Kayınvalide Derdi Olanlar Buraya

yok canim bizim ne haddimize ozel? biz daha cocuguz evlenmedik hatta beni evlatlik aldi kendisi esimlede kardesiz bi eve sigamadigimiz icin ayri eve ciktik kardes kardes oturuyoruz ozel biseyimiz olurmu hic demi ama ? :)))

ailesi mi sebeb oldu ayrılmanıza tatlım? bende çok korkuyorum bir gün boşanırsak bu insanların yüzünden boşanacağım,,,

evet canım ailesi yüzünden boşandım biliyorum hla beni seviyo ama anasının dibindende ayrılmıyo daha büyüyemedi bi kızım var en çokta ona üzülüyorum ALLAH o kadını bildiği gibi yapsın ya kadın o kadar pislik bi insan ki sırf beni unuıtturmak için kendi evi dururken oğlunun aldığı evde oturuyo pislik karı

bakin ben size nededim:) aradan bi saat gecmedi yine zile basti.
kv: napiyosun ben pazara gidiyorum geliyomusun
ben: yok anne sagol git sen
kv: ha tamam ozaman sabah zile bastim acmadin kapiyi uyuyodun herhalde
ben: hayir disardaydim
kv: ha oylemi nereye gittin?
ben: hic disardaydim ya oyle
kv: ha tmm sabahlari bende cikiyorum yuruse benide alsaydinya yanina
ben: yok anne ben yalniz cikiyorum daha iyi geliyo bana
kv: ha tamam sen bilirsin.
bide gorumcemide ayaga kaldirmis kapiyi acmadim diye oda anasini ariyo KA actimi kapiyi diye kaynanamda diyoki: acti acti uyuyodu herhalde
allah allah bebekmiyim arkadas ben yaaa!
allahim ya mecburmuyum ben seninle gitmeye herseye dahil ediyo kendini ya!

yazık kız merak etmişler :) iyi demişsin yalnızken iyi oluyo diye

hepsimi aynı olur yaa bukadarmı benzer birbirlerine bizimkilerde öyle düğünümüzü kendimiz yaptık bizde takılarıda aldılar geberesiceler şükür borcumuz bitti ama her onlara gittiğimizde niye eli boş gidiyomuşuz eltimle beraber kalıyo kaynanamlar evdeki eltimdende utanıp 2 ekmek götürmüyomuşuz ekmek bahanesi bunlara bol bol yedircen senden iyisi olmaz ozaman zıkkımın kökünü yesinler eşim bıkmış ailesine para yedirmekten yazık bekarken kayınbabam araba almış eşimin parasıyla arabayıda üstüne yapmış güya araba eşimin nişanlandk eşim istedi arabayı vermedi düğünden sonra dedi düğün oldu bitti hala vermiyor alabiliyosanız alın hadi diyo polis zoruyla alırım arabayı diyo resmen babası kazık attı kocama dolandırdı eşimde soğudu gidip gelmiyorum ben oda gitmiyo al birini vur ötekine hepsi aynı bunları hele o sünepe kaynanama ne demeli yok eltimin çocuklara bişiyler alçakmış eşim amca olarak 2 tane sıpası var bu seferde görümce suratını asar benm kızlarımada dayı olarak bişiyler yap diye sanki para akıyo bizde yaa bıktım düşmediler yakamızdan kaynıma 70 milyarlık tarktör 50 milyarlık arsa alıyolar bizede b.....k var afedersin eşime alttan alttan söylüyorum bunları abine bak neleri oldu sana bişy vermiyolar nasıl ailen var diye oda iyice soğuyo gerekçe olarakta kaynımın vasfı yokmuş babasının dizinin dibinden ayrılmıyo sıntır bizde karı koca çalışıyomuşuz bizim durumumuz iyiymiş çatlasınlar ha çatlasınlar demişken eltimi anlatmıyorum bile artık valla dövcektim ben eltimi göze almıştım artık yırttı dua etsin zaten çöp gibi safinaz azını burnunu dağıtcaktm eşim durdurdu

yok canim bizim ne haddimize ozel? biz daha cocuguz evlenmedik hatta beni evlatlik aldi kendisi esimlede kardesiz bi eve sigamadigimiz icin ayri eve ciktik kardes kardes oturuyoruz ozel biseyimiz olurmu hic demi ama ? :)))

Tabi canim kardes kardes oynasinlar der gibi tovbe yarabbim.Ya anlamadigim boyle yapan insanlar hic genc olmadimi?Evinde rahat rahat keyif yapmak esiyle bas basa olmak istemedi mi?Kendine esine vakit ayirmak istemedi mi?Cok garip yani di mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hahahhaa ay ne guldum ama bu yazdiklarina hahahha
safinaz hahaha dagatmisken benimde gorumceminkini dagitiver bi zahmet eltim yok artik malesefmi desem iyikimi desem bilemedim😁

aynen bende cok merak ediyorum biliyormusun? bide bana ben kaynanamdan cok cektim diyo e senin bana yaptigin ne? ya tamam benimkisi ne bilezigimi aldi ne parami oyle huyu yoktur allah var eli cok aciktir ama iste baska baska huylari var beni sinir eden..kocasi vefat edeli cok olduya unuttu sanirim evli olmanin nedemek oldugunu allahin gucune gitmesin ama gercekten oyle dusunuyorum..
gorumcemlerde evlenicek olursa ozaman anlarlar beni:) gorurum onlarida.ama evlenmeseler daha iyi tabi😁

