- 13 Kasım 2016
- 269
- 270
- 23
- Konu Sahibi Naznazli672
-
Siz ne sıklıkla gidiyorsunuzMaalesef hicbir bahane hicbir sebep kabul etmiyo boyleleri kendi esimden biliyorum yani yataklik bile olsam illaki hafta sonu orda gecicek sen git ben gelmiyim diyorum olmaz diyor 3 senedir bu durumdayim duzeltemedim dediginiz gibi gidicegim zaman resmen karabulutlar toplaniyo ustume ne bilim umarim sizinki duzelir
Bas taci ediyorlar ve birbirlerine cok baglilar ama katlanamiyorsun,baska bir sknti olmadigina eminmisin ? Kiskaniyormusun icten ice? AcabaYok tam tersi başlarının üstünde taşıycaklar nerdeyse ama ben birbirlerine çok bağlı olmalarına katlanamıyorum
bu yazdıgını -aşkım balım canımın parcası gibi kelimeleri ile süsleyip, havadan sudan konuşur gibi sakin ve gülümseyen tebessümlü bir yüz ifadesi ile kocana da anlat.Herkese meraba arkadaşlar benim sorunum şu ki kayınvaldemlere gidince cok mutsuz oluyorum nedenini bilmiyorum iyi davranıyorlar bana bir sorun yok ama çok kalabalıklar küçük çoluklar çocuklar kafam şişiyor her kafadan bir ses eşimde ailesine çok bağlı ama bana da baglı o yuzden ona bu konuyu açmak istemiyorum ben şöyle iki haftada üç haftada bir gidelim istiyorum ama haftada bir gidelim diyor eşim bir de onun dışında zırt pırt yemeğe davet ediyorlar tabi güzellikle a siz bu yemegi seversiniz bundan yaptık herkes gelecek hadi sizde gelin diyorlar e ben istemiyorum daralıyorum çünkü orda iyi insanlar ama kafam sarmıyor e esime de gitmeyelim desem üzülür diye düşünüyorum ben napsam nasıl davransam bilemedim
"Katlanamiyorum"Yok tam tersi başlarının üstünde taşıycaklar nerdeyse ama ben birbirlerine çok bağlı olmalarına katlanamıyorum
Her hafta sonu ordayim inanin gitmemek ivin neler yaptim ama olmadi ayrilma noktasina dahi geldim cunku bi hafta sonum var oda hep ordayim halende boyle devam ediyo cocukta oldu dahada fecilesti ..Siz
Siz ne sıklıkla gidiyorsunuz
Amannnnn sizi okuyunca halime sukrettimBizde farklı değiliz keşke haftada bi gün olsa eşime kalsa hergün gidicez ben gitmesem bile haftada 3 en az gider daha dün geldik kv den iki gün kaldık bide orda şimdi kV yola çıkmış bana kalmaya geliyomus çok hastayım ve 8 aylık hamileyim hayatta bi işe elini sürmez guya bana yardıma geliyo ama hizmet bekliyo çok sinirliyim suan
Çıkarmıyo gülüyo eğleniyo mutlu gözüküyor uyum saglıyo sanki o ailenin parçasıymış gibi ama beniö ailem uzakta anca yılda üç kere görüyor benim gibi her hafta degilŞimdi bu kayınvalide ne yapsın? İstemez istemiyor derler ister istiyor derler. El üstünde tutuluyorsa sıkıldım tutmasa kötü kadın.. Eee nolacak şimdi? Haftada bir gün sadece haftada bir gün çok zor olmamalı. Sizin ailenize tatillerde gittiğinizde eşiniz sıkıntı çıkarıyor mu? Çıkarıyorsa bilemem ama çıkarmıyorsa bence siz de haftada bir gün dayanabilirsiniz:)
Akşam yemege gidiyoruz yani öyle sabahtan akşama kadar degil onu da genelde hafta içi yapıyoruz benim istediğim görev gibi eşimin 7 gün gitmesek 8inci gün a uzun zamandır gitmiyoruz hadi bu akşam gidelim mi demesi olur diyorum bende ama içim içimi yiyorSana cok iyi davraniyorlarmis mecbur gideceksin millette ne kv kp var ama haftada bir gercekten cok sık. Zaten calisan insanlarsaniz bir hafta sonunuz var. Bir gun gezsen bir gun dinlensen ortaligi toplasan gun bitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?