ya her misafirde gitmek zorunda değilsin aranızdaki samimiyet nasıl sık gider gelirmisin bilmem ama hediye konusuda da hediyeyi görünce herşeyi unutur bence aklı başında adam özellikle erkek laf sokmaz.sen git hiçbişiy olmamış gibi ellerini öp hediyeni ver bişiy sölicek olurlasada müsait değildim yorgundum falan açıklamanı yap evine çık gel
Allahım bayaa okudum ve Pişman oldum.anammm bekarlık ne güzel şeymiş yarabbim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Keşke bnm kv bnden küsse küsme huyumuz yok mslesef
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benimki küs valla şimdi
Ay bune simdi ya sinirim tepemde daha az önce ilk defa sesimi yükselttip agzima geleni söyledim . Kadina bakya 1 bucuk yildir alt katinda oturuyorum her dediklerini yaptim evden ayrilicagimizi söyledim, ne dese begenirsiniznereye giderseniz gidin oglum gene bu eve dönücek . Kocamda su an emlakciyla görüsüyo sabirsizlikla eve gelmesini bekliyorum . Anasinin laflarini Bir bir söylicem.
Aynen kuzum eşini araştırdığın kadar kv denide arastır gercekten cunku ister istemez içimizde oluyolar
kesin araştırıcam :) bundan sonra :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Herkes kv den bende kpderden cektim
kayınpederler gelinleri severler aslında :44::44:
Ay okuyunca ne kayınvalideler varmış terminatör mübarek.
Benimki oğluna sürekli papağan gibi siz mutlu olun ben başka ne isterim aman oğlum sen sıkıntı çekme diye diye her telefon konuşmalarında ağlar. Bizimki de yufka yürekli dayanamaz morali bozulur annem yine ağladı diye gelir benim başımı yer.
Hayır diyemiyorum ki oğlu gurbette olan bi sen misin anacım benim ailem de beni özlüyor her gun arıyolar filan ama azcık tut kendini. adamın morali bozuluyo üç gün ne işine konsantre olabiliyo ne bişey zor toparlıyorum teselli etmekten bıktım ya. Ağla ağla sonra bırak öylece gelin toparlasın. Bi gün söylicem artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?