Kayınvalide Derdi Olanlar Buraya

Yok gulum keske bosanmis olsam tamamen asamasindayim hala !

eşini seviyorsan tatlım, bu insanları mutlu etme derim,,, ben evlendim balayında görümcelerim yüzünden kavga etmeye başladım , bir haftalık evliydim boşanalım lafları dolaşmaya başladı,, şnat ettim biraz da sizi güldürmeyeceğim görümcelerim dedim inat ettim,,, şükür artık her şey yolunda ama zor oldu, halen bir gerginlik var,, ama bunlarda geçicek umarım,,,

Yok cnm bizimkisi bitti tamamen ama nedense esim hala isyanlarlaydi dava acikdiktan sonra benim yuvami dagitanin Allah belasini versin diyordu ! aman umrumda degil artik benimde evliligim ilk haftasinda bosanma kelimesi havalarda ucusuyordu annesi ve kiz kardesi sagolsun omrumden omur gitti esim kesinlikle annesinden ayrilmazdi diye dusunuyorum devam etmis olsaydim bile o kadin bugun degil ama yarin ne yapip eder yinede yuvami bozardi bu durumda es cok onemli egerki anne ve esi arasinda iyi bir hukuk iyi bir kopru kuramiyorsa olgun degilse 30 yasina gelip halen ailesinin etkisi altinda kaliyorsa duzelmez ! heleki annekuzusuysa hic duzelmez !

senin başına gelenleri okudum tatlım, çok geçmiş olsun,, hakket zor, çok zor,, ne diyeceğimi bilemedim,,,, eşin şimdi yaptıklarına pişman mı oldu yani???
hakkında hayırlısı ne ise o olsun tatlım,,, tedavini ol bu arada, halen boşanmadıysan eşinin sigortasını kullan,, hatta tedavin bitinceye kadar uzat davanı, baban emekli onu bilmiyorum,, tabii,,,
amma öküz bu erkekler walla,,, benim KV sessiz, birde çok bencil benim görümcelerim fena özellikle büyük olanı çok fena,, kadını suratına içindeki fesatlığı çirkinliği akmış birde benden çok büyükler benimde yaşım büyük bu arada ben 33 görümcelerim 43-48 yaşında,,, ama çok fenalar,, benim annem bana çok yol gösteriyor, oda sakin bir insandır,, ama zor hakket çok zor,,,

Belki kayinvalidenizle konuşmamakta haklisinizdir ama oğlunu gondermemek bana doğru gelmedi. Annesi sonuçta gitsin görsün. Kusura bakmayın ama fikrimi söyledim. Bu arada ben de kV ile görüşmuyorum ama eşim görüşür. Gider annesine. Gitsin de zaten.

kaynanadan çekmeyen var mıdır acaba ? :26:

Cnm pisman oldumu olmadimi bilemiyorum zannetmiyorum ama oyle sacma sapan sahitler sunmuski durusmaya hepsini toplasan bes kurus etmez uzerime ne iftiralar atacaklar cok merak ediyorum ! sigortasi batsin onun alsin basina calsin onun sigortasina ihtiyacim yok tedaviyede ihtiyacim yok cok sukur ben guclu bir kadin olmayi ogrendim kendi ayaklarimin uzerinde durmayida ogrendim ! Insallah davami kazanirim

hiçbir şey yapamazlar tatlım, bulsunlar şahit sende bulursun şahitlerini,,,, çok memnun oldum kendi ayaklarının üzerinde durmana tatlım,,, hayırlısı olsun senin için,,,

hiçbir şey yapamazlar tatlım, bulsunlar şahit sende bulursun şahitlerini,,,, çok memnun oldum kendi ayaklarının üzerinde durmana tatlım,,, hayırlısı olsun senin için,,,

Cnm benim sahitlerimde var tabikide destek oldugun icin sagol gorusmek uzere optum

