- 24 Mayıs 2014
- 1.434
- 761
- 83
kizlar ya esim geldide demin konusurken banan nedese sizce
ben almanyada dogum yapicam insallah cocugum almanvatandasi olsun istiyorum kendimde dogma buyume oraliyim ailemde orda yasiyor zaten.allah izin verirse dogumdan iki ay once gidicem.
esimde bana nedese iyi: annemde gelir seninle iki ay onceden. dogumdan sonrada bi ay kalir yaninda gelirsiniz birlikte!
bende tabi anneni istemiyorum yollama diyemedim nazikce annen rahat edebilecekmi bizde okadar sure dedim.
zaten istegi dayisi yapicak isvicredeki anneside orda kalir banane ya hic cekemem valla o halimle! allahim nolur gondermesin benimle yaaa😩 kafayi yerim ben..
aynen canım yaa valla bnm gelınım olsa bana dert yansa ben objektıf olurum inan bı dahada anlatmam zaten bana tavır almıslar esım evde 12 gundur raporlu amelıyat oldu benı arayan yo evımı su bastı ustune hep esımı arıyolar napıyon nasılsıın bı yardım bıle etmedıler görumcem yıne neysede kaynanm çok üşengeç hergun evıme aksam yemegıne gelen kadın baktım o aksam yok esımede dedım annen ıs var dıye gelmedı dıye
dun gorumcem benı degıl esımı arıyo oraya gıtcektık yemek yemeden gelın dıye ben actım esımın tlfnnu esım uyudugu ıcın keske acmasaydım sankı benı neden aramıyo bıraz anasından dert yandım dıye oda banamı tavır aldı ne
Ay cok guldum ya.Guler misin aglarmisin gerci.Becerememiste fisi saklamayiTovbe tovbe..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bence eşin göndersede kaynanan gitmez heralde senin ailenin yanında ay napacak yok yok bence kesin gitmez senle :44::44:
bnde iyim valla ne olsun ne kaynatıyonuz bakim
görümceye dertmi anlatılır hiç anasını tarafını tutar o yüzüne güler ardından iş çevirir bunlar benimkiler çete gibiler ama ben hepsine yetiyorum
bu arada bebek konusunda ortak derdimiz canım benmde yok bebeğim henüz
yok fiş poşetlerin içindeydi zaten direk kapıdan girince vestiyere gitti çantasında şıngır şungur bişeyler karıştırdı o arada çantaya atıyodu bizim paraları zannımca :26::26:
yok fiş poşetlerin içindeydi zaten direk kapıdan girince vestiyere gitti çantasında şıngır şungur bişeyler karıştırdı o arada çantaya atıyodu bizim paraları zannımca :26::26:
aman işte malum hepimizin kanayan yarası kaynanalar
ayhh içim karardı okurken yeminle
yazılanları gördükçe kayınvalidemi daha bi sevesim geldi
ah kuzum dedığım gıbı bı bebk olsa belkıde sorunlarımızı unuturum cokta kotu ınsanlar degıller cunku ama cok rahatlar evlendıgım ilk günden beri
gece yatana kadar bızdeler tasınmak ıstııyorum kayınpederımın dukkanı var esım ısten cıkıp bazı aksamlar yardıma gııdıyo uzaklasmak ıstemıyo acıkcası bende sehrın ıyıce dısına cıkalım dıyorum ıstanbul merkezde cok pahalı evler beylıkduzune gıdelım orada daha uygun ev fıyatları kaynanm ne dese begenırsın olsun yavrum bızde satr evımızı gelırız sızın yanınzaşakamıya dedım senın ne ısın var otur oturdugun yerde çok rahat çok gıttıgı yerden kalkmak bılmez valla onun yuzunden evlılıgımden hıc bıse anlmadım saf saf hergun gelır uzanır kanepeye yemegını yer cayını ıcer beler meyvede verırsem yer 11 gıbı evıne gıder evıde 3sokak asagıda sankı bende hızmetcıyım
haha bosver canim dert yanma hic hatta telefona bile cikma..bosver benimkide bana kustu herhalde sabahki soktugum laftan dolayi hergun 10 kere zile basan kadin o lafimdan sonra bidaha kapimi calmadi ne hikmetse ay ne rahatim hergun lafmi soksam napsam hahaha
aynene canım bende laf soktum sehır dısına cıkcaktı kaynanm mısafırlerını yıne herzmankı gıbı bana getırmıstı esım amelıyat olmus kımseye solemek ıstemedı amcası gelmıs neymıs onlarda yemek yokmuş bıze getırcekmıs ya anne dedım getırme ıstemıyo oglun. sonra bı daha esımı aradı oglum bıse olmaz amcan gelsın ayhhhhhhhh laf anlamıyo neyse sonra baska amcasıgıl geldı bende dedım anne geleceklerını bılıyodun eve gıdıp yemek yapsaydınya ısım vardı dıyo evde hasta var ha bıre mılletı alıp bıze gelıyo hıc hakkımı helal etmıyorum lafı soktum daha aramadı benı kac gundur bgn gelmıs galıba aksam damlar yemege yıne hıc bıse olmamıs gıbı
ay inanmiyorum ya hahha ben olsam meyve felan getirmem
hatta biker kaynanamin agzina bakan esim neyapti biliyomusun?
