Kayınvalide Derdi Olanlar Buraya

Ay sinir geldi vallaaa okurken. Yok anam babam insani sogutur bunlar......

LG G2 D802

belki barışırsınız tatlım, tabii eğer istiyorsan,,, benim görümceler utanmasalar pış pış yapacaklar eşimi,, tövbe tövbe,,,
ben hamile olduğumu saklıyorum eşimin ailesinden öğrenmesinler ,, tatsızlık çıkartıcaklar bebeğimin başını yiyecekler diye korkuyorum,,,,

Haklısın canım..
Adam da yıldı artık annesinden ama elinden bir şey gelmiyor.

Anlatacağız tabii canım benim. Bu site, bu forum bunun için var. Kadınların hiçbir konuda kendilerini yalnız ve çaresiz hissetmemeleri için. O insanları hayatınıza mümkün olduğunca dahil etmemeye çalış.
Eheheeh inşaallah evlenmez valla yoksa işin fena.. Kayınvalide ile yaşamak bir ızdırap.

Aynen öyle. Madem bu kadar değerli, elini kolunu bağlayıp evlendirmesinler kardeşim!

Ahaha bravo valla ne güzel inceden inceden vermişsin ağzının payını utanmaz kadın, ya sabah o saatte insanlar özel birşeyler yapıyorsa da sen onları o anda rahatsız ediyorsan?insan azcık utanır be! Bi de kavganızı mı dinliyorlar? Offf.. Sen izin verme kardeşim aman. Böyle tatlı dille, güzellikle sok lafını. Anlar o merak etme..

Ay amannnn
Sana bravo ama bak iyi vermişsin ağzının payını. Senin hayatınbu. Ne diye dahil olma çabası??

evet canlarim ben benimkine lafini soyluyorum ama iste kizmadan kotu olmadan tatli tatli sokuyorum lafimi oda anlarsa anliyo bazen isine gelmiyo tabi.neyseki demin esim aradida haftaya tatile gidelim dedi balikesire moralim duzeldi ya..bi haftacik ama hic yoktan iyidir bilen varmi oralari tavsiyelere acigim😁 benim koca bu fikrinden caymazsa tabi..simdi anasini goturmuyo diye vicdan azabindan olur o😁

bende kayganasından yana dertli olanlerdanım kadın tam bi pislik torbası çıkarı olmuycanı bilsin afedersiniz vc. ye bile gitmez en son bizi evinden kovdu ayrı bi evimiz verdıda oraya oturmaya gitmiştik ev alıcaktık mallarınızın birini satında ev alalım dedik bizi evden kovdular bidaha da gitmedik görüşmedik 6 ay sonra babası öldü bsş sağlığına zorla gittim sonrasındada 1 kez telde görüştük uzak olmak çok iyi geldi bana mutluyumm

bilmem belkide barışırız kısmet .. bencede uzun süre söyleme gözleri felan değer bilmeselerde olur zaten ondanda eksik kalsınlar

hoş geldin aramıza kuzucuk

şuraya bak ya bende bu sorunlar tek bende var sanardım cevremde kımsede yok anlatayım görumceme dert yanayım dedım guzellıkle annesınden yakındım ne dese begenırsın O SİZİ SORUNUNUZ dedi bana ben de deimki sana anlatmıyım ona buna anltmıyım ben napyım yanı dedim hiç bişe demedi görümcem bide derki kız kardesim yok ama bnm ona kızkardeslık yapmam ıcın onunda bnm derdımı dınlemesı lazım değilmi objektif olarak benmde dogumgunlerım esımın ve bnm daha bı kere bıle bas basa kutlamadık 3 senedır .bizde nereye gitsek ablasıyla gıdıyoruz 3 tanede cocugu var bende cocuk ıstıyorum ama olmuyor malesef bıde oyle bı sıkıntım var bendede cocuk olsa bı sıkıntı olmaz ama...

Ay şu yazdığını okuyunca birden düşündüm ben mi yazdım acaba diye bu kadar benzer yani yaşadıklarımız:)
Bazı insanlar bunu kabul edemiyo ne demek kendi ailesine gitmemek diyolar ama işte kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez. Benim eşim o malesef o kadar bezmiş durumda ki sürüklesem götüremiyorum. Bir de biz 15 dklık mesafede oturuyoruz yine de ayda bir gidiyoruz.
Bende zaten yıldım iki senede yaşadıklarımdan dolayı, artık demiyorum hadi gidelim diye. Kafam rahat zaten zor bir hamilelik geçiriyorum şurda sayılı günüm kalmış, hiiiiç çekemicem şu saatten sonra valla. Sende takılma boşver canım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Alın size sıcak sıcak kayınvalide hadisesi:
Kızıma kumbara aldım. Para biriktirme huyu edinsin, tutumlu olsun, biriktirip dilediğini alsın diye. Aman ne olay oldu, ne olay oldu! Daha ilk günden itibaren. Başladı "bu yeni yeni adetler de nereden çıktı? Ne demek şimdi bu? Şimdiye dek bozuk paralar bana verilirdi neden çocuğa veriliyor?" gibi şeyler demeye! Tartıştık! Bu gün de evde nakitimiz bitti. Geldi diyor ki bana;
-heyy para yok alamadım içecek
-ben napabilirm ki anne ?
-eh bilmem işte
-napayım yani, bende para olsa vereyim
-yok sen anladın da anlamamazlıktan geliyorsun
-ne anladım? Çocuğun iki milyonuna mı kaldık yani? Ben o paraları o biriktirsin diye veriyorum harcayalım diye değil. Harcanırsa zaten birikmez.
-iyi iyi devam et sen. Köpek gibi paylanıyorum ben zaten... Vs vs vs
Şimdi de gelmiş Nihat hatipoğlu'nu izliyor ve diyor ki "hey adam boşa konuşuyorsun. Milletin kalbini zift karası bağlamış" yani bana diyor! Laf sokuyor! Haksız mıyım allah aşkına? Açlıktan gebersem de çocuğun biriktirdiği paradan harcamam benn! O çocuk evin bireyi değil sanki. Para biriktiremez sanki!!
Ya sabır!
Ya deli ya da katil olacağım!

Yazdıklarını oku, nerden anlam çıkarmışim anlarsın. Ayrıca senden açıklama istemedim. Yine de Sağol değerli açıklamaların için.

arkadaşım görümcemmisin diye şüphe edicem artık yahu alıntı edip cevap vermesene bana Alalaa git başkasına yap yazma anladınmı sakın cvp yazma sen bana polemik yaratma durduk yere dert anlatmaya geldim ben buraya dertlenmeye değil ok

aynen canim benimde cevremde kimse yok anlatabilecek bizde burda bol bol birbirimize anlatiriz nolcak..
aman gorumceye bisey anlatma bosver sonucta onun anasi senin tarafini tutcak hali yokya..bende tatli dille bi caktirmaya calismistim gorumceme bana oturun karsilikli konusun cay icerken diyo.
konussam ne fayda kadin iki gun sonra konustuklarimizi unutup yine ayni huyuna donuyo bende artik bol bol laf sokuyorum kusuyo kiziyo ama unutmuyo😁

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…