Tatlım bi aptal biziz galiba. Baksana olayı çoktaaaan çözmüşler be.. Ben dillendirdikçe deşarj oluyorum, rahatlıyorum. Hayatım boyunca amaaan takmıyorum hiç diyip o kafaya gelemedim malesef.
Herkes yaşadığını bilir, dışardan konuşmak kolay. Herkesin yapısı da bir değil. Konuşmasam, birilerine anlatmasam o zehir beni öldürür be kim ne derse desin...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bunları bir an ben mi yazdım dedim ayy :18: yalnız değiliz evrende

Aynen canım benim.
Konuşmasam, içime atsam ölürüm heralde

eşimi göndermediğimi hangi cümlemden anladın bilemiyorum ama ben öyle bi kısıtlama asla koymadım koymamda eşime ben gitmem sen git diyorum tamam giderim diyo ama gitmiyo zorlamı göndereyim napiyim ayrıca ben öyle bir kısıtlama koysam o da beni göndermez aileme biz eşimle işimiz gereği ailelerden uzaktayız zaten ben afyonluyum eşim kayserili ama nevşehirde görev yapıyoruz bu bir ikinciside benim eşim zaten ailesine düşkün bir insan değil soğumuş adam yaptıklarından dolayı aile içini bilip bilmeden yargılamak kimsenin haddine düşmez bu kadar açıklama yaptım çok bile

evt görüşmüyoruz valla bayramlarda mutlaka gidilir ama bu seferki bayramda memlekte gidicem ben kurbanada nöbet yazdırdım kendime onlara gitmemek için onlar fenaysa ben daha da fenayım ohh olsun

Cnm sıkma canını aynısını bende 3 senedir cekiyorum yazsam sayfalara sığmaz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım sıkmayım diyorum ama ne zaman plan yapsak hopp bişey çıkarıyolar. kendi doğum günümde evliyken ilk doğum günüm üstelik. Aaa kutlayacak mısınız bizde gelelim dediler. hiç özel bişey yapıyosanız falan yok. Kendi doğum günümde gece 1e kadar millete hizmet ettim. ha tamam görümceler sağolsun yardım ettiler ama bu saygısızlık.Daha 2 haftalık evlıydık eşimin doğum gününde pasta kesıyonuzmu bızde gelekk dediler bizde başbaşa kutluycaz dedık. doğum gününden sonra da kaç kez sordular ee naptınız pasta kestiniz mi bilmem ne. Başbaşa bır yere gıdıyoruz imalı imalı bakmalar.Her gittiğimiz yere onlarıda götürcez mecburuz sanki.Bide ee onların altında araba var giderler tabi dıyolar. Araba benim malım ya sanki..

evet canım çok şükür eşim farkında ama bir yere kadar. annesi nede olsa.onların bu huylarından vazgeçmesi lazım.Eşim para vermıyor yani ben öyle biliyorum ama onun herine onlara sürekli harcama yapıyor.Bekarken daha fazlaydı.Odun kömür, kurban parası bilmem ne hep eşim verdi.tamam versin oğlu ama demediler ki bu çocuk evlenecek buna ilişmeyelim. yok! eşim evleneceğini söylediğinde de kayınpederim ben 1 kuruş vermem demiş düşün yani. Bu baba işte. Dinimizde bile yeri var babalık görevlerinden oğlunu evlendirmek. vermedide gerçekten 1 kuruş sadece 1 bayramda 50 tl para verdi bana. dalga gecer gibi onu da misli misli verdik zaten. Kayınvalidem de kadın olup kocasına söz geçiremedi. Evlerini müteahhite verdiler müteahhit 2 daire veriyordu. kayınpederim yok bana daha güzel daire ver tek daire olsun üstüne de para isterim dedi. birini oğluna veririsin dediler, benım babam bana ne verdiki dedi, bu kadar da fesat. müteahhittin peşinde eşim kpşturdu beni evde yalnız bırakıp bırakıp onların işine koştu. Ne oldu.20.000 lıradadan eşim ağzıyla istedi 500 tl vereyım demiş. sonra kayınvalıdem 500 tl olmaz 1000 bari ver demiş.1000 tl verdiler onnuda burnumuzdan getırdıler yani. biz2500 lıra borç ödüyoruz aylık. evlendiğimizde ne televizyonumuz vardı ne fırınımız. hepsini borç harç aldık. çok şükür allah ıma. kımseye muhtaç olmadık.

