- 23 Mart 2017
- 147
- 44
- 13
- 35
- Konu Sahibi Naznazli672
-
Eşimin memleketindeyiz o yüzden benimkilere tatillerde gidiyoruzsizin aileye ne kadar sıklıkta gidiyorsunuz
bazı tatlı bahaneler uydurarak azaltın kendi gitmenizi
eşiniz tek gitsin
Zaten özel bi durum olmazsa haftada bir gidiyoruz ama o da geriyor beni birde benim ailem burda degilTabi misafir olunca da çağırırlar olmayıncada maksat ayak alışsın.
Eşin kırılmasın diye sen mi kırılıcaksın ? Haftada 1gün eşin ailesine 1gün senin ailene gidin . Çok ısrar ederlerse 1gün o tek gitsin 1günde siz ailenize tek gidin.
Yok tam tersi başlarının üstünde taşıycaklar nerdeyse ama ben birbirlerine çok bağlı olmalarına katlanamıyorumkıran inciten yoksa haftada 1 sık dişini derim. ya çoğunlukta olduğu gibi laf sokan,huzur bozan tiplerden olsaydı... sorun yokken sorun yaratma bence.
Zaten özel bi durum olmazsa haftada bir gidiyoruz ama o da geriyor beni birde benim ailem burda degil
gerçekten aranıyosun... ne denir ki sanaYok tam tersi başlarının üstünde taşıycaklar nerdeyse ama ben birbirlerine çok bağlı olmalarına katlanamıyorum
Haftada 1 gün ise sık dişini derim bende haftada 1 gün giderim benimkilerde çok iyiler Allah razı olsunHerkese meraba arkadaşlar benim sorunum şu ki kayınvaldemlere gidince cok mutsuz oluyorum nedenini bilmiyorum iyi davranıyorlar bana bir sorun yok ama çok kalabalıklar küçük çoluklar çocuklar kafam şişiyor her kafadan bir ses eşimde ailesine çok bağlı ama bana da baglı o yuzden ona bu konuyu açmak istemiyorum ben şöyle iki haftada üç haftada bir gidelim istiyorum ama haftada bir gidelim diyor eşim bir de onun dışında zırt pırt yemeğe davet ediyorlar tabi güzellikle a siz bu yemegi seversiniz bundan yaptık herkes gelecek hadi sizde gelin diyorlar e ben istemiyorum daralıyorum çünkü orda iyi insanlar ama kafam sarmıyor e esime de gitmeyelim desem üzülür diye düşünüyorum ben napsam nasıl davransam bilemedim
Bu biraz talihsiz bi aciklama olmus sizin adinizaYok tam tersi başlarının üstünde taşıycaklar nerdeyse ama ben birbirlerine çok bağlı olmalarına katlanamıyorum
Şöyle zaten çalışıyorum işim sitresli çocuk da yapmıyoruz hani gençliğimizi yaşıyalım diye ama oraya gidince curcuna coluk sesi çocuk sesi puff benim ailem uzakta onları tatilden tatile görüyorum ama eşimin ailesinin her an yanındayızbedava yemek. üstelik sevgi saygıda görüyorsunuz. sizinki bence bulupta bunamak. gidin işte haftada 1 yemeğe. ne olacak...
ay ne guzel işteHerkese meraba arkadaşlar benim sorunum şu ki kayınvaldemlere gidince cok mutsuz oluyorum nedenini bilmiyorum iyi davranıyorlar bana bir sorun yok ama çok kalabalıklar küçük çoluklar çocuklar kafam şişiyor her kafadan bir ses eşimde ailesine çok bağlı ama bana da baglı o yuzden ona bu konuyu açmak istemiyorum ben şöyle iki haftada üç haftada bir gidelim istiyorum ama haftada bir gidelim diyor eşim bir de onun dışında zırt pırt yemeğe davet ediyorlar tabi güzellikle a siz bu yemegi seversiniz bundan yaptık herkes gelecek hadi sizde gelin diyorlar e ben istemiyorum daralıyorum çünkü orda iyi insanlar ama kafam sarmıyor e esime de gitmeyelim desem üzülür diye düşünüyorum ben napsam nasıl davransam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?