- 17 Temmuz 2013
- 2.484
- 3.099
- 333
- Konu Sahibi akrepburcu
-
Benimki yuz devermiyo.hatta bazen kizar bile ne bicim konusyosun diye.aynen benimkide camiden cikmaz kuran kacirmaz kucucuk cocuklarin yaninda agza alinmiycak kufurler eder.terbiyesizler iste ne kdar benzerlik gosteriyo kaynanalarimiz...emin ol buna yüz veren eslerdir benim suratsız kaynanada esim bi kız getirmis eve kaynanam anlatıyo keske kızı yapsaydı amcası gelmeseydi onlar o işi yapıcaklardı bizde fazla masraf yapmıcaz demisti anla ne mal oldugunu ben o anda kızdım ne diyosun sen dedim ama esim pasif o anda cantaları toplatıp anne sen ne anlaıtıyosun dese bunları anlatamaz
ooo neler var anlatsam agzın acık kalır
2 side hacca gitti geldi
kına gecemce adamın kafasına kolaları attı neden markasız almıs diye
1 sene sonra bayramda adam dedi dügmemi diksene elindeki 1 bardak suyu yüzüne attı kocasınn düsün 65 yasında dedim bi tane cakıcaka ama nerde kaynanam cok suspus adam yüzünü sild, cıktı esim bile cokkızdı anne kendine gel diye
azgında küfür elinde tespih inan yüzünü göresim yok öyle igreniyrum
eee iyi bari o bile yeter insanaBenimki yuz devermiyo.hatta bazen kizar bile ne bicim konusyo
Aslinda hicbisey durduk yere olmuyo.diger arkadaslar sen baslatmissin diyo ama belliki bardagi tasirmislar.bosver sakin ol konussun dursunlar...tşk ederim artk birikmişti bende... hala olurmuşta eşim suçluymuş bunun hesabını yapıyorlar. oğlum kucağımda böyle konuşuyorlar.
aslında eşimin eski istediği kızdan bahsettiler sonra bende eski nişanlısını açtım. ve beni başkasıyla kıyaslıyor sanki kardeşinin gelini var yok o şöyle iş tutar yok o şöyle çocuğa bakar. 4.5 aylık oğlum var onu bile kıyaslıyor. başkasının çocuğuna göre çirkinmiş ama bize sevimli geliyormuş.
aynen öyle bende üzgünüm böyle olmasından ama baya sinirlenmişim. keşke daha sakin olsaymışım diyorum kendime. bu seferde hasta olurdum heralde kafama çok takmaktan. zaten hassas biriyim.Aslinda hicbisey durduk yere olmuyo.diger arkadaslar sen baslatmissin diyo ama belliki bardagi tasirmislar.bosver sakin ol konussun dursunlar...
o zaman ben kötü oluyorum. saygı yok sanki bana karşıKıyasçı aile demek,o zaman kıyasa kıyas :) Sen de başka kayınvalidelerle kıyasla veya görümcelerle.
o zaman ben kötü oluyorum. saygı yok sanki bana karşı
Yaptıkları hıc hoş degıl..kayınvalidem ve eşimin teyzesi eşimin eski nişanlısını övdü yanımda. az bir tepki gösterdim sonra aşağıya indim. kaynanam biraz patavatsızdaha öncede bi kaç defa eski nişanlı hk bazı şeyler ağzından atardı ama dün son damla oldu. daha sonra sinir krizi geçirdim ve çıkıp bağırdım. pek iyi şeyler demedim. acaba çok mu abarttım?
evet haklısın. ilk zamanlarda yaptığımın arkasındaydım ama şimdi abarttım mı dedim acaba? eşimde ikilemdebir onlara hak veriyorbi banaYaptıkları hıc hoş degıl..
Ama tavr alp hıc muhattap olmassydın gerekenı esın deseydı daha dogru olurdu dıye dusunuyorum
sonsuza kadar konuşmayızYok öyle hemen onların sözlerine cevap olarak değil.Başka konuda konuşurken araya serpiştirebilirsin.Arkadaşımla konuştum aman ne şanslı kız çok iyi aileye gelin gitti maşallah çok mutlu gibi şeyler :)
ayrıca eşimin demesine rağmen yine de ağzından atardı boş bulunup...belki de bilerek yapıyodur huzurumuzun kaçması için bilmiyorumYaptıkları hıc hoş degıl..
Ama tavr alp hıc muhattap olmassydın gerekenı esın deseydı daha dogru olurdu dıye dusunuyorum
dengiz olan hemen olayı kendine cevirir canım bu kız öyle dese sen daha iyi yere gelin geldin der cekilir kenaraYok öyle hemen onların sözlerine cevap olarak değil.Başka konuda konuşurken araya serpiştirebilirsin.Arkadaşımla konuştum aman ne şanslı kız çok iyi aileye gelin gitti maşallah çok mutlu gibi şeyler :)
bende 15 aylı evliyim. hamileyken bile atardı ağzından. doldum artık kızlar . ben böyle bi insan değilimBizim kvler de konuşurlar di eski sevgilisini eşimin akrabaları olunca o söyle o böyle eşimin yanında benim yanımda başkalarının yanında ilk evlendigimiz de öyle dedikleri için ağlardim hemen odama gidip ama eşim sağolsun onlara gereken cevapları verirdi..
Ne konuşup duruyorsunuz eskiyi ben evlenmişim etmişim bi daha konusmucaksiniz duymucam dedi
O gün bu gündür konusmazlar bazen konuşcak gibi olup yüzüme bakınca susuyorlar
Ben kavga etmek yerine ağlamayi seçtim oda güzel değil umursamamak en güzeliydi
ama sağolsun eşim onlara tepkisini gösterince sustular
Zamanla konuşulanlari takmiyorsun ve sen takmayinca da o güzel çenelerini bi daha açmıyor lar
misafirleri gelecek diye çocuğu kenara attım evimin işini bıraktım kendisine yardım ettim. kapandım namazımı düzenli kılmaya başladım hatta cemaatlerine bile girmek istedim hala yaranamadım. eşime çok mu güzeldi benden diyorum hayır tabikide diyor sevemedim diyor. evlenip boşanması daha mı iyiydi.Ay annemede yapmışlar zamanında şimdi annemsiz iş yapmıyorlar kurban olsunlar size ya
hiç düşünmüyorlar bunu.misafirleri gelecek diye çocuğu kenara attım evimin işini bıraktım kendisine yardım ettim. kapandım namazımı düzenli kılmaya başladım hatta cemaatlerine bile girmek istedim hala yaranamadım. eşime çok mu güzeldi benden diyorum hayır tabikide diyor sevemedim diyor. evlenip boşanması daha mı iyiydi.
eşim bir öyle bir böyle. pasif kendini savunamıyor ki beni savunsun. onun yaptığını ben yaptım ve kötü oldum.Kötüleyen Kötülesin seni
Biz ne kadar iyi olmaya çalışsakta gene kötüleyenler olmuyor mu seni bilen bilmiyor mu kV biraz mesafeli davran belki içinde insanlı olan vardır da seni anlarlar inşallah eşin yanın da dır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?