Anlamadım?Her yerde okyanus,siz bunlar yüzünden boğuluyorsunuz derede
Bu bana ders olsun evet. iyi olmaya yenilmem bidaha inşallah.Bu kasvetli gunlerde de hic cekilmez.soguk ysgmur kapali hsva hayir deseydiniz keske.bu kadar merhamet iyi degil hele bu zamanda.benim anlamadigim kv falan nasil rahat ediyor ya bu kis gunu sizin evinizde insan kendi evinde rahat eder ya ama hizmette kusur etmiyosaniz bide oglumun evi geyigi ohhh kv den bir ay kalmaz insallah.bu da sana ders olsun biraz mesafe li ol ki evinde rahat yasayasinnn
İşte bunu kaldırmaya çalışıyorum. tek tesellim benim hatam olması. ben kendime kızıyorum aslında.Şuan yardım edilecek bir durumunuz yok malesef. Eşiniz size sormadan yapsaydı bu davranışı neysede siz kendiniz tamam demişsiniz. Bu saatten sonra birkaç günü mecbur güler yüzle karşılamak düşer size.
küçüktüm geçtim çok. geldim 38 yaşına çekemiyorum artık2_3 hafta nedir ya hadi çağırdınız kv de de demi hiç düşünce yok neye bu kadar kalıyorum diye 14 yıl böyle gelmişse bi 14 yıl daha böyle gider
Yalnız sizinki mehametten ziyade iki yüzlüiük gibi.Yüzlerine Gelmelerinden hoşnut gibi davranıp ağırlıyorsunuz arkalarından kin kusuyorsunuz.Kalmalrını istememekte haklı sebebleriniz olabilir,kayınvaldeniz çekilmez biri olabilir,o zaman sizde tavırlarınız ve hissettiklerinizde tutarlı olunki karşınızdakidee mesafesini bilsin öyle üç hafta beş hafta kalmasın..Ya aynen öyle yüzümü asıp kendi miralimi de bozmayayim diyorum ama böyle daha kötü
yapım böyle allah kahretsin. merhametten maraz doğuyor hep. sevmiyorum bu kadar düşünceli olmayı yaa kötü olayım biraz(((
Çok haklısın da bu kadın torununu görsün oğlunu görsün diyorum gün geliyor. işte o ayarı yapamıyorum. Mesafeli şekilde gosyereyim çocuklarını ona aslında. Eşimi düşününce ben zarar görüyorum. o mutlu tabi anasiyla teyzesiyle.Yalnız sizinki mehametten ziyade iki yüzlüiük gibi.Yüzlerine Gelmelerinden hoşnut gibi davranıp ağırlıyorsunuz arkalarından kin kusuyorsunuz.Kalmalrını istememekte haklı sebebleriniz olabilir,kayınvaldeniz çekilmez biri olabilir,o zaman sizde tavırlarınız ve hissettiklerinizde tutarlı olunki karşınızdakidee mesafesini bilsin öyle üç hafta beş hafta kalmasın..
Ahh bi daha tövbe diyorum bin kere tövbe. Bu yazdıklarımı hatirlayayim asla demiyimGercekten bikmis olsan tamam demezdin.
Deme... kardesim deme...
Kendini dusun.... belliki sık sık geliyor. bide teyze varAhh bi daha tövbe diyorum bin kere tövbe. Bu yazdıklarımı hatirlayayim asla demiyim
Ne yapmalıyım peki. bunu sormaliyim asıl. ben böyleyim nasıl degismeliyim . mesela her yaz babanne ye gorutup 1 ay kalıyoruz oğlumla. Bu sene 1 ayimi o kadınla geçirmek istemiyorum. gitmeyeyim değilmi.
Hayır demeyi öğrenmen lazım. ya hayır de bırak sen düşüneceğine kocan düşünsün biraz. ne gerek vardı size çağırmaya gerekirse kendi her akşam görebilirdi. gündüz zaten iştedir. eee ne lüzumu var sana hiç mi acımıyo. o zaman sende acıma acınacak hale de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?