- 24 Mayıs 2014
- 1.434
- 761
- 83
böyle şeyler yazıp yazıp kaçmayın ayol, kıskanıyoruzzz
valla uzakta olmak en iyisi canım benim yakında oldukça suyu çıkıyo gerçi biz uzağızda noluyoki bunların eli heryere yetişir
kaynanadan çekmeyen var mıdır acaba ? :26:
aynen öyle sinsi bunlar anlat rahatla sende canımm
valla ben birlkte oturuyom allahtan köyüne gidiyo haftada 5günde rahatım aynı ewde 7 gün kalsak ölürm heralde çocuna çok düşkn hepbi bna laf sokma falan ben sıcak kanlı değilmişim napıyım yani ilk gördüğüm insann boynunuma atlıyım
valla ben birlkte oturuyom allahtan köyüne gidiyo haftada 5günde rahatım aynı ewde 7 gün kalsak ölürm heralde çocuna çok düşkn hepbi bna laf sokma falan ben sıcak kanlı değilmişim napıyım yani ilk gördüğüm insann boynunuma atlıyım
Guler yuzlu oluncada hemen ezerler bosver soguk olda sanin yurusun daha iyi mesafelisin iste.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ahh bıtırımmım benımmmm sen sev kaygananı
Merhaba kizlar size ilginc gelecek belki ama benim kauin validem dunya tatlisi insan evlerimiz bir bieine cok yakin 1,5yillik evliyim hoc bir agir aozunu duymadim esimle tartismamiz oldugunda bile beni tutar. Her pazar tepsiyle kahvaltı yollar evime bir de kahvalti yapmakla ugrasmayayim diye cok seviuorum kaynanami gorumcelerimi allah hepsinden razi olsun aile oldular an
ben kinci değilim hemen barışırm öle bi yapım var naparsa yapsın ama soğuksn dedi bana onu anlamadım
Esimi cok sevmemde ailesinin etkisi cok ve ben doguYa gelin gittim orayi hep yanlis anlatirlar aslindabizimkide cağırmadık dıye kuser sen sanslısın bıde evıne bıle gıtsem benden hızmet bekler gelınız ya bız
aman bende kinci değilim napcam onalmı uğrascam bıde az derdım varya
ben çok güler yüzlüym cnm zaten hiç tanımadım insanla bile hemen kaynaşırm arkadaş olurm neden böle diyo anlamış değilm?
O zaman oyle gormek istiyor demek ki.Bir kulp takayimda ne olursa olsun gibisine.Hic uzulme bosver
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sızın yuzunuzden ne sözümn ne nisanımın mutlulugunu yasayabildım istenmeyen gelindim ya hakım yoktu her zaman bunu hatırlatın koçamın bna olan sevgısını ilgısını kıskandın ne yapsam burun kıvırdın sen yapamazsn èdemezsn kımı begendn ki benı begenmenı hc beklemdm hep mesefelı davrandm yüz vermedim ne kadar haklıymışım cocugu olmasın derken kendi oglunu dilim varmıyor ama kısır yaptn beddua dondu icin rahat mı ömrümüz boyunca evlat hasreti cekcez bze yaptıkların karşılıksız mı bırakır rabbim bugun boşansam mutluluktan ucarsn ama senı sevindirmiycem bzm sevgmzı bıtıremednz bitmiycekte sızi allaha havele edıyorum hakkımı helal etmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?