- 23 Mart 2017
- 147
- 44
- 13
- 35
- Konu Sahibi Naznazli672
-
Aynen bende bak bizim de ilk eblendiğimizde ikigüne bir gelin diyorlardı ben bizim de kendi hayatımız var dedim yeri geldi tartıştım şimdi haftada bire düşürdüm ama belki başta kayınvaldemler çok baskoladıkları için bilmiyorum şimdide haftada bir de gidesim gelmiyor yuzum düşüyorAmannnnn sizi okuyunca halime sukrettim
Yatılı mı kalıyosunuzHer hafta sonu ordayim inanin gitmemek ivin neler yaptim ama olmadi ayrilma noktasina dahi geldim cunku bi hafta sonum var oda hep ordayim halende boyle devam ediyo cocukta oldu dahada fecilesti ..
Hayır canım, sadece haftada bir akşam yemeğine gidiyorlarmış. Taş çatlasa 3-4 saat.Yatılı mı kalıyosunuz
Mesela benim kuzenim de başka bir şehirdedir yazları memlekete geldiklerinde yengem ve dayım damatlarının yanında malesef çok kasarlar kendilerini adam çok resmidir. Siz ne kadar şanalısınız ki eşiniz ailenize karşı sıcak ve ilgili. Eşinize haksızlık etmeyin ailesine gitmek konusunda. Zira öteki türlü ailenize karşı soğuk davransa inanın çekilmez bir durum olurdu kuzenimden biliyorum.Çıkarmıyo gülüyo eğleniyo mutlu gözüküyor uyum saglıyo sanki o ailenin parçasıymış gibi ama beniö ailem uzakta anca yılda üç kere görüyor benim gibi her hafta degil
Hakkaten çocuk seslerine tahamül edemiyorum 7tane yeğeni var biz gidince hepsi geliyor güzel güzel yemekler yapılıyor falan ama diyorum ya biz çocuk yapmıyoruz ki rahatımıza bakalım diye ama o vıcık vıcık çocuk sesi çok kalabalıklar rahatsız ediyor ama belli etmiyorum ortama uyum sağlıyor gibi gözüküyorumGüzel davranan bir aile var ne güzel bence bu senin için bir artı.. seni geren bence çocuk sesleri değil ortama ayak uyduramamak yoksa o çocukların cıvıltısı sana vız gelir.. her hafta gitmek elbette sıkıcı olur ama sıkıntının bahanesi çocukların sesi kalabalık tıkırtı patırtı olmasın dürüst ol sürekli içlerinde olmak istemiyorsun bunu da eşine güzelce söyle sıkıldım her hafta sartmış gibi gitmekten bu hafta da evimizde oturalım de bakalım ne diyecek
O vıcık vıcık çocuk sesi dediğin seslere inşallah hasret kalmazsn deme öyle bence... Kalabalık seni rahatsız ediyorsa dediğim gibi eşinle konuş bu durumu çözülmeyecek bir mesele değilHakkaten çocuk seslerine tahamül edemiyorum 7tane yeğeni var biz gidince hepsi geliyor güzel güzel yemekler yapılıyor falan ama diyorum ya biz çocuk yapmıyoruz ki rahatımıza bakalım diye ama o vıcık vıcık çocuk sesi çok kalabalıklar rahatsız ediyor ama belli etmiyorum ortama uyum sağlıyor gibi gözüküyorum
Birincisi ailemi yılda bir görüyorum demedim üç dört kere nezaman istesem görüyorum ikincisi evlendikten sonra evlendiğiniz kişi sizin aileniz olur yani o eski aileye baglılığın yerini yeni kurdugun aileye bağlılık olur bunu istemek en doğal hakkım hasetlik falan hoş olmamışSiz ailenizi yılda bir kez görüyorsunuz diye içten içe hasetlenip eşinizin ailesine tavır almanız çok saçma. Zaten "birbirlerine bağlı olmalarına katlanamıyorum" diyerek niyetinizi açıkça belli etmişsiniz.
Aynen bu cümleyi eşinize de söyleyin ve bir daha gitmeyin. Sizi seven, sayan insanlara karşı hiç olmazsa dürüst olmuş olursunuz.
Herkese meraba arkadaşlar benim sorunum şu ki kayınvaldemlere gidince cok mutsuz oluyorum nedenini bilmiyorum iyi davranıyorlar bana bir sorun yok ama çok kalabalıklar küçük çoluklar çocuklar kafam şişiyor her kafadan bir ses eşimde ailesine çok bağlı ama bana da baglı o yuzden ona bu konuyu açmak istemiyorum ben şöyle iki haftada üç haftada bir gidelim istiyorum ama haftada bir gidelim diyor eşim bir de onun dışında zırt pırt yemeğe davet ediyorlar tabi güzellikle a siz bu yemegi seversiniz bundan yaptık herkes gelecek hadi sizde gelin diyorlar e ben istemiyorum daralıyorum çünkü orda iyi insanlar ama kafam sarmıyor e esime de gitmeyelim desem üzülür diye düşünüyorum ben napsam nasıl davransam bilemedim
Tam tersi insanlar olsalardı, yine gelip buraya konu açacaktınız. Öyle olsa daha mı iyiydi? Bazı insanlar gerçekten nankör.Yok tam tersi başlarının üstünde taşıycaklar nerdeyse ama ben birbirlerine çok bağlı olmalarına katlanamıyorum
E bebek olduktan sonra uzaklaştınız mı ailesiyleYine haftada bir iyiymiş biz bi ara iki günde bir gidiyorduk işim var halim YÖK vs diyerek geçiştirdim hep sonra da allahtan bebeğim oldu da kurtuldum
Tam tersi insanlar olsalardı, yine gelip buraya konu açacaktınız. Öyle olsa daha mı iyiydi? Bazı insanlar gerçekten nankör.
Birde açık açık birbilerine bağlı olmalarına katlanamıyorum diyorsunuz. Ne dediğinizi farkında mısınız? Düşünceniz çok çirkin..
E bebek olduktan sonra uzaklaştınız mı ailesiyle
Bir eşin ailesine çok bağlı olması iyi değil sevsin saysın amenna ama herseyin aşırısı kötüdür rahatsız eder insanı
Diğer Yorumları okumadım ama aklıma şu geldi: farkettirmeden tatlı tatlı laf sokuyor falan olabilirler mi?
Ya şöyle bir itici durum var başlarda beni kayınvaldem çok üzdü diğer gelinlerde öyle görmüş her gün gitmemizi bekliyodu ortalığı karıştırıyodu sonra büyük kavga ettik onun üstüne hiç karışmıyor çok iyi davranıyor ama ben başlardaki olaylar yüzünden samimiyetine inanmıyorumDiğer Yorumları okumadım ama aklıma şu geldi: farkettirmeden tatlı tatlı laf sokuyor falan olabilirler mi?
Diğer Yorumları okumadım ama aklıma şu geldi: farkettirmeden tatlı tatlı laf sokuyor falan olabilirler mi?
kıran inciten yoksa haftada 1 sık dişini derim. ya çoğunlukta olduğu gibi laf sokan,huzur bozan tiplerden olsaydı... sorun yokken sorun yaratma bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?