Kayınvalide Derdi Olanlar Buraya

aynı bizimkiler :) biz nezaketen soruyoruz insan arada sırada hayır der dimi? yok heryere atlıyorlar. bıde otobüse dolmuşa taksıye de bınmez illaki gidip oğlu alacak.yani o gezme bize olur işkence. artık haber vermiyoruz. sizde diyin hatta eşine sen de o gün için sana özel sürprizim var falan de anlarsın oda onlara söylesin biz beraber kutluycaz diye. eşin bu teklifi reddetmez. onlarda afedersın eşşek değilse anlar.sonradan sözünün arkasında dur haa adamın hevesini kursağında bırakma benim görümcemde 35 yaşında inşallah oda evlenmez biri18 yaşında. o değil de benim kayınpeder yaşlı. allah ım günah yazmasında ona bişey olursa kayınvalide hiç inmez tepemizden

yuh valla görgüsüzlük mantı kıymalı börek ve pide ben kuş kadar kıyma alıyorum korka korka oda her ay değil :) borçlanarak en güzelini yapıyorsun birinde kayınpederim dedi sürekli borç yapıyosunuz yapmayın diye. dedim biz alıştık borç ödemeye, herşeyımız borç. aşka türlü alamıyoruz. oğlunuzu hep borca sokucam nefes aldırmıycam dedim şakayla karışık bunlar şok olanla ölmüşe çare yok. pişmanlık sadece üzüntü getiriyor canım. önümüze bakıp tadını çıkarmamız lazım. ve bence mutlaka eşinden gizlide 3 5 kuruş paran olsun

onların ağladığı kadar bizlar ağlayamıyoruz valla. allah hayırlı zamanda nasip etsin canım. bende aylık 2500 ödemeye devam ederim ama onlara muhtaç olmam. allahım muhtaç etmesin

Son düzenleme:
ben olsam pasta kestik, isterseniz sonraki olanları da anlatayım derdim,,, bak bir daha sorarlar mı? edeps,ze edepsiz olucaksın,,,,,
he heh hee

görümcem diyor ki mumda yaktınız mı? he yaktık dedim. valla terbiyesizleşiyorum canım. birinde pazar sabahı kayınvalidem 8 de aradı eşimde kalktı söylene söylene eşya taşımaya gitcez. neyse duş aldık orayada gittik kayınvalidem öğlen oldu nerdesınız falan dedi eşimde duş muş aldım acelenız ne dedı annesıne. bunların surat gidik. anladılar. hiç bişey demediler. illa bunu mu yapmak gerekıyor. anlamıyorum

yapıcaksın tatlım, edepsize daha da bir edepsiz olucaksın,, benim hiç utanma huyum yoktur biri beni utandırmak için bir şey söylesin ben daha beterini derim, karşımdaki ni utandırırım,,,,, benim anne tarafım öyledir, geçenlerde benim kuzen (erkek, yeni evli sayılır) ee dediler bebek varmı? bizim oğlan walla çalışmalar var, çalışmalarda da bebekdende sizi haberdar ederiz dedi oturdu,,, bir daha bu oğlana ne zaman bebek var diye sorulur mu ? sorulmaz,,, bende öyleyimdir,, ondan kimse bana bir şey diyemez,,, he he he he

Arkadasim tabi ki esinle basbasa olacasin ne munasebet yani canta gibi heryere onlarimi tasiyacaksin.Evlendikten sonra kiymete biner evlatlari zaten dertleri gelinleri oluyor cunku bazi insanlarin genelde.Isteklerin sonu gelmez diyim ben isine geleni yap gelmeyeni kulak arkasi yap bence yoksa sen mutsuz olursun.Allah herkesin yuvasini tatsizliklardan korusun herkes birbirine saygi duymayi ogrensin insallah.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hahahaha takdir ederim alnından öperim.

hahaha en iyisini yapıyon valla öyle olmak lazımki bi daha soramasın

ya gerçektende neden acaba oğulları evlenince kıymete biniliyo mesela benim eski eşim görevi gereği şırnaktaydı 4 yıl kadar orda kalmış annesi bi kere olsun gitmemeiş aramaış ama ne hikmetse biz evlenince kadın evimden çıkmaz oldu yaw hani hiç gitmiyodun şimdi ne olduda gidiyon ben anlamıyorum bunlaru madem kıymetli evlendirmiycen dizinin dibinde oturtacan yani o kadına ettiğim bedduaları kimseye etmedim

ona da pess. evlendikten sonra kıymete biniyolar evet. benim kaynanam eşim bekarken yemeği yapardı. eşim eve giderdi patates kızartması yiyorum, yumurta yıyorum derdi. bir gün dedim niye evd eyemek yok mu. bitmiş dedi. ben şokkk. insan işten gelen evladına yemek ayırmaz mı? hemen alışmışlar eşimde sever patates kızartması dayıyolar adama. bana da ahkam kesıyor hanım ee ne pişirdin. yoruldum falan dıyınce olcak o kadar sen yapıcan o yicek diyo. senden öğrenecem sankii

