Kayınvalide Derdi Olanlar Buraya

sağl tatlım yorumun için. haftada 1yada 2 ayrıca misafir oluncada giderdik.. şimdi mesafe koyunca değişti. umarım kvm gbi laf sokmaz .

Allahım bayaa okudum ve Pişman oldum.anammm bekarlık ne güzel şeymiş yarabbim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allahım bayaa okudum ve Pişman oldum.anammm bekarlık ne güzel şeymiş yarabbim

Aynen kuzum eşini araştırdığın kadar kv denide arastır gercekten cunku ister istemez içimizde oluyolar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Keşke bnm kv bnden küsse küsme huyumuz yok mslesef

benimki küs valla şimdi

Sanki bnmkide küs gibi :) eşim dısarı cıkmıstı amelıyat oldu 10 gndr evdeydı kv bende dısardayım onunla sanmış gelmemıs bıze ıyıde yapmıs normalde bı yere gıtse 10 kere arayan kadın 4 gundur sehır dısında bı aramadı cokta tınnn

Ay bune simdi ya sinirim tepemde daha az önce ilk defa sesimi yükselttip agzima geleni söyledim . Kadina bakya 1 bucuk yildir alt katinda oturuyorum her dediklerini yaptim evden ayrilicagimizi söyledim, ne dese begenirsiniz nereye giderseniz gidin oglum gene bu eve dönücek . Kocamda su an emlakciyla görüsüyo sabirsizlikla eve gelmesini bekliyorum . Anasinin laflarini Bir bir söylicem.

çokta tınnn hiç takma bile canımsın it ürür kervan yürür

Ay yok bacim bu gün epeybi bi raydan cikti söylemedigim bi kelimeyi kiskanc görümcem üstüme yapistirdi tabi anasida kizina inandi tamam dedim ne sen ne kizlarin calmayin da kapimi ah su herifte gelbedi daha bombardimana tutucam bire bin katicam yeter artik cekmek zorunda degilim

Kizlar ben bezdirmeye calisiyorummm. Nasilmi?yan dairedeyim imkanimda var ama benim koca cikmiyo baska eve. Zaten kaynanacimin en buyuk hayali. Aile apt yapmak:/neyse yemeklere kocayi karsida ye kahvalti karsida ,ben gitmem,cocuklari veriyorum evde keyif yapiyorum oooooh.mis kendi kasindi Bizi biraz rahat biraksaymis icten pazarlikli. Haaa komik olan ben cocuklari veriyorum 10 dk sonra turlu bahanelerle getiriyolar.cunku bende bir kiz var felaket yaramaz canim kizim devam annem devam

Bu arada calisiyorum cocuklarima bakmadi eve bakici geliyo ama ne hikmetse bizden hic ayrilasi yok haa ogluyla kocasiylada gecinmez. Ben cozemedim 10 yildirda hadi hayirlisi

Niye hep biz susmak ve alttan almak zorundayiz ?
Ogullarinin hatri icinse bir anne daha cok dusunmek zorunda degilmi ?
Ogullari evde mutsuz olunca ellerine ne geciyor ?
KV seni hic bir zaman cozemeyecegim.

Herkes kv den bende kpderden cektim

kayınpederler gelinleri severler aslında :44::44:

Seviyorum diyor simdi eli mahkum bakti oglu vazgecmedi mecburen nisanlaninca sevmeye basladi ama ben yapilanlari unutmuyorum esimede soyluyorum sevmiyorum aileni diye bana hak veriyor cok sukur agir seyler yasattilar

Ayyy biran beni anlatiyorsun sandim...
Gurbette olan benim kv de ayni evde oglunu ozluyormus...
Tam sinirlik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…