- 24 Mayıs 2014
- 1.434
- 761
- 83
Alın size sıcak sıcak kayınvalide hadisesi:
Kızıma kumbara aldım. Para biriktirme huyu edinsin, tutumlu olsun, biriktirip dilediğini alsın diye. Aman ne olay oldu, ne olay oldu! Daha ilk günden itibaren. Başladı "bu yeni yeni adetler de nereden çıktı? Ne demek şimdi bu? Şimdiye dek bozuk paralar bana verilirdi neden çocuğa veriliyor?" gibi şeyler demeye! Tartıştık! Bu gün de evde nakitimiz bitti. Geldi diyor ki bana;
-heyy para yok alamadım içecek
-ben napabilirm ki anne ?
-eh bilmem işte
-napayım yani, bende para olsa vereyim
-yok sen anladın da anlamamazlıktan geliyorsun
-ne anladım? Çocuğun iki milyonuna mı kaldık yani? Ben o paraları o biriktirsin diye veriyorum harcayalım diye değil. Harcanırsa zaten birikmez.
-iyi iyi devam et sen. Köpek gibi paylanıyorum ben zaten... Vs vs vs
Şimdi de gelmiş Nihat hatipoğlu'nu izliyor ve diyor ki "hey adam boşa konuşuyorsun. Milletin kalbini zift karası bağlamış" yani bana diyor! Laf sokuyor! Haksız mıyım allah aşkına? Açlıktan gebersem de çocuğun biriktirdiği paradan harcamam benn! O çocuk evin bireyi değil sanki. Para biriktiremez sanki!!
Ya sabır!
Ya deli ya da katil olacağım!
seninki enazından istiyomuş bizimki bize geldiğinde markete gitti alacağı domates biber bende maelytlıym gidemiyorumya tabi meydan ona kaldı 50 tl parayı aldı dediklerimi almamış bile geldi 3-4 lirayı al bu para üstü diye verdi ileri zekalı olduğu için benm fişe bakacağımı akıl edememiş demekki bende fişi aldım oğluna gösterdim bak dedim annenin yaptığına bunları almış para üstüde bu diye kalanını atmış cebe eşimde gülüyo yaa Allahım yarabbim
şuraya bak ya bende bu sorunlar tek bende var sanardım cevremde kımsede yok anlatayım görumceme dert yanayım dedım guzellıkle annesınden yakındım ne dese begenırsın O SİZİ SORUNUNUZ dedi bana ben de deimki sana anlatmıyım ona buna anltmıyım ben napyım yanı dedim hiç bişe demedi görümcem bide derki kız kardesim yok ama bnm ona kızkardeslık yapmam ıcın onunda bnm derdımı dınlemesı lazım değilmi objektif olarak benmde dogumgunlerım esımın ve bnm daha bı kere bıle bas basa kutlamadık 3 senedır .bizde nereye gitsek ablasıyla gıdıyoruz 3 tanede cocugu var bende cocuk ıstıyorum ama olmuyor malesef bıde oyle bı sıkıntım var bendede cocuk olsa bı sıkıntı olmaz ama...
Ay şu yazdığını okuyunca birden düşündüm ben mi yazdım acaba diye bu kadar benzer yani yaşadıklarımız:)
Bazı insanlar bunu kabul edemiyo ne demek kendi ailesine gitmemek diyolar ama işte kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez. Benim eşim o malesef o kadar bezmiş durumda ki sürüklesem götüremiyorum. Bir de biz 15 dklık mesafede oturuyoruz yine de ayda bir gidiyoruz.
Bende zaten yıldım iki senede yaşadıklarımdan dolayı, artık demiyorum hadi gidelim diye. Kafam rahat zaten zor bir hamilelik geçiriyorum şurda sayılı günüm kalmış, hiiiiç çekemicem şu saatten sonra valla. Sende takılma boşver canım.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ahahha ay allah sinirden gülüyorum yaaane yapacağız biz bunlarla??
walla çekecez bacım napalım uçarı kaçarı yok
oğlunun çok seviyorum napiyim
gözardı ediyorum hepsini annem saolsun onunla kaynatırız devamlı
Alın size sıcak sıcak kayınvalide hadisesi:
Kızıma kumbara aldım. Para biriktirme huyu edinsin, tutumlu olsun, biriktirip dilediğini alsın diye. Aman ne olay oldu, ne olay oldu! Daha ilk günden itibaren. Başladı "bu yeni yeni adetler de nereden çıktı? Ne demek şimdi bu? Şimdiye dek bozuk paralar bana verilirdi neden çocuğa veriliyor?" gibi şeyler demeye! Tartıştık! Bu gün de evde nakitimiz bitti. Geldi diyor ki bana;
-heyy para yok alamadım içecek
-ben napabilirm ki anne ?