benimkide bikere gecenin 3 unde kapiyi caliyo oglu atesliymis merak etmis. sustum bisey demedim. sonra her sabah zile basiyodu sabahin korunde. birgun tak etti canima kisacik gecelikle uykulu halimle actim kapiyi yarim actim ama. noldu anne biseymi oldu sabah sabah dedim. yok kusura bakma pardon dedi bidahada o saatde calmadi kapimi:)
nasil duyuyosa esimi kapidan ugurlarken kapiya cikiyodu oda hep. esimin aksam sirti agriyodu ertesi sabah 7 de zile basiyo oglumun sirti agriyodu nasil oldu diye.
bende gulerek anne bunun icinmi bastin zile? dedim dalga gecerek:)
diyorum yani icimde tutmuyorum artik insanda biraz anlayis olur ya.
bi gece esimle kavga etmistik baya sesli. baktim kaynanamin kapisinin kilidi ceviriliyo delikten baktim kapiya ciktilar bizim kapiyi dinlediler.
hadi bi basin o zilede simdi tum sinirimi sizden cikarim ne meraklisiniz diye dedim icimden ama basmadilar geri evlerine girdiler ah keske bassalardida agzima geleni soyleseydim..

aynen cnm benim kp vefat edeli cok olmus 16 sene oluyo. umarim seninkide evlenmez benim kucuk gorumce 29 yasinda oda evlenmesin ikiside otursun anasinin dibinde.
gecenlerde teyzem gelmistir beni ziyarete.gorumcemle sohbet etmisler gorumcem demiski: bizim KA dan bi beklentimiz yok annem konusunda
teyzemde demiski: o onun gorevi degil zaten.
ohhh iyi demis. degil zaten senin kimsen olmasa basimin ustunde yerin var .
ama kadinin hem iki kizi var yaninda hemde tas gibi bakima ihtiyaci yok.
neyse bebis dogdugunda isim basimdan askin mazeretini kullanirm artik:)))
belki ozaman ayri bir aile oluruz..
kadin uyuz ya demin zilime basti acmadim banane uyuyo sansin evde yokum sansin ne ya bu sabahtan aksama kadar zil trafigi. hayir noluyo anlamadimki eline ne geciyo!
oglene dogru yine basicak nasilsa buseferde inadima disardaydim dicem.
surat yapcak bak gor neden haber vermedin diye:))) umrumdami olcak? hayir:)[/QUOTE]

oh ablanda iyi demiş valla. beklentileri olmasın zaten. seninki de tek oğlan mı canım ? benim eşim öyle oyüzden of ki off dışardaydım dediğinde demez mi ben niye görmedim çıktığını diye açma ya gece geç yattık uykumu alamadım de hahahah çok pis kadın oldum ben yaa

aynen yaa benim eski kv de yemek yapmayı ütü yamayı bilmez bide bana der ayy bir gün oğluma yemek mi yaptın diye yaa oğlunun anasının ellerinden yemediği yemekleri ütüleri yaptım nankör karı çok biliyosan kendin yapsaydın demi amaa

allahımmm en sevmediğim şey. ben olsam o sinirle açıp noldu bişeymi diyceksiniz derdim herhalde. kapı dinlemek neyin nesi. ağız tadıyla kavga bile ettirmezler ya. bu şaka amaçlı söylemiyorum. malesef eşim sinirlenince sesini yükseltir mesela. bende çoğu zaman dayanamıyorum karşılık veriyorum. ama yarım saat sonra süt liman. düşünsene hop kapıya geliyolar ses. öyle durumda arayı bile düzeltemezsin o gerginlikle. valla deliririm. allah yardımcın olsun. ne güzel lafını esirgemiyosun. salllaaa gitsinn

oh ablanda iyi demiş valla. beklentileri olmasın zaten. seninki de tek oğlan mı canım ? benim eşim öyle oyüzden of ki off dışardaydım dediğinde demez mi ben niye görmedim çıktığını diye açma ya gece geç yattık uykumu alamadım de hahahah çok pis kadın oldum ben yaa [/QUOTE]

evet benimkide tek oglan zaten benim kv ayrim yapiyo kiz erkek arasinda kizlar alismis bu duruma kiskanmiyolar sonucta evin kucugu benim esim. cok seviyolar esimi. ama benim cocugum kesinlikle o sekilde buyumicek.sacma sapan eskiden kalma kafasiyla bide laf sokuyo ya sinir oluyorm.
bazende iyiligim icin cok ustume dusuyo ama ben bukadar iyilik istemiyorum ya boguyo beni sabahtan aksama kadar seninlemi olmam lazim yanindami oturmam lazim heryere seninlemi cikmam lazim yeter ya..sevmiyorum bukadar samimiyet istemiyorum ben ya..

aynen ya ben afedersın kendi çamaşırlarıma kadar ütülerim. ütüsüz nevresimde yatmam. eşim bekarken tşörtleri buruşuk buruşuk olurdu sinir olurdum bi ara bekar evinde kaldı onda ınan ütülüyosum. şimdi jilet gibi giydiriyorum. geçenlerde düğüne gittik eşime takım giydirdim. oo ne yakışıklı olmuşsun dıyolar. hanım bilmiyoki. işine gelmiyo daha doğrusu

en iyiside o işte nispet yapar gibi temiz ütlü giydirip karşılarında durmak amann bu kv lerin hepsi aynı b.k

Tam dinlerken kapiyi bir accan aslinda ne oldigunu sasirsin.Eglence cikiyor milletede hee.Cekirdegini alsin kamp kursun bari kapiya ne ayip sey yani karsilikli otiruyorsunuz diye ozeliniz olamayacak mi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ailesi mi sebeb oldu ayrılmanıza tatlım? bende çok korkuyorum bir gün boşanırsak bu insanların yüzünden boşanacağım,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…