Kayınvalide Derdi Olanlar Buraya

canım çok geçmiş olsun oğlun için üzüldüm aynen vala hepsi nalet bunların oğluyla aranı açar kenara çekilir sizi izler çay kaşığı ortalığı karıştırılar sevmiyorum sevmedim hiçbizamanda sevmeyeceğim geberesice

duygu sömürüsü yapıyo işte kaleyi içten fethetmeye çalışıyo eşine ağlıyo zırlıyor eşinde annesine dayanamayıp senle tartışacak o da hedefine ulaşmış olacak ajan gibi bunlar nerde fitne fesatlık var kafaları onlara çalışıyo senin aklının ucundan geçmeyen şeyleri onlar düşünürler

kayınvalideyle en güzeli mesafeli olmak ..
sıkı fıkı olmamak .. hamdolsun ..
en cok kızdığım konu beklentileri ..
benim kimseden bir beklentim yok ..
kismeninde benden olmasın yeter ..
az ötede oynayın yeter ..

kayınvalideler neden '' oğlumla mutlu olsunlar birşey istemem .. '' demezler !!!!

oğlu sevmişse kaynanana noluyo hayret bişey istenmeyen gelin olman birde oğlunadamı beddua etti çirkef karı

cnm ya bi sorunum var şuan yorumlarınız bekliyorum. konu sahibi arkadaşımızla derdimi yazmıştım kısaca bilmeyenlere anlatayım eşimin ailesiyle yakın oturuyoruz emrivaki yapıyorlar misafir gelse çağırıyorlar en son kvmle tartıştık ben her zaman müsait olamıyorum çalışıyorum sizn istedğiniz zaman hadi gel hadi git yapamam ben dedim . bana tavır aldılar gecen babalar günü ben çaılştığım için nöbetin vardı doğum gününü kutlayamadım şimdi eşimle gideceğiz . ama korkuyorum çünkü bana tavır aldılar . ne yapacağım bilmiyorum ben eşime gidelim dedim oda ardan kaç gün geçti dedi. hem kendi babamın kinide kutlayacağız eşim kutlamadı çünkü.pazar günü herkesin işi vardı .

kayınvalideyle en güzeli mesafeli olmak ..
sıkı fıkı olmamak .. hamdolsun ..
en cok kızdığım konu beklentileri ..
benim kimseden bir beklentim yok ..
kismeninde benden olmasın yeter ..
az ötede oynayın yeter ..

sıkıntı şurda .. başta nasıl başlarsa öyle gidiyor bu düzen ..
gideceksin misafir gibi 1 saat durup geleceksin ..

ama bayadan beri eskisi gbi gitmiyorum . eşimde bana hakveriyor. yani sence bunlatrı yıkamazmıyım bu böylemi devam eder.

en dogrusu bu 3yildr böyle yapıyorum bendn uzak olsunlarda soguk desınler cok ta tın

walla eğer mantıklı insanarsa tavır alsa bile sen gidip ellerini öptüğünde hiçbişey olmamış gibi davranmaları vede bişiy olmamış zaten ortada bişy yok

ama bayadan beri eskisi gbi gitmiyorum . eşimde bana hakveriyor. yani sence bunlatrı yıkamazmıyım bu böylemi devam eder.

en dogrusu bu 3yildr böyle yapıyorum bendn uzak olsunlarda soguk desınler cok ta tın

nasıl baslarsa öyle gidior .. ben üst katında oturuorum ..
ayda yılda bir iniyorum .. sıkı fıkı olmaya ne geerek var ki ..
sen değiş ki onlar da alışsın ..

walla eğer mantıklı insanarsa tavır alsa bile sen gidip ellerini öptüğünde hiçbişey olmamış gibi davranmaları vede bişiy olmamış zaten ortada bişy yok

nebileyim işte kayınpederim sen misafir gelince gelmiyosun bide bana hediyemi aldın deyip laf sokarsa hediyeni istemem derse .. yani nasıl davranacağımı bilmiyorum

nebileyim işte kayınpederim sen misafir gelince gelmiyosun bide bana hediyemi aldın deyip laf sokarsa hediyeni istemem derse .. yani nasıl davranacağımı bilmiyorum

ya her misafirde gitmek zorunda değilsin aranızdaki samimiyet nasıl sık gider gelirmisin bilmem ama hediye konusuda da hediyeyi görünce herşeyi unutur bence aklı başında adam özellikle erkek laf sokmaz.sen git hiçbişiy olmamış gibi ellerini öp hediyeni ver bişiy sölicek olurlasada müsait değildim yorgundum falan açıklamanı yap evine çık gel

Esimi cok sevmemde ailesinin etkisi cok ve ben doguYa gelin gittim orayi hep yanlis anlatirlar aslinda
canım iste herkes bır olmuyor bızımkılerde ıyı ınsanlar ama cok rahatlar iyi insan adı altında her işlerini yurutuyolar
aynen benm kafam bebişde

sen başarabiliyosan ne mutlu sana ozaman

yok kuzum yaaaa sabır tasım catlamak uzere bende basaramıycam galıba kımsenın nazını cekemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…