- 31 Temmuz 2008
- 580
- 24
- 643
günaydin kizlar:)
takmamakla olmuyo malesef bende birilerine anlatmayinca icimi yiyip bitiriyor o olaylar..tahamulum yok artik biliyormusunuz? benimde esimin dogumgunu yaklasiyor gorumcem hemen napiyoruz diyo ustelik evlendigmzden beri esimin ilk dogmgunu basbasa olmak istiyorm belki ben..eskiden biyere giderken ben derdim esime bazen ablanlarida alalim diye. ama baktim bunlarda hic utanma cekinme yok herseye dahil oluyolar artik hic sormuyorum bile cikip gidiyorum esimle. gercekten biktm usandim artik..bi uzak olsalarda rahatlasam.tek duam gorumcelerimin evlenmemesi oyle bisey olursa kaynana kesin bize gelir hic cekemem valla. 34 yaslarnda en buyugu umarim bu yasdan sonra evlenmez
aynı bizimkiler :) biz nezaketen soruyoruz insan arada sırada hayır der dimi? yok heryere atlıyorlar. bıde otobüse dolmuşa taksıye de bınmez illaki gidip oğlu alacak.yani o gezme bize olur işkence. artık haber vermiyoruz. sizde diyin hatta eşine sen de o gün için sana özel sürprizim var falan de anlarsın
tatlım bu insanlar huylarından vazgeçmez, ne koparırsak kar zihniyetinde insanlar, ben evlenirken hiç bir şey yapmadım, evlendikten sonra takı paraları ailemde yardım etti bir ev aldık,, resmen küstüler çünkü evin kredi taksitleri var onları ödeyeceğiz, birde biz evi aldıktan 2 ay sonra eşim görümcenlerin uçak biletini almış,, ve görümcemin bir tanesinin durumu çok iyi, cidden,, yani bunlar ailecek ne koparırsak kar diyorlar bende bol bol taksit yapıyorum,,,,
bak geçenlerde eşimi tek başına bırakıp a,lemin evine gittim, ben bir kuzu eti var sevmem, ben gidince yersin dedim eşime, sonra telefon açttım dedim aldın mı yok dedi almadım kilosu 45 tl di,, zaten alacağı 250 gr(tek kişilik) benim kocam bunun hesabını yapıyor,(çünkü o dönem bir şey oldu ve bayağa bir para kaçtı bunlara ama ne kadar bilmiyorum, onun için eşim sıktı biraz bir-iki ay) annesinin evine gittim, evde mantı vardı, kıymalı börek vardı birde canı pide istemiş, kıymalı pide yaptırmış,,, dedim içimden oğlun3 lt nin hesabını yapıyor sende böyle semiriyorsun,,, tövbe tövbe,,, yani insan mantı varsa, kıymalı börek yapmaz, bunlar varsa pide hiç yaptırmaz,,,,, sonra da emekli maaşı yetmiyor, yetmez tabii,,, ben ilk evlendiğimde boçlardan sonra benim elimde onlardan daha az para kalıyordu,,inanır mısın,,,? birde ben bir yıl düğün borcu ödedim bu arada, düğünde eşya, gelinlik hiç bir şey yok,, gelinliğim kendim aldım, düğünü ortaklaşa yaptık, eşya da almadım,,, sadece kv ile görümcelerin yaptığı masrafları ödedim 1 yıl 6000 tl birde takı paralarımdan alıp tatile gittiler,,,,
yuh valla görgüsüzlük mantı kıymalı börek ve pide
Iste sorsan bes kuruslari yoktur.Bizde ev borcuna girelim kiralarda cok surunduk bari kafamizi sokcak bi evimiz olsun dedik yardim ederiz krediye dediler aaa bi baktim evi aldik yakinmalar bizdede yok bilmemne oglumun evi orasi demeler para vermemek icin binbir takla vazgectik evden mecbur surunurumde kimseye tamah etmem.Bosver Allah goruyor arkadasim kim ne ekerse onu bicer.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
onların ağladığı kadar bizlar ağlayamıyoruz valla. allah hayırlı zamanda nasip etsin canım. bende aylık 2500 ödemeye devam ederim ama onlara muhtaç olmam. allahım muhtaç etmesin
Son düzenleme: