Kayınvalide Derdi Olanlar Buraya

seninki enazından istiyomuş bizimki bize geldiğinde markete gitti alacağı domates biber bende maelytlıym gidemiyorumya tabi meydan ona kaldı 50 tl parayı aldı dediklerimi almamış bile geldi 3-4 lirayı al bu para üstü diye verdi ileri zekalı olduğu için benm fişe bakacağımı akıl edememiş demekki bende fişi aldım oğluna gösterdim bak dedim annenin yaptığına bunları almış para üstüde bu diye kalanını atmış cebe eşimde gülüyo yaa Allahım yarabbim

Ahahha ay allah sinirden gülüyorum yaaa ne yapacağız biz bunlarla??

canım benden sana tavsiye, sakın görümcene eltine bilmem kime kayınvalıdenı falan anlatma. valla 2 gün sonra başına kakarlar. hiç güvenme. biraz katı ol gerekiyorsa eşimle başbaşa kalıcaz de. valla başka türlü laf anlamıyo anlayışsız olan insan

aynen canım valla çeken biliyo çok teşekkür ederim anlayışından dolayı
sende takılma canım bebeğinin sağlığı onlarla kıyaslayamam bile zatende herşeyin üstünde stres yapma çabuk etkilenir bebişler

çok haklısın arkadaşım. Küçücük çocukla mı aşık atıyo allah aşkına. vallahi pes !

mesela ben böyle bir durumda direk parlarım eşime öyle kıs kıs gülse. ya gercekten sabır zorluyorlar ya

görümceye dertmi anlatılır hiç anasını tarafını tutar o yüzüne güler ardından iş çevirir bunlar benimkiler çete gibiler ama ben hepsine yetiyorum
bu arada bebek konusunda ortak derdimiz canım benmde yok bebeğim henüz

çok haklısın arkadaşım. Küçücük çocukla mı aşık atıyo allah aşkına. vallahi pes !

Vallahi de billahi de.. Zaten oldum olası sevmez kızımı. Benden oldu diye heralde!
arkadaşlarma flanda anlatmam oh demesin kimse diye burda atış serbest ya içim şişmiş yeminle iyi oldu rahatladım

valla burası beni de rahatlattı iyi olmuş da açmışım
Serbest bacım serbest saydırın gitsin

kizlar ya esim geldide demin konusurken banan nedese sizce
ben almanyada dogum yapicam insallah cocugum almanvatandasi olsun istiyorum kendimde dogma buyume oraliyim ailemde orda yasiyor zaten.allah izin verirse dogumdan iki ay once gidicem.
esimde bana nedese iyi: annemde gelir seninle iki ay onceden. dogumdan sonrada bi ay kalir yaninda gelirsiniz birlikte!
bende tabi anneni istemiyorum yollama diyemedim nazikce annen rahat edebilecekmi bizde okadar sure dedim.
zaten istegi dayisi yapicak isvicredeki anneside orda kalir banane ya hic cekemem valla o halimle! allahim nolur gondermesin benimle yaaa😩 kafayi yerim ben..

aynen canım yaa valla bnm gelınım olsa bana dert yansa ben objektıf olurum inan bı dahada anlatmam zaten bana tavır almıslar esım evde 12 gundur raporlu amelıyat oldu benı arayan yo evımı su bastı ustune hep esımı arıyolar napıyon nasılsıın bı yardım bıle etmedıler görumcem yıne neysede kaynanm çok üşengeç hergun evıme aksam yemegıne gelen kadın baktım o aksam yok esımede dedım annen ıs var dıye gelmedı dıye

dun gorumcem benı degıl esımı arıyo oraya gıtcektık yemek yemeden gelın dıye ben actım esımın tlfnnu esım uyudugu ıcın keske acmasaydım sankı benı neden aramıyo bıraz anasından dert yandım dıye oda banamı tavır aldı ne

uffff yaaa bızımlkıler ondanda anlamazlar hepsı odun

Vallahi de billahi de.. Zaten oldum olası sevmez kızımı. Benden oldu diye heralde!

valla burası beni de rahatlattı iyi olmuş da açmışım
Serbest bacım serbest saydırın gitsin

evet yaa saolasın iyiki açmışsın cidden dökelim içimizi rahatlayalım acaba kaynanalarında varmıdır topiği

Ay cok guldum ya.Guler misin aglarmisin gerci.Becerememiste fisi saklamayi Tovbe tovbe..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayhh içim karardı okurken yeminle
yazılanları gördükçe kayınvalidemi daha bi sevesim geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…