- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.773
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahhaa benim kaynana gayet mutlu gözünün içine bakan bi kocası var ama beni canımdan bezdirdi ve evleneli 7 yıl olmasına rağmen hala ayırmaya çalışıyor.Eşinden ayrılmamış fakat eşiyle mutsuz olan kv ler de aynısı. Evlilikte çok önemli bir konu bu. Evlilikte yaşanan sorunların %90 ını bu oluşturuyor zaten.
Ne alıp veremedikleri var anlamıyorum ya.Hahahhaa benim kaynana gayet mutlu gözünün içine bakan bi kocası var ama beni canımdan bezdirdi ve evleneli 7 yıl olmasına rağmen hala ayırmaya çalışıyor.
İnsanın içi kötü olmaya görsün yeter ki..
Sizinki de az fena değil gibi görünüyor.
Diyorum ya insanın içinde kötülük kaynıyosa ne desek boş.. kendi oğlunun bile mutluluğunu düşünmeyen beni mi düşünücek. Yeter ki kendi mutlu olsun hanımefendi.. annelikte bencillik hiç anlayabildiğim bi şey değil.Ne alıp veremedikleri var anlamıyorum ya.
Ya gerçekten mi diyorsunuz, korkmaya başladım iyice. Yani kadın eşinden ayrıldıysa illa yapışır mı?![]()
İtalyanları Türklere benzetiyolar aile yapısı olarak biraz. Özellikle bu kaynanalık mevzularında.. ama sen hakkından gelirsin biliyorum :)Yapışmayani yok. 30 yaşıma geldim daha görmedim. İnternational durum hemde. Benim KV türk bile değil... bir roller... oskarlik resmen
Evet bencillik....Diyorum ya insanın içinde kötülük kaynıyosa ne desek boş.. kendi oğlunun bile mutluluğunu düşünmeyen beni mi düşünücek. Yeter ki kendi mutlu olsun hanımefendi.. annelikte bencillik hiç anlayabildiğim bi şey değil.
Ve çok kızdım kırıldım bugüne kadar ama artık sadece acıyorum. Bu kötülük kendine zarar.. bi insan nasıl böyle yaşar.. aklım almıyor doğrusu..
Yabancılarda da durum bizdeki gibi evet, sadece İtalyanlarda da değil bir çok millette var. Kv heryerde kv :)İtalyanları Türklere benzetiyolar aile yapısı olarak biraz. Özellikle bu kaynanalık mevzularında.. ama sen hakkından gelirsin biliyorum :)
Evet bende hatırlıyorum o kaynanayı :)) evlere şenlikti. Ama damat harikaydı orda.. bizim genelde erkeklerimizde bu eksik.. annesine karısını ezdirmek en büyük hobileri.. halbuki azcık kafaları çalışsa adil olurlar ve bi ömür yaşıycakları hastalıkta yoklukta yanlarında olucak karılarını kendilerine karşı bilemezler..Yabancılarda da durum bizdeki gibi evet, sadece İtalyanlarda da değil bir çok millette var. Kv heryerde kv :)
Burda açılan bir konu vardı Rus kv neler neler yapmıştı gelinine o hiç aklımdan çıkmıyor mesela...
Benim tanıdığım bir aile var, iki erkek kardeş. İkisi de evli...Birisi eşini bal gibi ezdirirken, diğeri asla ezdirmiyor. Ezdireni de bu kızla evlenmesi için ikna eden kendi annesi. Diğeri çocukluk aşkıyla evlendi, ailesi karşı çıkmasına rağmen kızı savundu, şimdi her sorunda arabuluculuk yapıyor.Evet bende hatırlıyorum o kaynanayı :)) evlere şenlikti. Ama damat harikaydı orda.. bizim genelde erkeklerimizde bu eksik.. annesine karısını ezdirmek.. halbuki azcık kafaları çalışsa adil olurlar ve bi ömür yaşıycakları hastalıkta yoklukta yanlarında olucak karılarını kendilerine karşı bilemezler..
Ama ben de boşanmış bir ailenin çocuğuyum, dünyanın sonu olmadığının farkındayım boşanmanın. Ben istemiştim mesela ayrılmalarını. Tabiki ufak tefek sorunlar çekilir ama evimde huzur olmayacaksa niye kayıtsız şartsız devam edeyim ki?Suan boyle soyluyorsunuz iyi hos ama ileri de durumlar boyle mi olacak saniyorsunuz? Cocuk olacak cocugum icin sabredeyim diyeceksiniz, yuva kolay kurulmuyor sonucta.
Kızı gözlerine kestirmişler de istedikleri gibi eziyet ediyolar.. yazıklar olsun.. ama diğer çocuğa da bravo en doğrusunu yapıyo.. önce kendi yuvası mutluluğu.. karısı ailesine edepsizlik etmedikten sonra olması gereken de bu zatenBenim tanıdığım bir aile var, iki erkek kardeş. İkisi de evli...Birisi eşini bal gibi ezdirirken, diğeri asla ezdirmiyor. Ezdireni de bu kızla evlenmesi için ikna eden kendi annesi. Diğeri çocukluk aşkıyla evlendi, ailesi karşı çıkmasına rağmen kızı savundu, şimdi her sorunda arabuluculuk yapıyor.
Yok kız aslında kendine eziyet ettirmiyor, ama eşi kardeşi gibi eşinin yanında değil hatta eşini annesine şikayet etmiş.Kızı gözlerine kestirmişler de istedikleri gibi eziyet ediyolar.. yazıklar olsun.. ama diğer çocuğa da bravo en doğrusunu yapıyo.. önce kendi yuvası mutluluğu.. karısı ailesine edepsizlik etmedikten sonra olması gereken de bu zaten
Tam bir akılsız.. eşi aileye şikayet etmek nedir ya.. işte ne oluyosa eşlerden kaynaklanıyo. Eşler izin vermediği müddetçe dışardan müdahale edemez kimse etse de ağzının payını alır.Yok kız aslında kendine eziyet ettirmiyor, ama eşi kardeşi gibi eşinin yanında değil hatta eşini annesine şikayet etmiş.
İtalyanları Türklere benzetiyolar aile yapısı olarak biraz. Özellikle bu kaynanalık mevzularında.. ama sen hakkından gelirsin biliyorum :)
Aynen öyle ama böyle eşler çok nadir maalesefTam bir akılsız.. eşi aileye şikayet etmek nedir ya.. işte ne oluyosa eşlerden kaynaklanıyo. Eşler izin vermediği müddetçe dışardan müdahale edemez kimse etse de ağzının payını alır.