- 25 Eylül 2014
- 561
- 258
- 103
- Konu Sahibi akrepburcu
-
çoğunu hatırlamıyorum. eşime de beni suçlu çıkarınca sinir krizi geçirdim işte.Sana sinir krizi geçirtecek kadar ne dediler çok merak ettim şu anda.
Bu soru sorulmuş yanıt gelmiş. Yoksay.Eee niye başlattın ki durduk yere?
onlarınövmesi gerekmiyodu. ah çeker gbEee niye başlattın ki durduk yere?
senin o kızı kıskandıgini anladiklari icin ve sen bunu belli ettiğin için bence rahat bırakmazlaronlar beni rahat bıraksın bence
konuşmuyorum kisenin o kızı kıskandıgini anladiklari icin ve sen bunu belli ettiğin için bence rahat bırakmazlar
ciddi söylüyorum. Aldırma bakalım bir de onu dene ne yapacaklar.
emin ol buna yüz veren eslerdir benim suratsız kaynanada esim bi kız getirmis eve kaynanam anlatıyo keske kızı yapsaydı amcası gelmeseydi onlar o işi yapıcaklardı bizde fazla masraf yapmıcaz demisti anla ne mal oldugunu ben o anda kızdım ne diyosun sen dedim ama esim pasif o anda cantaları toplatıp anne sen ne anlaıtıyosun dese bunları anlatamazkayınvalidem ve eşimin teyzesi eşimin eski nişanlısını övdü yanımda. az bir tepki gösterdim sonra aşağıya indim. kaynanam biraz patavatsızdaha öncede bi kaç defa eski nişanlı hk bazı şeyler ağzından atardı ama dün son damla oldu. daha sonra sinir krizi geçirdim ve çıkıp bağırdım. pek iyi şeyler demedim. acaba çok mu abarttım?
tşk ederim artk birikmişti bende... hala olurmuşta eşim suçluymuş bunun hesabını yapıyorlar. oğlum kucağımda böyle konuşuyorlar.Cok iyi yapmissin canim agzina saglik.basinda patavatsiz kaynanasi olmayanlar anlayamaz.o nedenle seni cok iyi anliyorum.ben 4 yil sustum aman buyuk aman saygi.ama anlayan nerde.kavga da etmiyorum ama patavatsizlik yaptigi anda yapistiriyorum lafini.hakedene hakettigi gibi bundan sonra...ama tavsiyem tartisma yoluna gitme lafi sok cekil kenara aynen onlarin yaptigi gibi...
benim kide pasif sesini yükseltseydi zamanında bu cesareti bulamzlardı.emin ol buna yüz veren eslerdir benim suratsız kaynanada esim bi kız getirmis eve kaynanam anlatıyo keske kızı yapsaydı amcası gelmeseydi onlar o işi yapıcaklardı bizde fazla masraf yapmıcaz demisti anla ne mal oldugunu ben o anda kızdım ne diyosun sen dedim ama esim pasif o anda cantaları toplatıp anne sen ne anlaıtıyosun dese bunları anlatamaz
kaynanadan böyle nefret edilirsenin o kızı kıskandıgini anladiklari icin ve sen bunu belli ettiğin için bence rahat bırakmazlar
ciddi söylüyorum. Aldırma bakalım bir de onu dene ne yapacaklar.
Oha senin kaynana da senden cevval çıktıkaynanadan böyle nefret edilir
emin ol buna yüz veren eslerdir benim suratsız kaynanada esim bi kız getirmis eve kaynanam anlatıyo keske kızı yapsaydı amcası gelmeseydi onlar o işi yapıcaklardı bizde fazla masraf yapmıcaz demisti anla ne mal oldugunu ben o anda kızdım ne diyosun sen dedim ama esim pasif o anda cantaları toplatıp anne sen ne anlaıtıyosun dese bunları anlatamaz
Hepiniz de suç var bence. Oturup neden adamın eskilerini konuşuyorsunuz ki.aslında eşimin eski istediği kızdan bahsettiler sonra bende eski nişanlısını açtım. ve beni başkasıyla kıyaslıyor sanki kardeşinin gelini var yok o şöyle iş tutar yok o şöyle çocuğa bakar. 4.5 aylık oğlum var onu bile kıyaslıyor. başkasının çocuğuna göre çirkinmiş ama bize sevimli geliyormuş.
ben aslında tavrımı koydum boynum bükük gözüm doluk beni sevmiyolar diye aşağı indim. sonra eşim geldi ve ona anlatmak zorunda kaldım sesleri geliyor kendileri bişey dememiş ben başlatmış ve yanlış anlamış oluyor. eşimin sesini bastırıyorlar bundan sonra çıktım bağırdım.ben olsam ıyı olsa eskı olmazdı sımdı karıısı kım ? bıttı gıttı...der konuyu kapatırdım
umursamazdım dınlemezdım bıle sen umursamazsan onlar damarına basamaz,
tavrın ters olmus
gelın bıze bagırdı olucak sımdı
ooo neler var anlatsam agzın acık kalırOha senin kaynana da senden cevval çıktı
o da ben açmadan açardı daha önce. o böyleydi o şöyleydi diye. kızı o kadar benimsemişlerki eşimin dayısı ölse ölüsüne gelmem demiş.( bu arada kızı onlar yapmış ve kız evi bunlara patlamış?)Hepiniz de suç var bence. Oturup neden adamın eskilerini konuşuyorsunuz ki.
Konuyu sen açmışsın. Ne gerek vardı, bunların konuşulmasını istemiyorsan konusunu da açmıcaksın.
Kv açarsa da gerekeni sinir krizleri geçirmeden söyle. rahatsız olduğunu dile getir. Eşinle de konuş konusu açılmasın diye annesini uyarsın.
benimkiler cemaatçi nikahıma bile gelmediler. kaçarak evlenmiş gibiydik sankiooo neler var anlatsam agzın acık kalır
2 side hacca gitti geldi
kına gecemce adamın kafasına kolaları attı neden markasız almıs diye
1 sene sonra bayramda adam dedi dügmemi diksene elindeki 1 bardak suyu yüzüne attı kocasınn düsün 65 yasında dedim bi tane cakıcaka ama nerde kaynanam cok suspus adam yüzünü sild, cıktı esim bile cokkızdı anne kendine gel diye
azgında küfür elinde tespih inan yüzünü göresim yok öyle igreniyrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?