Kayınvalide arabanızda öne oturmak isterse?

Ben bugün kv ile ilgili radikal bi karar alıp artık ona anne değil teyze demeye karar verdim.(canımı çok sıktı bugün)8aydan sonra dank etti kafama, benim eşim anneme anne demez babama baba demez ben niye diyosam.Ha arabamıza yılda bi kez biner belki binmez, farklı şehirlerdeyiz.O zaman da oturursa otursun, ben anne demiycem ya o bana yeter.Oh.

kayinvalide oglunun yanina oturmak istemesi yada on koltuga kurulmasi
neden bu kadar dert oluyor?
resmen gorgusuzluk kocaman yasli basli kadinin onde oturmasini kiskanmak
bu nasil bir anlayis anlamadimki

benim annemde direksiyona gectigi zaman ya esim ya ben one atlariz
annem hep onde oturur
kayinvalidem on sene on koltukta otursa neden beni kocamdan ayiriyor diye dusunmem
avrupada dogdum buyudum o kadar kafama gore takildim
bana hic tuhaf gelmiyor on koltukta oturmak istekler

ben modern düşünceleri biri olmama rağmen kayınvalidem hayatı boyunca böyle bi hamle yapmadan hep ben anne buyur dedim anne yani arkadaşlar ha kayınpeder varken öncellikle onun öne geçmesini her farklı düşünceden olan herbirimiz nasıl uygun görüyorsak(demekki bizim türk toplumunda hala ucundan kıyısından farkında olarak yada olmadan örf adet alışkanlıklar aşina bilinçaltımızda)buna rağmen baba varken anne geçiyorsa anneyle babanın bileceği bişey ama anne bu ya veya baba bu bende evlat büyütüyorum delikanlı çocuklarım var ha ölmezde o günleri görürsem sanırım asla geçmem öne fakat oğlumunda öyle sen geç aşkım vs demesine kahrolurum nispet yapar gibi hissederim empati yapın çocuklarınız varsa allah başka keder vermesin bunlar ne ki şu dünyada insanlar neler yaşıyor ken neden musade etmiycem haddimi neden aşıcam karnında 9 ay taşımış kadına karşı syglr hepinizeeee..

bence normal bir şey değil bu benim bir erkek kardeşim var kendi annem bunu istese herkesten önce ben anne ne yapıyorsun gel biz arkaya geçelim onlar genç derim

Keşke konuya tam hakim olmadan böyle fitursuzca sallamasaydınız! Herneyse rahatladığınızı düşünerek buna vesile olduğum için mutluyum görgülü bayan!

Haddi aşmak? Pardon ama keşke ne demek istediğimi anlayarak yorum yazsaydınız daha faydalı olurdu sanki değil mi?

ben kv varken ön koltukta oturmayı tercih etmem açıkçası, nasıl ki o binince ayrımcılık gibi hissediliyor, aynı şekilde bende binince o da öyle hisseder, kaldı ki büyüye saygı niteliğinde ön koltuğa geçmesini rica ederim. kv öyle aman öne oturayım diyecek bi bayan değil tam tersi arkada yan yana otururuz yer varsa ve konuşa konuşa gideriz...diğer türlü yanımda yer varken öne oturulması hoşuma gitmez, basit fikirli insanların yapacağı bi davranıştır, ne yani öne geçince boyu mu uzayacak veya mevkisi mi yükselecek....hiç kafaya takma bu tür şeyleri...ufak şeyler bunlar.gerçi sinek küçüktür ama mide bulandırır misali bu tür hareketler insanın canını çok sıkıyor ama takmama çalış

her ne olursa olsun ben müsade etmem benim eşimse ve o arabanın içinde de ben varsam ben otururm tabi arabada sadece bayanlar ve benden küçük erkek çocukları varsa

valla canım önceden sinir olurdum ama birşey diyemezdim kaynanamda anlardı arada laf sokardı şimdi alıştım yani farketmiyo artık birlikte gidersek arkada oturuyorum hep

valla benim kv cok kilolu öne oturmasını özellikle ben istiyorum cünkü arka koltukda rahatsız oluyor beli ağrıyor ister istemez hak vermek lazım ön koltuk daha rahat ediyor. Bu tarz seyleri asla sorun yapmak istemem zaten. Kendisi de öyle bir yere gidilcekse ısrar eder kızım sen öne otur diye ama kıyamam ben.

bizim arabamız var bende cok sıkıntı etmem öne oturmasınu hatta kendim derim öne otur diye .hatta kendi anne babamı bile öne oturturum ki bence olması gereken budur

Benimkide bacaklarını bahane eder öne zıplayıverir.Kayınpeder varmış ben varmışım bizim arabaymış onların arabaymış pek takmaz.Biz kayın pederimle arkada sohbet ede ede gideriz oda konsolos gibi oturur orda.Aman orda kalsın zaten mümkünse biz iyiyiz kayınpederimle arkada.
ilk zamanlar kafama takardım saygısızlık olarak nitelendirirdim çünkü eşimle beni ayırıyor gibi gelirdi.Şimdi hiç umrumda değil o 1 saat önde otursun her yolun sonunda benden kıskandığı oğluşunun yeri gene benim yanım.Hahhayyyy...

yoncam84 çok yakın zamanda araba aldık ve eşimin ailesi başka bir şehirde yaşıyor onları ziyarete gittik. Oradayken de annesi ve küçük kardeşi ile gezmeye çıktık. Tabi ki öne ben oturdum :) Kayınpederim olsa tabi ki o oturabilir. Ama kv min oturmasını istemem. Çünkü zaten oğlunu bende kıskanıyor gibi tavırları var garip bir kadın. Hep beraber yürürken kocasının yanından değil bizim yanımızdan gidiyor.Sonra ben o bizden ilerde gitsin diye yavaşlıyorum gitmek zorunda kalıyor :)) Ben eşimin elini tutunca ya da koluna girince o da kocasının koluna giriyor.

Hayırlı olsun canım arabanız kazasız belasız inşallah.. Evet bende tam da bunu söylemeye çalışıyorum, kayınbaba neyse de kayınvalidenin o tavrı bana pek masum gelmiyor, otursun başım üstüne koltuk sevdasında asla değilim ancak o tavır ile karşılaşırsam ki öyle bir tavrı varmış normalde, işte o zaman nasıl olucak bunun için sormuştum.. İnsanları anlamak çok güç.. Ve de mutluluklar dilerim canım :)

Ilkinde kayınpederime söyledim.baba öne geç diye..o da yok kizim sen otur dedi.o günden sonra kimseye sormadan oturuyorum öne)

aracın ön düzeneğini yemedikten sonra benim için sorun yok

Son düzenleme:
Ne fark eder ki! Ha one oturmussun ha arkaya. Onemli olan nasil gecindiginizdir kayinvalideyle. Evimin icine karismiyorsa, beni kendi kizi gibi sayiyorsa, yeri geldiginde benim tarafima gecip oglunun kulagini cekiyorsa; degil on koltuga, basimin uzerine otursun.

kadının kadına düşmanlığı bu konuda ortaya çıkıyor galiba.kayınpeder olunca öne oturması normal görülüyorda kaynana olunca neden asla deniyor.:44:

kayınpeder büyükse,kaynana da büyük.bu cinsiyet ayrımı neden

kaynanalara ön koltuk meraklısı deniyor da gelinler aşağı mı sanki,ön koltukla üstünlük kurma çabası neden.

ayrıca anladığıma göre iyi niyetle kaynanasını öne oturtmaya çalışan gelinlerin kaynanası da öne oturmak istemiyor.duygular karşılıklı demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…