Kayınvalide adayı ile tanışma

Sevgilinizin eski sevgilisi annesinden gelen mesaji görünce şükür çekmiştir bence. Bu nasil sinsilik? Yaşın kac basin kac neyin pesindesin teyze ya?
Iliskinizi bilemem ama anne beni cok irite etti. Dogal olun o kendini belli eder zaten ama her zaman temkinli olun.

Eşinden ayrılmamış fakat eşiyle mutsuz olan kv ler de aynısı. Evlilikte çok önemli bir konu bu. Evlilikte yaşanan sorunların %90 ını bu oluşturuyor zaten.
Hahahhaa benim kaynana gayet mutlu gözünün içine bakan bi kocası var ama beni canımdan bezdirdi ve evleneli 7 yıl olmasına rağmen hala ayırmaya çalışıyor.

İnsanın içi kötü olmaya görsün yeter ki..

Sizinki de az fena değil gibi görünüyor.

Hahahhaa benim kaynana gayet mutlu gözünün içine bakan bi kocası var ama beni canımdan bezdirdi ve evleneli 7 yıl olmasına rağmen hala ayırmaya çalışıyor.

İnsanın içi kötü olmaya görsün yeter ki..

Sizinki de az fena değil gibi görünüyor.
Ne alıp veremedikleri var anlamıyorum ya.

Ne alıp veremedikleri var anlamıyorum ya.
Diyorum ya insanın içinde kötülük kaynıyosa ne desek boş.. kendi oğlunun bile mutluluğunu düşünmeyen beni mi düşünücek. Yeter ki kendi mutlu olsun hanımefendi.. annelikte bencillik hiç anlayabildiğim bi şey değil.

Ve çok kızdım kırıldım bugüne kadar ama artık sadece acıyorum. Bu kötülük kendine zarar.. bi insan nasıl böyle yaşar.. aklım almıyor doğrusu..

Yapışmayani yok. 30 yaşıma geldim daha görmedim. İnternational durum hemde. Benim KV türk bile değil... bir roller... oskarlik resmen
İtalyanları Türklere benzetiyolar aile yapısı olarak biraz. Özellikle bu kaynanalık mevzularında.. ama sen hakkından gelirsin biliyorum :)

Diyorum ya insanın içinde kötülük kaynıyosa ne desek boş.. kendi oğlunun bile mutluluğunu düşünmeyen beni mi düşünücek. Yeter ki kendi mutlu olsun hanımefendi.. annelikte bencillik hiç anlayabildiğim bi şey değil.

Ve çok kızdım kırıldım bugüne kadar ama artık sadece acıyorum. Bu kötülük kendine zarar.. bi insan nasıl böyle yaşar.. aklım almıyor doğrusu..
Evet bencillik....

İtalyanları Türklere benzetiyolar aile yapısı olarak biraz. Özellikle bu kaynanalık mevzularında.. ama sen hakkından gelirsin biliyorum :)
Yabancılarda da durum bizdeki gibi evet, sadece İtalyanlarda da değil bir çok millette var. Kv heryerde kv :)

Burda açılan bir konu vardı Rus kv neler neler yapmıştı gelinine o hiç aklımdan çıkmıyor mesela...

Yabancılarda da durum bizdeki gibi evet, sadece İtalyanlarda da değil bir çok millette var. Kv heryerde kv :)

Burda açılan bir konu vardı Rus kv neler neler yapmıştı gelinine o hiç aklımdan çıkmıyor mesela...
Evet bende hatırlıyorum o kaynanayı :)) evlere şenlikti. Ama damat harikaydı orda.. bizim genelde erkeklerimizde bu eksik.. annesine karısını ezdirmek en büyük hobileri.. halbuki azcık kafaları çalışsa adil olurlar ve bi ömür yaşıycakları hastalıkta yoklukta yanlarında olucak karılarını kendilerine karşı bilemezler..

Evet bende hatırlıyorum o kaynanayı :)) evlere şenlikti. Ama damat harikaydı orda.. bizim genelde erkeklerimizde bu eksik.. annesine karısını ezdirmek.. halbuki azcık kafaları çalışsa adil olurlar ve bi ömür yaşıycakları hastalıkta yoklukta yanlarında olucak karılarını kendilerine karşı bilemezler..
Benim tanıdığım bir aile var, iki erkek kardeş. İkisi de evli...Birisi eşini bal gibi ezdirirken, diğeri asla ezdirmiyor. Ezdireni de bu kızla evlenmesi için ikna eden kendi annesi. Diğeri çocukluk aşkıyla evlendi, ailesi karşı çıkmasına rağmen kızı savundu, şimdi her sorunda arabuluculuk yapıyor.

