bakin ben size nededim:) aradan bi saat gecmedi yine zile basti.
kv: napiyosun ben pazara gidiyorum geliyomusun
ben: yok anne sagol git sen
kv: ha tamam ozaman sabah zile bastim acmadin kapiyi uyuyodun herhalde
ben: hayir disardaydim
kv: ha oylemi nereye gittin?
ben: hic disardaydim ya oyle
kv: ha tmm sabahlari bende cikiyorum yuruse benide alsaydinya yanina
ben: yok anne ben yalniz cikiyorum daha iyi geliyo bana
kv: ha tamam sen bilirsin.
bide gorumcemide ayaga kaldirmis kapiyi acmadim diye oda anasini ariyo KA actimi kapiyi diye kaynanamda diyoki: acti acti uyuyodu herhalde
allah allah bebekmiyim arkadas ben yaaa!
allahim ya mecburmuyum ben seninle gitmeye herseye dahil ediyo kendini ya!
evet canım ailesi yüzünden boşandım biliyorum hla beni seviyo ama anasının dibindende ayrılmıyo daha büyüyemedi bi kızım var en çokta ona üzülüyorum ALLAH o kadını bildiği gibi yapsın ya kadın o kadar pislik bi insan ki sırf beni unuıtturmak için kendi evi dururken oğlunun aldığı evde oturuyo pislik karı
senin işin bana göre daha zor canım haklısın ama allah sana bunun mükafatını verir. eşinle ne olursa olsun kötü olma. kocan eve geldiğinde kavga gürültü tartışma ortamına gelirse sende zor durumda kalırsın. eşinin desteğini kaybetme
günaydin kizlar:)
takmamakla olmuyo malesef bende birilerine anlatmayinca icimi yiyip bitiriyor o olaylar..tahamulum yok artik biliyormusunuz? benimde esimin dogumgunu yaklasiyor gorumcem hemen napiyoruz diyo ustelik evlendigmzden beri esimin ilk dogmgunu basbasa olmak istiyorm belki ben..eskiden biyere giderken ben derdim esime bazen ablanlarida alalim diye. ama baktim bunlarda hic utanma cekinme yok herseye dahil oluyolar artik hic sormuyorum bile cikip gidiyorum esimle. gercekten biktm usandim artik..bi uzak olsalarda rahatlasam.tek duam gorumcelerimin evlenmemesi oyle bisey olursa kaynana kesin bize gelir hic cekemem valla. 34 yaslarnda en buyugu umarim bu yasdan sonra evlenmez
ya gerçektende neden acaba oğulları evlenince kıymete biniliyo mesela benim eski eşim görevi gereği şırnaktaydı 4 yıl kadar orda kalmış annesi bi kere olsun gitmemeiş aramaış ama ne hikmetse biz evlenince kadın evimden çıkmaz oldu yaw hani hiç gitmiyodun şimdi ne olduda gidiyon ben anlamıyorum bunlaru madem kıymetli evlendirmiycen dizinin dibinde oturtacan yani o kadına ettiğim bedduaları kimseye etmedim
benimkide bikere gecenin 3 unde kapiyi caliyo oglu atesliymis merak etmis. sustum bisey demedim. sonra her sabah zile basiyodu sabahin korunde. birgun tak etti canima kisacik gecelikle uykulu halimle actim kapiyi yarim actim ama. noldu anne biseymi oldu sabah sabah dedim. yok kusura bakma pardon dedi bidahada o saatde calmadi kapimi:)
nasil duyuyosa esimi kapidan ugurlarken kapiya cikiyodu oda hep. esimin aksam sirti agriyodu ertesi sabah 7 de zile basiyo oglumun sirti agriyodu nasil oldu diye.
bende gulerek anne bunun icinmi bastin zile? dedim dalga gecerek:)
diyorum yani icimde tutmuyorum artik insanda biraz anlayis olur ya.
bi gece esimle kavga etmistik baya sesli. baktim kaynanamin kapisinin kilidi ceviriliyo delikten baktim kapiya ciktilar bizim kapiyi dinlediler.
hadi bi basin o zilede simdi tum sinirimi sizden cikarim ne meraklisiniz diye dedim icimden ama basmadilar geri evlerine girdiler ah keske bassalardida agzima geleni soyleseydim..
bakin ben size nededim:) aradan bi saat gecmedi yine zile basti.
kv: napiyosun ben pazara gidiyorum geliyomusun
ben: yok anne sagol git sen
kv: ha tamam ozaman sabah zile bastim acmadin kapiyi uyuyodun herhalde
ben: hayir disardaydim
kv: ha oylemi nereye gittin?
ben: hic disardaydim ya oyle
kv: ha tmm sabahlari bende cikiyorum yuruse benide alsaydinya yanina
ben: yok anne ben yalniz cikiyorum daha iyi geliyo bana
kv: ha tamam sen bilirsin.
bide gorumcemide ayaga kaldirmis kapiyi acmadim diye oda anasini ariyo KA actimi kapiyi diye kaynanamda diyoki: acti acti uyuyodu herhalde
allah allah bebekmiyim arkadas ben yaaa!
allahim ya mecburmuyum ben seninle gitmeye herseye dahil ediyo kendini ya!
