- 24 Mayıs 2014
- 1.434
- 761
- 83
kotu olmak cok kolay onemlı olan ıyı olmayı basarmak
herks nekadar dertliymiş,demek çoğu kaynana aynı naletler...kaynnana sana sesleniyorum,allah seni bildiği gibi yapsın kanser oldun yaptıklarına rağmen yanında oldum annemde destek oldu,yine yaranamadım kanseride yendi şeytanlığıyla,ürpeiyorum bu kadından artık,ne evliliğimi,ne hamileliğimi,ne doğumumu,ne loğusalığımı,yaşatmadın burnumdan getirdin,kocamla aramı bozdun boşandırıp,hamileyken çocuğumu aldıttıracaktın,okadar stres yaşattınkii,çocuğum senin yüzünden hasta doğdu,doğduğundan beri tedavi görüyor,iğnelerle erken tanıştı,hakkımm sonuna kadar haram olsun sana,ama artık seni takmıyorum beni ezemiceksin,artık ben bi anneyim,oğlunla beni boşatırım die tehtidler ediodunya etme al oğlunuda münasip biyere koy sakla,koynunda yatır istersen umrumda değil,eğer oğlundda senin aklına uyar beni üzmeye çalışırsa onada güle güle,artık ben eski ben değilim salak diğilim artık,ya adam gibi insan gibi olursun yada sen bilin umrumda değil,beni emir altına alamazsın artık,benim tek sorunum evladımın sağlığına kavuşması,ailem yanımda siz düşünün ben diğil artık saçmalaıklerınla uğraşamıcam ve üzülmicem,ben siz olmasanızda kendim ayaklarımın üzerinde durabilirim,oğlun yanımda olursa olur olmazsa dert diğil artık all,kızınıda al,kına yakın...allahh seninde canını yaksın...
Ay okuyunca ne kayınvalideler varmış terminatör mübarek.
Benimki oğluna sürekli papağan gibi siz mutlu olun ben başka ne isterim aman oğlum sen sıkıntı çekme diye diye her telefon konuşmalarında ağlar. Bizimki de yufka yürekli dayanamaz morali bozulur annem yine ağladı diye gelir benim başımı yer.
Hayır diyemiyorum ki oğlu gurbette olan bi sen misin anacım benim ailem de beni özlüyor her gun arıyolar filan ama azcık tut kendini. adamın morali bozuluyo üç gün ne işine konsantre olabiliyo ne bişey zor toparlıyorum teselli etmekten bıktım ya. Ağla ağla sonra bırak öylece gelin toparlasın. Bi gün söylicem artık.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kayınvalideler neden '' oğlumla mutlu olsunlar birşey istemem .. '' demezler !!!!
yok canım siz mutlu olun ben başka bişey istemem diyo diğer yandan da yapacağını yapıyo
sızın yuzunuzden ne sözümn ne nisanımın mutlulugunu yasayabildım istenmeyen gelindim ya hakım yoktu her zaman bunu hatırlatın koçamın bna olan sevgısını ilgısını kıskandın ne yapsam burun kıvırdın sen yapamazsn èdemezsn kımı begendn ki benı begenmenı hc beklemdm hep mesefelı davrandm yüz vermedim ne kadar haklıymışım cocugu olmasın derken kendi oglunu dilim varmıyor ama kısır yaptn beddua dondu icin rahat mı ömrümüz boyunca evlat hasreti cekcez bze yaptıkların karşılıksız mı bırakır rabbim bugun boşansam mutluluktan ucarsn ama senı sevindirmiycem bzm sevgmzı bıtıremednz bitmiycekte sızi allaha havele edıyorum hakkımı helal etmiyorum
cnm ya bi sorunum var şuan yorumlarınız bekliyorum. konu sahibi arkadaşımızla derdimi yazmıştım kısaca bilmeyenlere anlatayım eşimin ailesiyle yakın oturuyoruz emrivaki yapıyorlar misafir gelse çağırıyorlar en son kvmle tartıştık ben her zaman müsait olamıyorum çalışıyorum sizn istedğiniz zaman hadi gel hadi git yapamam ben dedim . bana tavır aldılar gecen babalar günü ben çaılştığım için nöbetin vardı doğum gününü kutlayamadım şimdi eşimle gideceğiz . ama korkuyorum çünkü bana tavır aldılar . ne yapacağım bilmiyorum ben eşime gidelim dedim oda ardan kaç gün geçti dedi. hem kendi babamın kinide kutlayacağız eşim kutlamadı çünkü.pazar günü herkesin işi vardı .
oğlu sevmişse kaynanana noluyo hayret bişey istenmeyen gelin olman birde oğlunadamı beddua etti çirkef karı
kayınvalideyle en güzeli mesafeli olmak ..
sıkı fıkı olmamak .. hamdolsun ..
en cok kızdığım konu beklentileri ..
benim kimseden bir beklentim yok ..
kismeninde benden olmasın yeter ..
az ötede oynayın yeter ..
sıkıntı şurda .. başta nasıl başlarsa öyle gidiyor bu düzen ..
gideceksin misafir gibi 1 saat durup geleceksin ..
kayınvalideyle en güzeli mesafeli olmak ..
sıkı fıkı olmamak .. hamdolsun ..
en cok kızdığım konu beklentileri ..
benim kimseden bir beklentim yok ..
kismeninde benden olmasın yeter ..
az ötede oynayın yeter ..
sıkıntı şurda .. başta nasıl başlarsa öyle gidiyor bu düzen ..
gideceksin misafir gibi 1 saat durup geleceksin ..
cnm ya bi sorunum var şuan yorumlarınız bekliyorum. konu sahibi arkadaşımızla derdimi yazmıştım kısaca bilmeyenlere anlatayım eşimin ailesiyle yakın oturuyoruz emrivaki yapıyorlar misafir gelse çağırıyorlar en son kvmle tartıştık ben her zaman müsait olamıyorum çalışıyorum sizn istedğiniz zaman hadi gel hadi git yapamam ben dedim . bana tavır aldılar gecen babalar günü ben çaılştığım için nöbetin vardı doğum gününü kutlayamadım şimdi eşimle gideceğiz . ama korkuyorum çünkü bana tavır aldılar . ne yapacağım bilmiyorum ben eşime gidelim dedim oda ardan kaç gün geçti dedi. hem kendi babamın kinide kutlayacağız eşim kutlamadı çünkü.pazar günü herkesin işi vardı .
ama bayadan beri eskisi gbi gitmiyorum . eşimde bana hakveriyor. yani sence bunlatrı yıkamazmıyım bu böylemi devam eder.
en dogrusu bu 3yildr böyle yapıyorum bendn uzak olsunlarda soguk desınler cok ta tın
cahillik bu işte bna ettı bedduayı ama oglunda cıktı sorun sebebsz beddua böyle dönüyo ışte
walla eğer mantıklı insanarsa tavır alsa bile sen gidip ellerini öptüğünde hiçbişey olmamış gibi davranmaları vede bişiy olmamış zaten ortada bişy yok
nebileyim işte kayınpederim sen misafir gelince gelmiyosun bide bana hediyemi aldın deyip laf sokarsa hediyeni istemem derse .. yani nasıl davranacağımı bilmiyorum
canım iste herkes bır olmuyor bızımkılerde ıyı ınsanlar ama cok rahatlar iyi insan adı altında her işlerini yurutuyolarEsimi cok sevmemde ailesinin etkisi cok ve ben doguYa gelin gittim orayi hep yanlis anlatirlar aslinda
aynen benm kafam bebişde
sen başarabiliyosan ne mutlu sana ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?