- 15 Kasım 2009
- 1.424
- 635
- 688
bende böyleyimdir..
çokta dert değil aslında ön arka benim için
zaten 7 24 kaynana ben eşim arabayla gezmiyoruz ki
Henüz kv adayı kendisi,bugün bir konu geçmişti ister felan dedi annesi için bende garipsedim, ben istemem dedim sonuçta bir ezme göstergesi gibi, k.peder varken değildir sanmam, yani eşi yokken bir yere gidersek öne oturmak istermiş, bana garip geldi açıkcası vede itici bilemiyorum..
Yoncam yaşamadığı ama yaşamasına ramak kalan bir ilişkinin içine girmeden önce eş adayının sayesinde içine düşürüldüğü kuruntular nedeniyle böyle bir sorgulamaya gitmiş ve bu hususta kk de yaşananları okuyarak kendine bir ufuk açmak istemiş bence...
zaman zaman yaşa da gör denilse de, ben şahsım adına yaşayıp görmek yerine, ben kimim, ne isterim, neye nasıl katlanırım v.s. leri dikkate alarak ve saygı, sevgi, hoşgörü, iyiniyet gösterdiğim kadar beklediğimi de karşı tarafa hissettirerek hayatta emin adımlarla ilerlenmesinden yanayım ...yazboz değil ki bu, olmadı sil baştan yapasın...
Ciddimisiniz siz? O zaman tamam sorun yok rahatladım şimdi..
Aynen bunu düşünerek taa nişanlıyken dedim siz öne geçin..
O da geçmedi, geçseydi de farketmezdi.
Aslında az değil benim kayınvalide, bu tarz küçük olaylar da bile 'bak seninle aramız da rekabet yok, ben aranıza girmem' izlenimi veriyor
Şu konuda beni en iyi anlayansınız cidden teşekkür ederim yorumunuz için.. Derdim saygısızlık değil yine yine yeniden söylüyorum, arada art niyet varmıdır acaba diye düşündüm bir an, olay bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?