Kayınvalide adayım

şimdiye kadar koruyamamış ki kendini, aynı eve girince balyozla ezer gibi daha çok ezecekler kv ve oğlu.
bdv yi biraz okusa, empati yapsa, anlayacak ne büyük bir yanlışın içinde olduğunu.
Koruyamamış ve istese düzeltebileceğini zannediyor.

Hayata bu kadar iyi niyetli bakmak hayattan bezdirir en sonunda, eline ne geçecek başka.

İnşallah anlar içinde olduğu durumu.

Kumaşı ol aldıysa modeline sen karar verirsin o niye karar versin ki bu konularda nişanlını koy araya o söylesin annesine. O karar verecek modeline desin. O yaştaki kadın senin yaşındaki birinin zevkinden ne anlar dikileceği zaman ben böyle istiyorum de kapa konuyu. Eşya da henüz gidip alınmamış sonuçta sen beğenirsin istediğini alırsın demiş sen beğeneceksin diye boşverin nişanlınızla konuşun belli ki arkanızda o konuşsun annesiyle.

esyar kv . sectigi esyalar olursa ben olsam evlenmezdim . kesinlikle.

ben hasta olurum ya takarim kafama :)

Ya nişanı at bu kadınla geçinilmez

Ya nişanlına yeter artık ben mi evlemiyorum annen mi dayanamıcam konuş yoksa benimde sınırım var deyin

Kayınvalideye de bu kadar sessiz kalmayın ben yaşıcam benim seçmem gerek deyin

Baktın olmuyor uzaklaş yazık etme kendine

Hiç sorma canım ya ev bile bulmustuk sonra kv ağlaya ağlaya bi hal oldu neymiş şimdi düğüne az kalmış biz nasıl üstesinden gelecez 6 ay SONRA çıkın biraz kendimizi toplayalimm dedi şimdi gene birlikte oturcaz ama 6 ay sonra herkes söz verdi başta nişanlım kesinlikle ayrilcaz inşallah

Ya Baban arkanda işte Niye susuyosun niye ezdiriyosun kendini?? Sen konusamıyorsan o konussun uyarsın, diğer gelin öyle diye sende öyle olmak zorunda değilsin. Yaptıkları şuan çok büyük gelmiyo olabilir belki böyle düşünüyosun ama ilerleyen zamanda evlendiğine anlayacaksın bunlarla bitmeyecek mevzu
Yaşın 21 yazık etme kendine. Aşık olabilirsin, çok sevebilirsin Böyle ömür geçmez farkında değilmisin?

düğünü o zaman 6 ay sonra yapsaydınız.
6 ay olur 1 sene, 2 sene. kv ağlayarak sizi kandırdıysa, o zaman da ağlar kandırır.
keşke sen de asla istemem diye ağlayıp ikna etseydin herkesi.

kandırılmışsın. geçmiş olsun.

Sizin adınıza üzüldüm, keşke ağladığında o zaman düğünü 6 ay sonraya erteleyelim deseydiniz.
6 ay sonra ayrı eve çıkmaya çalıştığınızda yine ağlayacak, eşiniz anneciğine kıyamayacak ve ömür boyu onlarla oturacaksınız.
Kandırılmışsınız maalesef..

Bir masalın daha sonuna gelmiş bulunuyoruz

İnandınız mı?

Böyle yapacağını bildiğim için nişanlıma söylemiştim mobilyaların ben seçeyim demiştim ama kayınvalidem kendi kafasına göre hareket ediyor oğlunu bile dinlemiyor
Evlenince daha cok sıkıntı yasarsiniz bunu idrak etmis olmaniz lazim zevkine gore salon dosemeye kalkmasi sizinle yaşamayı planladigininda en buyuk sinyali. Nisan atmak kolay bosanmak zor iyi analiz etmelisin kimse senden onemli degil.

Düğünü erteleyin o zaman.. öldünüz mü aşkınızdan??

Bazisi bastan belli eder kendini bazisi ise sonradan, seninki onceden rengini belli etmiş sanki sana kacmak veya direnmek kalıyor. Sonucta hepsi kaynana hepsinin oglu evlenince kiymetleniyor normalde ilgilenmezlerken evlenince hayattaki en kiymetli hazineleri düşman askerin eline geciyor sanki, evi kendi duzecekmis düzsün madem sen sonra kafana göre degistirirsin 5-10 sene sonra... evi düzsün yatak odanizi suslesin nasil birlikte olacaginizi anlatsin hatta ona sorarsiniz nasil yapalim diye böyle kaynanalar da var neler duyduk gördük...
Belki seninki fazla heveslenmistir olabilir hak verebilirsin kötü niyetli olmayabilir bilemiyorum tanimak lazim kendi evini duzememistir sizin eve ozenmistir birak yapsin kirma bana kalirsa.

Bide bele cek arkadaşım o erkek arkadaşına söyle o beğendiği koltukları anası alsın soksun kendi salonuna. Sen de kendi evini daya döşe. Nişanlına de annenle haftada bir görüşürüz. Beni aramadan evime gelemez. Çocuğumuz ismini ben koyarım. Konuşun bakalım ne diyecek..

Nişanlınız eğer sesini çıkarmıyorsa ben kesinlikle bi kez daha düşünün derim.Sizin nişan elbisenize o karışamaz. Zamanında eşim ailesini dinlemez görünürdü ya da ben göremedim Bilmiyorum ama şu an 2,5 aylık evliyim ve herşeye karışan bi babası var.Herkes kaynanadan şikayetçi ben kayınpederden.Neyse yani sözün özu iyi düşünün bence zor yani herşeye karışan insanlar hele bi de söz geçiremeyen koca.Korku filmi gibi

Dün dedim ki balkona iki kişilik masa koyalım yer kaplaması dedim kayınvalidem lapin gibi atlayıp siz iki kişi değilsiniz kusura bakma valla dedi

Iki kişi degilmişsiniz bak adam peşinen açıklamış aslında .. surekli sende yemek yemeleri ne demek biliyor musun. Kendi kocana zaten hizmet ilerde cocugun da olucaktir ona hizmet ve kv kp her gün kaç bogaza bakip önlerine meyve soyup getirmen evinde her daim misafir olmasi demek. Bir de eşinin maaşiyla alicakmis kendi seçtiği esyalari abooooo Kaç kaç kaç

Zamanla degisebilir kp'in tutumu daha cok olmamis senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…