hahahhaa ay ne guldum ama bu yazdiklarina hahahha
safinaz hahaha dagatmisken benimde gorumceminkini dagitiver bi zahmet eltim yok artik malesefmi desem iyikimi desem bilemedim😁

aman iyiki yok bacım elti eltinin kumasıymış derler çekemiyolar helede ondan heryönde durumun iyiyse hiç hiç çekemiyo

evet canım ya aynı. benim kayınvalide de öyle yazmıştım burda yıne, ev taşıdılar ertesi günde temızlık yaptılar ben sadece taşımaya gittim çalışıyorum çünkü. neyse evi temızladıklerı günün akşamı gıttık naptınız falan dıye. kayınvalidem ne dese beğenirsin ? eşime kızıyor" bugün sana çok kzıdım oğlum , hiç demedin ki annemler temızlık yaptı yoruldu şurda karınları acıkmıştır ekmek arası bişey alayım gideyim diye, akşama kadar bekledım"diyo. ben şok oldumm. eşimde dedi ki sen benim akşama kadar kaç km yol yaptıgımı nelerle uğraştığımı bılıyomusun diye. tembel kadın bılıyosun işte yap akşamdan bır tabak yada hiç olmadı yumurta kır değil mi? bu çocuğun parası var mı diye de düşünmezler. aç görgüsüz insanlar. kadın çocuk gibi her gördüğünü istiyor. parayı düşünmüyorda. yemeğe gidiyoruz kendi tavuğumuzu alıp gidiyoruz. Eşin alıştırmış canım zamanında. sende borçlandır eşini. çok üstüne gitmeden anlat farkına varsın. sen çok üstelersen onlar kıymetli olur

aynen canım alıştırmış işte bende alttan alttan gösteriyorum yaptıklarını sessizce dinler birde benm koca çok sessiz bacım ağzı var dili yok ağır başlı üzerine laf gelmedikçe öle konuşmaz ama anasıgile karşıda beni savunmaz onlarıda bana savunmaz tarafsızdır( sinir oluyorum gerçi ama napcan) benm kaynanada öyle ne görse ister kız varya anlatsam roman olur yeminle daha neler varda sayfalara sığmaz

Offf kizlar ne Kadar dertlisiniz hepiniz okurken icim sisti
Allah yar ve yardimciniz ve yardimcim olsun

send ekendi kafana göre takıl ozaman canım benimde valla sayfalarca sürer de milletin kafasını şişirmeyim hem parmaklarıma yazık

Offf kizlar ne Kadar dertlisiniz hepiniz okurken icim sisti
Allah yar ve yardimciniz ve yardimcim olsun

valla canım deşarj olalım diye yazıyoruz valla yoksa kafayı yeriz ben yine iyiyim valla daha kötü olan arkadaşlar var . allah hepimizin yardımcısı olsun

Bende hiç sevmiyorum nişanlımın ailesini kötü kalpli ve geçimsizler. 3 de görümcem var Allahım öylesini düşman başına vermesin fesatlıklarından ne yapacağını şaşırmışlar

Bu. Bence ben cektim gelinimde ceksin mantigi.Madem sen cektin cektirme di mi yani.Baskalari yapiyor o hirslarin bedelini biz oduyoru boyle boyle surup gidiyor bu sikintilar.Ondan ona ondan ona.Dogrusu bu zaten dugunde takilanlar gelinindir bunu herkes bilir yani yapmasi gereken bu yani ama iste oyle seyler duyuyoruzki bunada sukur diyoruz haliyle.Evlenirlerse gorumceler isler dahada karismaz insallah.Ben korkarim valla sahsen ben yapiyorum ama ya evladimada yaparlarsa ah almiyim derim yani.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benki senin diyaliz hastası annene baktım kayınvalide;ben ki 5 ay korunduğumda kısırsın sen diye adımı çıkardgında sırf sen üzülme diye çocuk yaptım kayınvalide;ben ki ewin tek gelini olmama rağmen kaynıma kız istemeye gidildiğinde çağırılmadım;benki bütün o deli hallerini alttan aldım ailemin boşan gel biz sana bakarız demelerine bile karşı çıktım kayınvalide;ben ki oğlumu ve kocamı hiçbi zaman sana ve senden geleceklere muhtaç etmedim kayınvalide;şimdi sırf seni köye giderken yolculamadım diye;benden 8 yaş büyük içi geçmiş eltimle anlaşamıyorum diye;çocuğumu kreşten almadgınız kapıda beklettiğiniz için gelip bağırdım çağırdım diye;sende bunları oğluna söyleyip bırak gitsin oğlanı al ben size yerleşir bakarım dedin diye boşanıcam mı sandın hahahahahah çok beklersin;avcunuda yalarsın.beş yılımı verdim ben bu evliliğe yawrum senin gbi kıytırık bi karıya ellerimle sunarmıyım ...şaşırma sabrımı taşırma kayınvalide...oğlun ağzının payını vermiş anlamak yada her zaman yaptgın gbi deliliğe vurmak sana kalmış,yanlız şunu bil kocada benm çocukta benim...sen şimdi otur kendi başını ye.delirsende kalp krizleri geçirsende ölüyorum diye sokaklarda inlesende çalışıcam evimide arabamıda alıcam anadolu yakasına yerleşicem ondan sonra zor bulursun beni!!!!
Oh beee yemin ediyorum iyi geldi.:) :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yazdıklarını oku, nerden anlam çıkarmışim anlarsın. Ayrıca senden açıklama istemedim. Yine de Sağol değerli açıklamaların için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…