kayinvalde yine geldi yardim edin

Şuan yardım edilecek bir durumunuz yok malesef. Eşiniz size sormadan yapsaydı bu davranışı neysede siz kendiniz tamam demişsiniz. Bu saatten sonra birkaç günü mecbur güler yüzle karşılamak düşer size.

Bu bana ders olsun evet. iyi olmaya yenilmem bidaha inşallah.

İşte bunu kaldırmaya çalışıyorum. tek tesellim benim hatam olması. ben kendime kızıyorum aslında.

2_3 hafta nedir ya hadi çağırdınız kv de de demi hiç düşünce yok neye bu kadar kalıyorum diye 14 yıl böyle gelmişse bi 14 yıl daha böyle gider
küçüktüm geçtim çok. geldim 38 yaşına çekemiyorum artık

Yalnız sizinki mehametten ziyade iki yüzlüiük gibi.Yüzlerine Gelmelerinden hoşnut gibi davranıp ağırlıyorsunuz arkalarından kin kusuyorsunuz.Kalmalrını istememekte haklı sebebleriniz olabilir,kayınvaldeniz çekilmez biri olabilir,o zaman sizde tavırlarınız ve hissettiklerinizde tutarlı olunki karşınızdakidee mesafesini bilsin öyle üç hafta beş hafta kalmasın..

Çok haklısın da bu kadın torununu görsün oğlunu görsün diyorum gün geliyor. işte o ayarı yapamıyorum. Mesafeli şekilde gosyereyim çocuklarını ona aslında. Eşimi düşününce ben zarar görüyorum. o mutlu tabi anasiyla teyzesiyle.

Bu annelerinden ayrılamayan adamlar, neden evleniyor anlamiyorum...

Eşine, istiyorsan sen teyzende annenle kal deseydin, aslinda onu hak ediyor.

D denizim0 bu sefer üzülmedim sana. kendin etmiş kendin bulmuşsun. kocana da bişey diyemezsin bu durumda. ''ben onları çağırmadan önce sana fikrini sordum kabul etmesen çağırmazdım'' der haklı olarak. yüzüm yumuşak deyip duruyosun ama değişmek için de bi çaban yok.

Ne yapmalıyım peki. bunu sormaliyim asıl. ben böyleyim nasıl degismeliyim . mesela her yaz babanne ye gorutup 1 ay kalıyoruz oğlumla. Bu sene 1 ayimi o kadınla geçirmek istemiyorum. gitmeyeyim değilmi.

Teyze niye geliyo ayni sehirde evi var madem .
Bu ara cok hirsizlik olyormus evi de talan ediyorlarmıs deyin.Ikiside gider .

Hayır demeyi öğrenmen lazım. ya hayır de bırak sen düşüneceğine kocan düşünsün biraz. ne gerek vardı size çağırmaya gerekirse kendi her akşam görebilirdi. gündüz zaten iştedir. eee ne lüzumu var sana hiç mi acımıyo. o zaman sende acıma acınacak hale de düşme.

Ya bu kadarcik hatanın bedeli bukadar ağır olurmu sabahseven

acınacak halde değiller zaten. sürekli kahve sigara kahkaha. ben nasıl ogrenicem bu işi yaa. kötü olmayayım derken kendim mutsuz oluyorum hsmsk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…