senin işin bana göre daha zor canım haklısın ama allah sana bunun mükafatını verir. eşinle ne olursa olsun kötü olma. kocan eve geldiğinde kavga gürültü tartışma ortamına gelirse sende zor durumda kalırsın. eşinin desteğini kaybetme

günaydin kizlar:)
takmamakla olmuyo malesef bende birilerine anlatmayinca icimi yiyip bitiriyor o olaylar..tahamulum yok artik biliyormusunuz? benimde esimin dogumgunu yaklasiyor gorumcem hemen napiyoruz diyo ustelik evlendigmzden beri esimin ilk dogmgunu basbasa olmak istiyorm belki ben..eskiden biyere giderken ben derdim esime bazen ablanlarida alalim diye. ama baktim bunlarda hic utanma cekinme yok herseye dahil oluyolar artik hic sormuyorum bile cikip gidiyorum esimle. gercekten biktm usandim artik..bi uzak olsalarda rahatlasam.tek duam gorumcelerimin evlenmemesi oyle bisey olursa kaynana kesin bize gelir hic cekemem valla. 34 yaslarnda en buyugu umarim bu yasdan sonra evlenmez

tatlım bu insanlar huylarından vazgeçmez, ne koparırsak kar zihniyetinde insanlar, ben evlenirken hiç bir şey yapmadım, evlendikten sonra takı paraları ailemde yardım etti bir ev aldık,, resmen küstüler çünkü evin kredi taksitleri var onları ödeyeceğiz, birde biz evi aldıktan 2 ay sonra eşim görümcenlerin uçak biletini almış,, ve görümcemin bir tanesinin durumu çok iyi, cidden,, yani bunlar ailecek ne koparırsak kar diyorlar bende bol bol taksit yapıyorum,,,,
bak geçenlerde eşimi tek başına bırakıp a,lemin evine gittim, ben bir kuzu eti var sevmem, ben gidince yersin dedim eşime, sonra telefon açttım dedim aldın mı yok dedi almadım kilosu 45 tl di,, zaten alacağı 250 gr(tek kişilik) benim kocam bunun hesabını yapıyor,(çünkü o dönem bir şey oldu ve bayağa bir para kaçtı bunlara ama ne kadar bilmiyorum, onun için eşim sıktı biraz bir-iki ay) annesinin evine gittim, evde mantı vardı, kıymalı börek vardı birde canı pide istemiş, kıymalı pide yaptırmış,,, dedim içimden oğlun3 lt nin hesabını yapıyor sende böyle semiriyorsun,,, tövbe tövbe,,, yani insan mantı varsa, kıymalı börek yapmaz, bunlar varsa pide hiç yaptırmaz,,,,, sonra da emekli maaşı yetmiyor, yetmez tabii,,, ben ilk evlendiğimde boçlardan sonra benim elimde onlardan daha az para kalıyordu,,inanır mısın,,,? birde ben bir yıl düğün borcu ödedim bu arada, düğünde eşya, gelinlik hiç bir şey yok,, gelinliğim kendim aldım, düğünü ortaklaşa yaptık, eşya da almadım,,, sadece kv ile görümcelerin yaptığı masrafları ödedim 1 yıl 6000 tl birde takı paralarımdan alıp tatile gittiler,,,,

Son düzenleme:

ben olsam pasta kestik, isterseniz sonraki olanları da anlatayım derdim,,, bak bir daha sorarlar mı? edeps,ze edepsiz olucaksın,,,,,
he heh hee

Iste sorsan bes kuruslari yoktur.Bizde ev borcuna girelim kiralarda cok surunduk bari kafamizi sokcak bi evimiz olsun dedik yardim ederiz krediye dediler aaa bi baktim evi aldik yakinmalar bizdede yok bilmemne oglumun evi orasi demeler para vermemek icin binbir takla vazgectik evden mecbur surunurumde kimseye tamah etmem.Bosver Allah goruyor arkadasim kim ne ekerse onu bicer.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…