Aynen öyle. Madem bu kadar değerli, elini kolunu bağlayıp evlendirmesinler kardeşim!
belki barışırsınız tatlım, tabii eğer istiyorsan,,, benim görümceler utanmasalar pış pış yapacaklar eşimi,, tövbe tövbe,,,
ben hamile olduğumu saklıyorum eşimin ailesinden öğrenmesinler ,, tatsızlık çıkartıcaklar bebeğimin başını yiyecekler diye korkuyorum,,,,
bende kayganasından yana dertli olanlerdanım kadın tam bi pislik torbası çıkarı olmuycanı bilsin afedersiniz vc. ye bile gitmez en son bizi evinden kovdu ayrı bi evimiz verdıda oraya oturmaya gitmiştik ev alıcaktık mallarınızın birini satında ev alalım dedik bizi evden kovdular bidaha da gitmedik görüşmedik 6 ay sonra babası öldü bsş sağlığına zorla gittim sonrasındada 1 kez telde görüştük uzak olmak çok iyi geldi bana mutluyumm
hoş geldin aramıza kuzucuk
hoş buldum cancazımmKaynanalara ölümmmmm
canım sıkmayım diyorum ama ne zaman plan yapsak hopp bişey çıkarıyolar. kendi doğum günümde evliyken ilk doğum günüm üstelik. Aaa kutlayacak mısınız bizde gelelim dediler. hiç özel bişey yapıyosanız falan yok. Kendi doğum günümde gece 1e kadar millete hizmet ettim. ha tamam görümceler sağolsun yardım ettiler ama bu saygısızlık.Daha 2 haftalık evlıydık eşimin doğum gününde pasta kesıyonuzmu bızde gelekk dediler bizde başbaşa kutluycaz dedık. doğum gününden sonra da kaç kez sordular ee naptınız pasta kestiniz mi bilmem ne. Başbaşa bır yere gıdıyoruz imalı imalı bakmalar.Her gittiğimiz yere onlarıda götürcez mecburuz sanki.Bide ee onların altında araba var giderler tabi dıyolar. Araba benim malım ya sanki..
şuraya bak ya bende bu sorunlar tek bende var sanardım cevremde kımsede yok anlatayım görumceme dert yanayım dedım guzellıkle annesınden yakındım ne dese begenırsın O SİZİ SORUNUNUZ dedi bana ben de deimki sana anlatmıyım ona buna anltmıyım ben napyım yanı dedim hiç bişe demedi görümcem bide derki kız kardesim yok ama bnm ona kızkardeslık yapmam ıcın onunda bnm derdımı dınlemesı lazım değilmi objektif olarak benmde dogumgunlerım esımın ve bnm daha bı kere bıle bas basa kutlamadık 3 senedır .bizde nereye gitsek ablasıyla gıdıyoruz 3 tanede cocugu var bende cocuk ıstıyorum ama olmuyor malesef bıde oyle bı sıkıntım var bendede cocuk olsa bı sıkıntı olmaz ama...günaydin kizlar:)
takmamakla olmuyo malesef bende birilerine anlatmayinca icimi yiyip bitiriyor o olaylar..tahamulum yok artik biliyormusunuz? benimde esimin dogumgunu yaklasiyor gorumcem hemen napiyoruz diyo ustelik evlendigmzden beri esimin ilk dogmgunu basbasa olmak istiyorm belki ben..eskiden biyere giderken ben derdim esime bazen ablanlarida alalim diye. ama baktim bunlarda hic utanma cekinme yok herseye dahil oluyolar artik hic sormuyorum bile cikip gidiyorum esimle. gercekten biktm usandim artik..bi uzak olsalarda rahatlasam.tek duam gorumcelerimin evlenmemesi oyle bisey olursa kaynana kesin bize gelir hic cekemem valla. 34 yaslarnda en buyugu umarim bu yasdan sonra evlenmez
eşimi göndermediğimi hangi cümlemden anladın bilemiyorum ama ben öyle bi kısıtlama asla koymadım koymamda eşime ben gitmem sen git diyorum tamam giderim diyo ama gitmiyo zorlamı göndereyim napiyim ayrıca ben öyle bir kısıtlama koysam o da beni göndermez aileme biz eşimle işimiz gereği ailelerden uzaktayız zaten ben afyonluyum eşim kayserili ama nevşehirde görev yapıyoruz bu bir ikinciside benim eşim zaten ailesine düşkün bir insan değil soğumuş adam yaptıklarından dolayı aile içini bilip bilmeden yargılamak kimsenin haddine düşmez bu kadar açıklama yaptım çok bile
Yazdıklarını oku, nerden anlam çıkarmışim anlarsın. Ayrıca senden açıklama istemedim. Yine de Sağol değerli açıklamaların için.
şuraya bak ya bende bu sorunlar tek bende var sanardım cevremde kımsede yok anlatayım görumceme dert yanayım dedım guzellıkle annesınden yakındım ne dese begenırsın O SİZİ SORUNUNUZ dedi bana ben de deimki sana anlatmıyım ona buna anltmıyım ben napyım yanı dedim hiç bişe demedi görümcem bide derki kız kardesim yok ama bnm ona kızkardeslık yapmam ıcın onunda bnm derdımı dınlemesı lazım değilmi objektif olarak benmde dogumgunlerım esımın ve bnm daha bı kere bıle bas basa kutlamadık 3 senedır .bizde nereye gitsek ablasıyla gıdıyoruz 3 tanede cocugu var bende cocuk ıstıyorum ama olmuyor malesef bıde oyle bı sıkıntım var bendede cocuk olsa bı sıkıntı olmaz ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?