- Konu Sahibi sadecemelo
-
Koruyamamış ve istese düzeltebileceğini zannediyor.şimdiye kadar koruyamamış ki kendini, aynı eve girince balyozla ezer gibi daha çok ezecekler kv ve oğlu.
bdv yi biraz okusa, empati yapsa, anlayacak ne büyük bir yanlışın içinde olduğunu.
Hiç sorma canım ya ev bile bulmustuk sonra kv ağlaya ağlaya bi hal oldu neymiş şimdi düğüne az kalmış biz nasıl üstesinden gelecez 6 ay SONRA çıkın biraz kendimizi toplayalimm dedi şimdi gene birlikte oturcaz ama 6 ay sonra herkes söz verdi başta nişanlım kesinlikle ayrilcaz inşallahBu konuyu okuyunca aklıma geldi.
Nişanlı biri vardı konu açmıştı, kv ile aynı evde yaşayacaktı. Ona da hiç fikri sorulmadan eşya alınmış hatta kv eski yatağını kullandırtmaya çalışmıştı.
O arkadaş ne yaptı acaba merak ettim?Konusu kilitlenmiş, soramıyorumMisk-i amber
düğünü o zaman 6 ay sonra yapsaydınız.Hiç sorma canım ya ev bile bulmustuk sonra kv ağlaya ağlaya bi hal oldu neymiş şimdi düğüne az kalmış biz nasıl üstesinden gelecez 6 ay SONRA çıkın biraz kendimizi toplayalimm dedi şimdi gene birlikte oturcaz ama 6 ay sonra herkes söz verdi başta nişanlım kesinlikle ayrilcaz inşallah
Hiç sorma canım ya ev bile bulmustuk sonra kv ağlaya ağlaya bi hal oldu neymiş şimdi düğüne az kalmış biz nasıl üstesinden gelecez 6 ay SONRA çıkın biraz kendimizi toplayalimm dedi şimdi gene birlikte oturcaz ama 6 ay sonra herkes söz verdi başta nişanlım kesinlikle ayrilcaz inşallah
Hiç sorma canım ya ev bile bulmustuk sonra kv ağlaya ağlaya bi hal oldu neymiş şimdi düğüne az kalmış biz nasıl üstesinden gelecez 6 ay SONRA çıkın biraz kendimizi toplayalimm dedi şimdi gene birlikte oturcaz ama 6 ay sonra herkes söz verdi başta nişanlım kesinlikle ayrilcaz inşallah
Evlenince daha cok sıkıntı yasarsiniz bunu idrak etmis olmaniz lazim zevkine gore salon dosemeye kalkmasi sizinle yaşamayı planladigininda en buyuk sinyali. Nisan atmak kolay bosanmak zor iyi analiz etmelisin kimse senden onemli degil.Böyle yapacağını bildiğim için nişanlıma söylemiştim mobilyaların ben seçeyim demiştim ama kayınvalidem kendi kafasına göre hareket ediyor oğlunu bile dinlemiyor
Düğünü erteleyin o zaman.. öldünüz mü aşkınızdan??Hiç sorma canım ya ev bile bulmustuk sonra kv ağlaya ağlaya bi hal oldu neymiş şimdi düğüne az kalmış biz nasıl üstesinden gelecez 6 ay SONRA çıkın biraz kendimizi toplayalimm dedi şimdi gene birlikte oturcaz ama 6 ay sonra herkes söz verdi başta nişanlım kesinlikle ayrilcaz inşallah
Dün dedim ki balkona iki kişilik masa koyalım yer kaplaması dedim kayınvalidem lapin gibi atlayıp siz iki kişi değilsiniz kusura bakma valla dedi
Nişanlınız eğer sesini çıkarmıyorsa ben kesinlikle bi kez daha düşünün derim.Sizin nişan elbisenize o karışamaz. Zamanında eşim ailesini dinlemez görünürdü ya da ben göremedim Bilmiyorum ama şu an 2,5 aylık evliyim ve herşeye karışan bi babası var.Herkes kaynanadan şikayetçi ben kayınpederden.Neyse yani sözün özu iyi düşünün bence zor yani herşeye karışan insanlar hele bi de söz geçiremeyen koca.Korku filmi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?