- 12 Ağustos 2016
- 814
- 1.092
- 33
- Konu Sahibi Naznazli672
-
bence de. Sanki, ben ailemi goremiyorum siz de.oyle sık sık gorusmeyiverin gibi bir izlenime kapildimSizi biraz bencil buldum.
Onlari sevilmeye layik insanlar olarak görmediğiniz için mi esinizin samimi olmasina katlanamiyorsunuz.
tahminim dogru cikti. Yani.ben ailemi.goremiyorsam o da goremesin dusuncesi yatiyor altta. Ama oyle dusunme. Bunu ozgur iradenle basta.sen istemişsen yapacak bir sey yok. Nisanliyken cicim aylarinda yaninda esin olsun yeter diye dusunmussun ama esin ailesini istedigi zaman gorup sen ise ozleyince isler degismis.Sizin kendi aileniz yanınızda tabi ki bir oraya gidiyorsaniz bir diğer yere gideceksiniz ama benimkiler uzak olunca ben oraya gittiğimde aileme olan uzaklığım geliyor aklıma mutsuz oluyorum bayanlar daha duygusal sonuçta eger bir esin ailesine yakın olunacaksa kadının ailesine yakın olunmalıdır ben sevgiliyken gözüm görmedi hiçbirseyi ailesiyle aynı yerde olmayı takmam sandım ama öyle olmadı
ir mesele değil
Kusura bakmayın da sapla samanı iyice karıştırmışsınız. Evlendiğiniz kişi aileniz olur tamam da evlendiniz diye ailenin diğer üyelerine mesafeli olmak diye bir kural mı var.Birincisi ailemi yılda bir görüyorum demedim üç dört kere nezaman istesem görüyorum ikincisi evlendikten sonra evlendiğiniz kişi sizin aileniz olur yani o eski aileye baglılığın yerini yeni kurdugun aileye bağlılık olur bunu istemek en doğal hakkım hasetlik falan hoş olmamış
Ne iyi yapıyorsunuz. İleri de evladiniz da aynı şeyleri size yapacak. İş çıkışı yorgun argın torun sevmeye gideceksiniz. Kızınız ya da gelininiz siz gelmeyin diye onu uyutmus olacak. Gelmenizi istemeyecek. Benim kayınvalidem gelse uyuyan bebeğimi öperek uyandirirdim. Onlarda torun severdi bebeğim de mutlu olurdu. İki yavrum var bu şekilde yetiştirdim. Keşke hergün gelip sevseler. Çocuklarin gelişimi için çok önemli. Muhtemelen siz ailenizden sevgi gormediniz... Üzüldüm adınıza.Kısmen.... doğumumda 20 gün falan yapışık yaşadık çünkü ben sezeryan oldum kızıma tam bakamıyordum kv gelip yemek temizlik yapıyordu bebeğe bakmama yardım ediyordu kp ve kaynım da yemeği yiyip eve gidiyordu 20 günden sonra iyileştim gelmenize gerek yok dedim şimdi de gitmek zor olur diyorum gitmiyorum onlar geliyor arada akşamları işten çıkınca falan (allahtan hepsi çalışıyor) ben de o saatte uyutuyorum kızımı
ayni durum bizde de var ama ben cok severek gidiyorum. kendi ailem gibi benimsedim onlari. sizde bence böyle yapmayin biraz daha yapıcı olun lütfen. haftada 1 bi kac saat orda durmaktan zarar gelmez hem ne güzel sevdiginiz yemekler de yapılıyormuş. ama haftafa 1 den daha sık olmamasina dikkat edin. biz eşimle buna dikkat ediyoruz.Herkese meraba arkadaşlar benim sorunum şu ki kayınvaldemlere gidince cok mutsuz oluyorum nedenini bilmiyorum iyi davranıyorlar bana bir sorun yok ama çok kalabalıklar küçük çoluklar çocuklar kafam şişiyor her kafadan bir ses eşimde ailesine çok bağlı ama bana da baglı o yuzden ona bu konuyu açmak istemiyorum ben şöyle iki haftada üç haftada bir gidelim istiyorum ama haftada bir gidelim diyor eşim bir de onun dışında zırt pırt yemeğe davet ediyorlar tabi güzellikle a siz bu yemegi seversiniz bundan yaptık herkes gelecek hadi sizde gelin diyorlar e ben istemiyorum daralıyorum çünkü orda iyi insanlar ama kafam sarmıyor e esime de gitmeyelim desem üzülür diye düşünüyorum ben napsam nasıl davransam bilemedim
Ne iyi yapıyorsunuz. İleri de evladiniz da aynı şeyleri size yapacak. İş çıkışı yorgun argın torun sevmeye gideceksiniz. Kızınız ya da gelininiz siz gelmeyin diye onu uyutmus olacak. Gelmenizi istemeyecek. Benim kayınvalidem gelse uyuyan bebeğimi öperek uyandirirdim. Onlarda torun severdi bebeğim de mutlu olurdu. İki yavrum var bu şekilde yetiştirdim. Keşke hergün gelip sevseler. Çocuklarin gelişimi için çok önemli. Muhtemelen siz ailenizden sevgi gormediniz... Üzüldüm adınıza.
Herkese meraba arkadaşlar benim sorunum şu ki kayınvaldemlere gidince cok mutsuz oluyorum nedenini bilmiyorum iyi davranıyorlar bana bir sorun yok ama çok kalabalıklar küçük çoluklar çocuklar kafam şişiyor her kafadan bir ses eşimde ailesine çok bağlı ama bana da baglı o yuzden ona bu konuyu açmak istemiyorum ben şöyle iki haftada üç haftada bir gidelim istiyorum ama haftada bir gidelim diyor eşim bir de onun dışında zırt pırt yemeğe davet ediyorlar tabi güzellikle a siz bu yemegi seversiniz bundan yaptık herkes gelecek hadi sizde gelin diyorlar e ben istemiyorum daralıyorum çünkü orda iyi insanlar ama kafam sarmıyor e esime de gitmeyelim desem üzülür diye düşünüyorum ben napsam nasıl davransam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?