kayınvaldeniz ve kız kardeşi eşinizin eski nişanlısını yanınızda övse tepkiniz ne olur?

akrepburcu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2014
561
258
103
kayınvaldeniz ve kız kardeşi eşinizin eski nişanlısını yanınızda övse tepkiniz ne olur?bende tepkili koydum.

Son düzenleme:
Kesinlikle yanlış yapmışsın. Bu konuyu eşinle paylaşmalıydın ne kadar üzüldüğünü bozulduğunu anlatmalıydın gereken cevabı eşin vermeliydi. Çıkıp bağırman hiç hoş olmamış. Yada kendinde ifade edebilrdin benim yanımda onu anmanızı çok yanlış buluyorum deyip evine gidebilirdin eminim bu tepkin bile yeterli olurdu

çok üzülüyorum yinede. konuyu benim başlattığımı söylüyorlar ve işin içinden çıkıyorlar. ben sadece kayınvalidem hala o kızın yasını tutuyor dedim ve onlarda başladılar övmeye. ben başlattım ama övmek zorunda değillerdi. ailem başka şehirde. eşimin memleketindeyiz.sanırım herkes bana cephe almış durumda kendimi yalnız hissetmeye başladım. hata mı yaptım acaba?

Sana sinir krizi geçirtecek kadar ne dediler çok merak ettim şu anda.

hımm evet sen başlatmissin. ilk bombayı atan sen olmuşsun o da pimi çekmiş.

bence tek suçlu k.valide değil ve eski nişanlıyı unutmayan diline dolayan tek kişi de k.valide değil.

çok çok hatalisin. laf aramıssin o da aradığını vermiş gibi olmuş.

ama kv. ben konuyu açmadan da da bi kaç defa patavatsızlıkta bulunmuştu. dün de son damla oldu. patladım artık.

paylaşmıştım zaten. yinede yaptı.

Sen neden oyle bisey soyledin ki. Biraz haketmissin sanki. Hic lafini acmasaydin kv de acmayacakti belki de.
Bunun icin sinir krizi gecirmen de sacmasapan birseyi cook umursadigini gosterir kii gerek yok buna. Esinle mutluysan kimin ne dedigini takma bu kadar.

aslında eşimin eski istediği kızdan bahsettiler sonra bende eski nişanlısını açtım. ve beni başkasıyla kıyaslıyor sanki kardeşinin gelini var yok o şöyle iş tutar yok o şöyle çocuğa bakar. 4.5 aylık oğlum var onu bile kıyaslıyor. başkasının çocuğuna göre çirkinmiş ama bize sevimli geliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…