-eh bilmem işte
-napayım yani, bende para olsa vereyim
-yok sen anladın da anlamamazlıktan geliyorsun
-ne anladım? Çocuğun iki milyonuna mı kaldık yani? Ben o paraları o biriktirsin diye veriyorum harcayalım diye değil. Harcanırsa zaten birikmez.
-iyi iyi devam et sen. Köpek gibi paylanıyorum ben zaten... Vs vs vs
Şimdi de gelmiş Nihat hatipoğlu'nu izliyor ve diyor ki "hey adam boşa konuşuyorsun. Milletin kalbini zift karası bağlamış" yani bana diyor! Laf sokuyor! Haksız mıyım allah aşkına? Açlıktan gebersem de çocuğun biriktirdiği paradan harcamam benn! O çocuk evin bireyi değil sanki. Para biriktiremez sanki!!
Ya sabır!
Ya deli ya da katil olacağım!
seninki enazından istiyomuş bizimki bize geldiğinde markete gitti alacağı domates biber bende maelytlıym gidemiyorumya tabi meydan ona kaldı 50 tl parayı aldı dediklerimi almamış bile geldi 3-4 lirayı al bu para üstü diye verdi ileri zekalı olduğu için benm fişe bakacağımı akıl edememiş demekki bende fişi aldım oğluna gösterdim bak dedim annenin yaptığına bunları almış para üstüde bu diye kalanını atmış cebe eşimde gülüyo yaa Allahım yarabbim
şuraya bak ya bende bu sorunlar tek bende var sanardım cevremde kımsede yok anlatayım görumceme dert yanayım dedım guzellıkle annesınden yakındım ne dese begenırsın O SİZİ SORUNUNUZ dedi bana ben de deimki sana anlatmıyım ona buna anltmıyım ben napyım yanı dedim hiç bişe demedi görümcem bide derki kız kardesim yok ama bnm ona kızkardeslık yapmam ıcın onunda bnm derdımı dınlemesı lazım değilmi objektif olarak benmde dogumgunlerım esımın ve bnm daha bı kere bıle bas basa kutlamadık 3 senedır .bizde nereye gitsek ablasıyla gıdıyoruz 3 tanede cocugu var bende cocuk ıstıyorum ama olmuyor malesef bıde oyle bı sıkıntım var bendede cocuk olsa bı sıkıntı olmaz ama...
Haha süpersin yav
çok haklısın arkadaşım. Küçücük çocukla mı aşık atıyo allah aşkına. vallahi pes !
mesela ben böyle bir durumda direk parlarım eşime öyle kıs kıs gülse. ya gercekten sabır zorluyorlar ya
eşimle aramı bozarmıyım hiç onların yüzünden falan
çok haklısın arkadaşım. Küçücük çocukla mı aşık atıyo allah aşkına. vallahi pes !
arkadaşlarma flanda anlatmam oh demesin kimse diye burda atış serbest ya içim şişmiş yeminle iyi oldu rahatladım
aynen canim benimde cevremde kimse yok anlatabilecek bizde burda bol bol birbirimize anlatiriz nolcak..
aman gorumceye bisey anlatma bosver sonucta onun anasi senin tarafini tutcak hali yokya..bende tatli dille bi caktirmaya calismistim gorumceme bana oturun karsilikli konusun cay icerken diyo.
konussam ne fayda kadin iki gun sonra konustuklarimizi unutup yine ayni huyuna donuyo bende artik bol bol laf sokuyorum kusuyo kiziyo ama unutmuyo😁
nasılsın cnm?
iyiyim canım nasıl olayım kaynatıyorum valla kızlarla ayy harika olmuş bu topik bayıldım
sen nasıldın tatlımmm
canım benden sana tavsiye, sakın görümcene eltine bilmem kime kayınvalıdenı falan anlatma. valla 2 gün sonra başına kakarlar. hiç güvenme. biraz katı ol gerekiyorsa eşimle başbaşa kalıcaz de. valla başka türlü laf anlamıyo anlayışsız olan insan
Vallahi de billahi de.. Zaten oldum olası sevmez kızımı. Benden oldu diye heralde!
valla burası beni de rahatlattıiyi olmuş da açmışım
Serbest bacım serbestsaydırın gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?