kaynanamla gorumceler gec saate kadar kalkmadilar bizden. esimde isten gelmisti beni baya bi ozlemisti sanirim😁 ben yatiyorum dedi yukari cikti. kaynanamlarda cit yok kalkmiyolar bile😁 sonra esim asagiya indi tekrar dediki: sende fazla oturma gel yatalim dedi resmen herkesin icinde hahahhahaha
bunlar aninda kalkti gitti bende ciktim esimin yanina sonrasi belli tabi😁 isin ucunda o olmasa zaten hayatta agzini acmaz bizimkisi hahha
Ay beni guldurdun Allah ta seni guldursun arkadasim bir yan kesicilikleri eksikti vallahi.Seninki degisikmis hakikaten.Sen bak mutluluguna bosver napcan iste cesirt cesitler.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hahaha ay nekadar ayip ama ya ben olsam varya fise bakip safa baglayip derdimki: anne bu kasiyer yanlis hesaplamis herhalde
mord olurdu hahaha
ah kuzum dedığım gıbı bı bebk olsa belkıde sorunlarımızı unuturum cokta kotu ınsanlar degıller cunku ama cok rahatlar evlendıgım ilk günden beri
gece yatana kadar bızdeler tasınmak ıstııyorum kayınpederımın dukkanı var esım ısten cıkıp bazı aksamlar yardıma gııdıyo uzaklasmak ıstemıyo acıkcası bende sehrın ıyıce dısına cıkalım dıyorum ıstanbul merkezde cok pahalı evler beylıkduzune gıdelım orada daha uygun ev fıyatları kaynanm ne dese begenırsın olsun yavrum bızde satr evımızı gelırız sızın yanınzaşakamıya dedım senın ne ısın var otur oturdugun yerde çok rahat çok gıttıgı yerden kalkmak bılmez valla onun yuzunden evlılıgımden hıc bıse anlmadım saf saf hergun gelır uzanır kanepeye yemegını yer cayını ıcer beler meyvede verırsem yer 11 gıbı evıne gıder evıde 3sokak asagıda sankı bende hızmetcıyım
iyi yapmissin az bile demissin bizde yan yana oldugu icin daireler nedense onun misafiri otomatik benim misafirimde oluyo surekli mesaj geliyo gorumcelerden felanci geldi sende gel filanci geldi sende gel.
benimde migdem bulaniyo hamileyimya surekli kusuyorum canima tak etti gorumceme aynen su mesaji yazdim: ben iyi degilim basimi kaldircak halim yok gelen misafir banami geliyo? veya gelirken bana soruluyomu KA sen musaitmisin biz gelicez diye? yooo ozaman size gelen misafir otursun sizde ben gelemem dedim
gorumcemden gelen cevap: iyi sen bilirsin
hic umrumda degil valla banane senin misafirinden
kaynanayı naapmalı kaynar kazana atmalı
en iyisi bile sinsi fesat deşmeyin yaramı leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
öyle valla benimkisi herkesten farklıdır yan kesicilik var 3 verir 5 ister tefecilikte var bütün kötü huylar benmkinde toplanmış
neyse Allahtan uzağım napan yapsın banane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?