Suan boyle soyluyorsunuz iyi hos ama ileri de durumlar boyle mi olacak saniyorsunuz? Cocuk olacak cocugum icin sabredeyim diyeceksiniz, yuva kolay kurulmuyor sonucta.
Ama ben de boşanmış bir ailenin çocuğuyum, dünyanın sonu olmadığının farkındayım boşanmanın. Ben istemiştim mesela ayrılmalarını. Tabiki ufak tefek sorunlar çekilir ama evimde huzur olmayacaksa niye kayıtsız şartsız devam edeyim ki?

Yanlış anlamayın tartışmak için değil gerçekten anlamak için soruyorum. Benim için burada insanların tecrübeleri çok değerli, hiçbir yoruma da olumsuz bakmıyorum sadece anlamaya çalışıyorum. Yorumunuz için çok teşekkür ederim.

Benim tanıdığım bir aile var, iki erkek kardeş. İkisi de evli...Birisi eşini bal gibi ezdirirken, diğeri asla ezdirmiyor. Ezdireni de bu kızla evlenmesi için ikna eden kendi annesi. Diğeri çocukluk aşkıyla evlendi, ailesi karşı çıkmasına rağmen kızı savundu, şimdi her sorunda arabuluculuk yapıyor.
Kızı gözlerine kestirmişler de istedikleri gibi eziyet ediyolar.. yazıklar olsun.. ama diğer çocuğa da bravo en doğrusunu yapıyo.. önce kendi yuvası mutluluğu.. karısı ailesine edepsizlik etmedikten sonra olması gereken de bu zaten

Çoğu insan kopruye gecene kadar hesabi yuzune maske takarlar.1 gunde taniman imkansiz .Ne cok samimi ol ne cok soğuk .Ama cok soru sorup cevaplara gore çıkarımda bulunmaya çalışma yanıltici olabilir zira tanışırken kafamda çizdiğim profille simdiki profilleri hic uyusmuyor bazi tanıdıklarımın

Kızı gözlerine kestirmişler de istedikleri gibi eziyet ediyolar.. yazıklar olsun.. ama diğer çocuğa da bravo en doğrusunu yapıyo.. önce kendi yuvası mutluluğu.. karısı ailesine edepsizlik etmedikten sonra olması gereken de bu zaten
Yok kız aslında kendine eziyet ettirmiyor, ama eşi kardeşi gibi eşinin yanında değil hatta eşini annesine şikayet etmiş.

Ben ilk hafta tanismistim. Taniscagimizdan haberim yoktu. Eve cagirdi, gittim bi baktim annesi var. Halini hatrini sordum, o kadar. Sizin bisey sormaniza gerek yok zaten dogaclama oluyor muhabbet

Yok kız aslında kendine eziyet ettirmiyor, ama eşi kardeşi gibi eşinin yanında değil hatta eşini annesine şikayet etmiş.
Tam bir akılsız.. eşi aileye şikayet etmek nedir ya.. işte ne oluyosa eşlerden kaynaklanıyo. Eşler izin vermediği müddetçe dışardan müdahale edemez kimse etse de ağzının payını alır.

İtalyanlar türklerdende beter...
Türkler bari iki sarma yapıyor :)
Bunlarda oda yok... circircir...

Gina getirdi. Noel yemeğine evine davet etdi... pīşirdigi yemeğin resmen parasini aldi :) burdan pay cikart yani... bezdim

hiç tanışma annesiz babasız birisini bul ,nedemek oğlunu kocası yerine koymak çok ayıp evlattan kocamı olur, tövbe diyerek söyleyim senin baban için kızını karısı yerine koyuyor dense ne düşünürsün gençler bu kadar kötümser olmayın yazık herkese sonrada ayrılıklar oluyor işte söylenecek çok şey varda zamanım yok

Bu arada bazi şeyleri yasamadan bilemezsin. Ben erkek arkadasimla beraber yasiyorum. Mesela sinav haftamda ailesinin gelmesini istemiyorum ve gelmiyorlar. Direkt ailesine soylemem, sevgilime soylerim o da ailesiyle konusur bana karsi ne ailesi ne kendisi hic afra tafra yapmaz. Sana simdi annem kendi halinde yasiyor bizimle ugrasmaz der ama yarin obur gun ne olacagini bilemezsin.

Tam bir akılsız.. eşi aileye şikayet etmek nedir ya.. işte ne oluyosa eşlerden kaynaklanıyo. Eşler izin vermediği müddetçe dışardan müdahale edemez kimse etse de ağzının payını alır.
Aynen öyle ama böyle eşler çok nadir maalesef:( Evlendikten sonra hepsinin annesi bir kıymete biniyor.

Back
X