Kayınvalide Derdi Olanlar Buraya

kaynanadan çekmeyen var mıdır acaba ? :26:

Acaba ben nişanlılık dönemindeyim diye mi Allaha şükür hiç bir sıkıntımız yok.

Daha öncesinde de tanışırdım, evlerine girer çıkardım o kadar sever ki yedirmeyi içirmeyi. Hasta olduğumda kendi annem gibi yatırıp baktı yemek yaptı getirdi. Hem evin tüm temizliğime yardım etti, hem de odaların toplanmasına. Gelirken asla boş gelmez ki durumları da o kadar iyi değil. Ama burada yazılanları görünce sanki evlendikten sonra her şey değişecek diye düşünüp korkuyorum.

aynen öyle sinsi bunlar anlat rahatla sende canımm

valla ben birlkte oturuyom allahtan köyüne gidiyo haftada 5günde rahatım aynı ewde 7 gün kalsak ölürm heralde çocuna çok düşkn hepbi bna laf sokma falan ben sıcak kanlı değilmişim napıyım yani ilk gördüğüm insann boynunuma atlıyım

Merhaba kizlar size ilginc gelecek belki ama benim kauin validem dunya tatlisi insan evlerimiz bir bieine cok yakin 1,5yillik evliyim hoc bir agir aozunu duymadim esimle tartismamiz oldugunda bile beni tutar. Her pazar tepsiyle kahvaltı yollar evime bir de kahvalti yapmakla ugrasmayayim diye cok seviuorum kaynanami gorumcelerimi allah hepsinden razi olsun aile oldular an

Guler yuzlu oluncada hemen ezerler bosver soguk olda sanin yurusun daha iyi mesafelisin iste.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ahh bıtırımmım benımmmm sen sev kaygananı

Guler yuzlu oluncada hemen ezerler bosver soguk olda sanin yurusun daha iyi mesafelisin iste.

ben çok güler yüzlüym cnm zaten hiç tanımadım insanla bile hemen kaynaşırm arkadaş olurm neden böle diyo anlamış değilm?

bizimkide cağırmadık dıye kuser sen sanslısın bıde evıne bıle gıtsem benden hızmet bekler gelınız ya bız

Ay okuyunca ne kayınvalideler varmış terminatör mübarek.

Benimki oğluna sürekli papağan gibi siz mutlu olun ben başka ne isterim aman oğlum sen sıkıntı çekme diye diye her telefon konuşmalarında ağlar. Bizimki de yufka yürekli dayanamaz morali bozulur annem yine ağladı diye gelir benim başımı yer.
Hayır diyemiyorum ki oğlu gurbette olan bi sen misin anacım benim ailem de beni özlüyor her gun arıyolar filan ama azcık tut kendini. adamın morali bozuluyo üç gün ne işine konsantre olabiliyo ne bişey zor toparlıyorum teselli etmekten bıktım ya. Ağla ağla sonra bırak öylece gelin toparlasın. Bi gün söylicem artık.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sızın yuzunuzden ne sözümn ne nisanımın mutlulugunu yasayabildım istenmeyen gelindim ya hakım yoktu her zaman bunu hatırlatın koçamın bna olan sevgısını ilgısını kıskandın ne yapsam burun kıvırdın sen yapamazsn èdemezsn kımı begendn ki benı begenmenı hc beklemdm hep mesefelı davrandm yüz vermedim ne kadar haklıymışım cocugu olmasın derken kendi oglunu dilim varmıyor ama kısır yaptn beddua dondu icin rahat mı ömrümüz boyunca evlat hasreti cekcez bze yaptıkların karşılıksız mı bırakır rabbim bugun boşansam mutluluktan ucarsn ama senı sevindirmiycem bzm sevgmzı bıtıremednz bitmiycekte sızi allaha havele edıyorum hakkımı helal etmiyorum

ben çok güler yüzlüym cnm zaten hiç tanımadım insanla bile hemen kaynaşırm arkadaş olurm neden böle diyo anlamış değilm?

O zaman oyle gormek istiyor demek ki.Bir kulp takayimda ne olursa olsun gibisine.Hic uzulme bosver

kaynanan mı bnlrı yapan cnm

herks nekadar dertliymiş,demek çoğu kaynana aynı naletler...kaynnana sana sesleniyorum,allah seni bildiği gibi yapsın kanser oldun yaptıklarına rağmen yanında oldum annemde destek oldu,yine yaranamadım kanseride yendi şeytanlığıyla,ürpeiyorum bu kadından artık,ne evliliğimi,ne hamileliğimi,ne doğumumu,ne loğusalığımı,yaşatmadın burnumdan getirdin,kocamla aramı bozdun boşandırıp,hamileyken çocuğumu aldıttıracaktın,okadar stres yaşattınkii,çocuğum senin yüzünden hasta doğdu,doğduğundan beri tedavi görüyor,iğnelerle erken tanıştı,hakkımm sonuna kadar haram olsun sana,ama artık seni takmıyorum beni ezemiceksin,artık ben bi anneyim,oğlunla beni boşatırım die tehtidler ediodunya etme al oğlunuda münasip biyere koy sakla,koynunda yatır istersen umrumda değil,eğer oğlundda senin aklına uyar beni üzmeye çalışırsa onada güle güle,artık ben eski ben değilim salak diğilim artık,ya adam gibi insan gibi olursun yada sen bilin umrumda değil,beni emir altına alamazsın artık,benim tek sorunum evladımın sağlığına kavuşması,ailem yanımda siz düşünün ben diğil artık saçmalaıklerınla uğraşamıcam ve üzülmicem,ben siz olmasanızda kendim ayaklarımın üzerinde durabilirim,oğlun yanımda olursa olur olmazsa dert diğil artık all,kızınıda al,kına yakın...allahh seninde canını yaksın...

kayınvalideler neden '' oğlumla mutlu olsunlar birşey istemem .. '' demezler !!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…