Arkadaşlar bu konu hakkında fikirlerinizi istiyorum ve çokta merak ediyorum, acaba size göre normali nedir? Eşinizin annesi ile eşiniz ve siz arabayla biryere gideceksiniz, kendi arabanız ama annesi öne oturmak istiyor,(öne oturmak istermiş yani herzaman) eşinizin yanına, baba değil yalnız annesi, sizin tepkiniz ne olurdu, yada siz buna müsade edermisiniz başına gelen varmı acaba. Küçük bir konu ama böyle bir muhabbet geçti, sizlere de danışmak istedim bilhassa evli olan arkadaşların yorumlarını merak ediyorum..
Yoncam teşekkür niye ki, elimde olsa herkes dünyayı güllük, gülistanlık yaşasa...
bu işler ince işler...bu yolda ömrümün yaklaşık kırk yılını verdiğimden olsa gerek Seni en iyi anlamış olmam...ama biliyormusun O senin yazgınsa yaşayacak ve göreceksin! umarım iyi yazılmıştır kaderin, kıymet bilenlerle karşılaşırsın...
Arkadaşlar bu konu hakkında fikirlerinizi istiyorum ve çokta merak ediyorum, acaba size göre normali nedir? Eşinizin annesi ile eşiniz ve siz arabayla biryere gideceksiniz, kendi arabanız ama annesi öne oturmak istiyor,(öne oturmak istermiş yani herzaman) eşinizin yanına, baba değil yalnız annesi, sizin tepkiniz ne olurdu, yada siz buna müsade edermisiniz başına gelen varmı acaba. Küçük bir konu ama böyle bir muhabbet geçti, sizlere de danışmak istedim bilhassa evli olan arkadaşların yorumlarını merak ediyorum..
evet kıskanşlıktan yapıyorlar yada ben 1. sıradayım sen deilsin imajı...öne oturmak isterse otursun da
bunu kıskançlıktan yaptıkları bariz belli olduğu için , istemezdim..
evet kıskanşlıktan yapıyorlar yada ben 1. sıradayım sen deilsin imajı...
bana kalırsa ön eşe aittir ha k.peder yada yaşlı bi kimse olur o zaman oturur ama k.v nin oturması lüzumsuzluk
işte bunu bildiğim için 'siz gidin ben sonra gelirim'' derdim heralde
ha olur ya mecburiyetten ya da öyle denk gelir de oturur ona amenna
ama kıskançlık olduğundan oturtmam..
kesinlikle haklısın benim k.v eşiyle yapamadıklarını şimdi eşimle yapmak istiyorbu sizdeki görünen kocadan çektim oğlum bana herşeyi yaşatacak sendromu , kocasından hayal edipte olmayınca erkek evlatlarına yaptırıyorlar , kaynanan öyle işte eski nesil kocalar kadına çok çektirediler ki halen çektirende var ,budur olay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?