Arkadaşlar bu konu hakkında fikirlerinizi istiyorum ve çokta merak ediyorum, acaba size göre normali nedir? Eşinizin annesi ile eşiniz ve siz arabayla biryere gideceksiniz, kendi arabanız ama annesi öne oturmak istiyor,(öne oturmak istermiş yani herzaman) eşinizin yanına, baba değil yalnız annesi, sizin tepkiniz ne olurdu, yada siz buna müsade edermisiniz başına gelen varmı acaba. Küçük bir konu ama böyle bir muhabbet geçti, sizlere de danışmak istedim bilhassa evli olan arkadaşların yorumlarını merak ediyorum..
Arkadaşlar bu konu hakkında fikirlerinizi istiyorum ve çokta merak ediyorum, acaba size göre normali nedir? Eşinizin annesi ile eşiniz ve siz arabayla biryere gideceksiniz, kendi arabanız ama annesi öne oturmak istiyor,(öne oturmak istermiş yani herzaman) eşinizin yanına, baba değil yalnız annesi, sizin tepkiniz ne olurdu, yada siz buna müsade edermisiniz başına gelen varmı acaba. Küçük bir konu ama böyle bir muhabbet geçti, sizlere de danışmak istedim bilhassa evli olan arkadaşların yorumlarını merak ediyorum..
kayinvalide oglunun yanina oturmak istemesi yada on koltuga kurulmasi
neden bu kadar dert oluyor?
resmen gorgusuzluk kocaman yasli basli kadinin onde oturmasini kiskanmak
bu nasil bir anlayis anlamadimki
benim annemde direksiyona gectigi zaman ya esim ya ben one atlariz
annem hep onde oturur
kayinvalidem on sene on koltukta otursa neden beni kocamdan ayiriyor diye dusunmem
avrupada dogdum buyudum o kadar kafama gore takildim
bana hic tuhaf gelmiyor on koltukta oturmak istekler
ben modern düşünceleri biri olmama rağmen kayınvalidem hayatı boyunca böyle bi hamle yapmadan hep ben anne buyur dedim anne yani arkadaşlar ha kayınpeder varken öncellikle onun öne geçmesini her farklı düşünceden olan herbirimiz nasıl uygun görüyorsak(demekki bizim türk toplumunda hala ucundan kıyısından farkında olarak yada olmadan örf adet alışkanlıklar aşina bilinçaltımızda)buna rağmen baba varken anne geçiyorsa anneyle babanın bileceği bişey ama anne bu ya veya baba bu bende evlat büyütüyorum delikanlı çocuklarım var ha ölmezde o günleri görürsem sanırım asla geçmem öne fakat oğlumunda öyle sen geç aşkım vs demesine kahrolurum nispet yapar gibi hissederim empati yapın çocuklarınız varsa allah başka keder vermesin bunlar ne ki şu dünyada insanlar neler yaşıyor ken neden musade etmiycem haddimi neden aşıcam karnında 9 ay taşımış kadına karşı syglr hepinizeeee..
yoncam84 çok yakın zamanda araba aldık ve eşimin ailesi başka bir şehirde yaşıyor onları ziyarete gittik. Oradayken de annesi ve küçük kardeşi ile gezmeye çıktık. Tabi ki öne ben oturdum :) Kayınpederim olsa tabi ki o oturabilir. Ama kv min oturmasını istemem. Çünkü zaten oğlunu bende kıskanıyor gibi tavırları var garip bir kadın. Hep beraber yürürken kocasının yanından değil bizim yanımızdan gidiyor.Sonra ben o bizden ilerde gitsin diye yavaşlıyorum gitmek zorunda kalıyor :)) Ben eşimin elini tutunca ya da koluna girince o da kocasının koluna giriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?