kayınvaldeniz ve kız kardeşi eşinizin eski nişanlısını yanınızda övse tepkiniz ne olur?

Benimki yuz devermiyo.hatta bazen kizar bile ne bicim konusyosun diye.aynen benimkide camiden cikmaz kuran kacirmaz kucucuk cocuklarin yaninda agza alinmiycak kufurler eder.terbiyesizler iste ne kdar benzerlik gosteriyo kaynanalarimiz...

tşk ederim artk birikmişti bende... hala olurmuşta eşim suçluymuş bunun hesabını yapıyorlar. oğlum kucağımda böyle konuşuyorlar.
Aslinda hicbisey durduk yere olmuyo.diger arkadaslar sen baslatmissin diyo ama belliki bardagi tasirmislar.bosver sakin ol konussun dursunlar...

Kıyasçı aile demek,o zaman kıyasa kıyas :) Sen de başka kayınvalidelerle kıyasla veya görümcelerle.

Aslinda hicbisey durduk yere olmuyo.diger arkadaslar sen baslatmissin diyo ama belliki bardagi tasirmislar.bosver sakin ol konussun dursunlar...
aynen öyle bende üzgünüm böyle olmasından ama baya sinirlenmişim. keşke daha sakin olsaymışım diyorum kendime. bu seferde hasta olurdum heralde kafama çok takmaktan. zaten hassas biriyim.

o zaman ben kötü oluyorum. saygı yok sanki bana karşı

Yok öyle hemen onların sözlerine cevap olarak değil.Başka konuda konuşurken araya serpiştirebilirsin.Arkadaşımla konuştum aman ne şanslı kız çok iyi aileye gelin gitti maşallah çok mutlu gibi şeyler :)

Yaptıkları hıc hoş degıl..
Ama tavr alp hıc muhattap olmassydın gerekenı esın deseydı daha dogru olurdu dıye dusunuyorum

Ama tavr alp hıc muhattap olmassydın gerekenı esın deseydı daha dogru olurdu dıye dusunuyorum
evet haklısın. ilk zamanlarda yaptığımın arkasındaydım ama şimdi abarttım mı dedim acaba? eşimde ikilemdebir onlara hak veriyorbi bana

sonsuza kadar konuşmayız heralde

ayrıca eşimin demesine rağmen yine de ağzından atardı boş bulunup...belki de bilerek yapıyodur huzurumuzun kaçması için bilmiyorum

dengiz olan hemen olayı kendine cevirir canım bu kız öyle dese sen daha iyi yere gelin geldin der cekilir kenara

Bizim kvler de konuşurlar di eski sevgilisini eşimin akrabaları olunca o söyle o böyle eşimin yanında benim yanımda başkalarının yanında ilk evlendigimiz de öyle dedikleri için ağlardim hemen odama gidip ama eşim sağolsun onlara gereken cevapları verirdi..

Ne konuşup duruyorsunuz eskiyi ben evlenmişim etmişim bi daha konusmucaksiniz duymucam dedi

O gün bu gündür konusmazlar bazen konuşcak gibi olup yüzüme bakınca susuyorlar

Ben kavga etmek yerine ağlamayi seçtim oda güzel değil umursamamak en güzeliydi

ama sağolsun eşim onlara tepkisini gösterince sustular

Zamanla konuşulanlari takmiyorsun ve sen takmayinca da o güzel çenelerini bi daha açmıyor lar

Ay annemede yapmışlar zamanında şimdi annemsiz iş yapmıyorlar kurban olsunlar size ya

bende 15 aylı evliyim. hamileyken bile atardı ağzından. doldum artık kızlar . ben böyle bi insan değilim şimdi herkese anlatacaklar ve ben kötü olcam yanlızdım burda daha da yalnız kalcam. napım bari bundan sonra akıl verin.

Ay annemede yapmışlar zamanında şimdi annemsiz iş yapmıyorlar kurban olsunlar size ya
misafirleri gelecek diye çocuğu kenara attım evimin işini bıraktım kendisine yardım ettim. kapandım namazımı düzenli kılmaya başladım hatta cemaatlerine bile girmek istedim hala yaranamadım. eşime çok mu güzeldi benden diyorum hayır tabikide diyor sevemedim diyor. evlenip boşanması daha mı iyiydi.

hiç düşünmüyorlar bunu.

Kötüleyen Kötülesin seni
Biz ne kadar iyi olmaya çalışsakta gene kötüleyenler olmuyor mu seni bilen bilmiyor mu kV biraz mesafeli davran belki içinde insanlı olan vardır da seni anlarlar inşallah eşin yanın da dır

eşim bir öyle bir böyle. pasif kendini savunamıyor ki beni savunsun. onun yaptığını ben yaptım ve kötü oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…