmaya geliyorki ustelik teyzeyle esinizde niye cagırmak istiyor tekrar

Kayinvalideniz gelmemis ama,siz gidip alip gelmissiniz,kadinin ne sucu var ?

Eminim yuzune cok sicak,samimi davraniyosunuzdur,

Hal boyle olunca da gercek dusuncelerinizi bilmedigi icin sık gelip kalmakta sorun gormuyodur.
Ya aynen öyle yüzümü asıp kendi miralimi de bozmayayim diyorum ama böyle daha kötü
yapım böyle allah kahretsin. merhametten maraz doğuyor hep. sevmiyorum bu kadar düşünceli olmayı yaa kötü olayım biraz (((

Bu arada eşime söyledim sıkıntımi 2 3 gün kalsinlar götürürüm geri dedi. Yinede 2 3 gün zul geldi bana şimdi. offffffff

Keşke yok hayatım ziyarete geldik diye kestirip atabilseydiniz Hayır demedikçe daha çok iyilikleriniz suistimal edilir.

2_3 hafta nedir ya hadi çağırdınız kv de de demi hiç düşünce yok neye bu kadar kalıyorum diye 14 yıl böyle gelmişse bi 14 yıl daha böyle gider

Bu kasvetli gunlerde de hic cekilmez.soguk ysgmur kapali hsva hayir deseydiniz keske.bu kadar merhamet iyi degil hele bu zamanda.benim anlamadigim kv falan nasil rahat ediyor ya bu kis gunu sizin evinizde insan kendi evinde rahat eder ya ama hizmette kusur etmiyosaniz bide oglumun evi geyigi ohhh kv den bir ay kalmaz insallah.bu da sana ders olsun biraz mesafe li ol ki evinde rahat yasayasinnn

Istemiyorsan kalmasini evet demeseydin keske.kayinvalidenin yerinde olmak.istemezdim.gelinim beni hiic istemiyor.ama ben onun yemegini yiip.döseginde uyuyorum cok.kotu bir durum birde bu yonden bakin derim.olan olmus bu sekilde dūsunmek yerine ya sabiiir cekin sabredin bari guzel.agirladiginizla kalin.boyle kotu dusuncelerleno.sevabinizda gideer....

İyilikten maraz çıkar.kimse sizin iyi niyetinizi anlayıp vaktinde kalkmaz.siz sinir olup kalırsınız

Kocan nasıl davet ettiyse aynı o şekilde ne zaman gitmeyi planladıklarını sorsun. Konuş bunu kocanla. Zaten yeni gitmiş tekrar kardeşini görmeye gelmesi biraz tuhaf sonra kardeşiyle beraber size gelmesi daha da tuhaf olmuş.

kesin çözüm ben davet etmedikçe sen etme de kocana . Hem onu kırmamış olur hem de o böyle istekte bulunmaz . sen Sonuçta adamın annesi gelme kalma diyemez . Anne kızın varken davet etmek bana düşmüyor diyebilir . sende çağırırken direk anne 3-5 günlük seni ben alayım bende kal 5 gün sonra teyzeme -dayıma - evine dönersin dersin . Bide yaşlıları alttan alttan işlemek gerek işte geçen komşum anlattı.... kızım sana söylüyorum gelinim sen anla yap

Keşke yok hayatım ziyarete geldik diye kestirip atabilseydiniz Hayır demedikçe daha çok iyilikleriniz suistimal edilir.
Okadar haklisinki. iyilik yapayım derken kendim üzülüyorum ve hasta olacağım

Yok be oğlu davet edince hiç bana dönmez yüzü. Eşim bana sorduğunda tmm demem hata oldu. hemencecik kabul ettiler bunlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…