Kizlar ben bezdirmeye calisiyorummm. Nasilmi?yan dairedeyim imkanimda var ama benim koca cikmiyo baska eve. Zaten kaynanacimin en buyuk hayali. Aile apt yapmak:/neyse yemeklere kocayi karsida ye kahvalti karsida ,ben gitmem,cocuklari veriyorum evde keyif yapiyorum oooooh.mis kendi kasindi Bizi biraz rahat biraksaymis icten pazarlikli. Haaa komik olan ben cocuklari veriyorum 10 dk sonra turlu bahanelerle getiriyolar.cunku bende bir kiz var felaket yaramaz canim kizim devam annem devam
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
böyle şeyler yazıp yazıp kaçmayın ayol, kıskanıyoruzzz
Seviyorum diyor simdi eli mahkum bakti oglu vazgecmedi mecburen nisanlaninca sevmeye basladi ama ben yapilanlari unutmuyorum esimede soyluyorum sevmiyorum aileni diye bana hak veriyor cok sukur agir seyler yasattilar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ayy ne eğlenceli bir topik yabenım kv cok yapmacık ayy canım sekerım falan hıc sevmem yanı bu tıplerı bırde ozentı ben kırmızı cok severım oda gıdıp kırmızı almıs kayınpederım delırdınmı bu yastan sonra dıyor bırde cok yalancı olmayan seyı dısarıya varmıs gıbı anlatıyor valla ben pek sevmem kendılerını oda sevdıgını soyluyor tabı yalan değilse valla sevmesede keyfi bilir
walla örnekleri vardır gelinini sevenler ama ben rastlamadım henüz kıskanç üzerimde değişik bişey görse yenimi aldın bunu diyo hee yeni aldım sanane alalaa senmi verdin parasını sünepe hiç sevmiyorum
evet beddua döner hiç alakası olmayandan çıkar zaten
benımkıde yapmacık uyuz oluyorum bence sevmıyorda benı esıme yanasıp bırsey dıyemez valla daha yuzune bakmazgecen gıtmıs kendıne gunes gozlugu almıs hıc kullanmayan bırısı bırde komık olmuskı dedım zaten ayy ne kadar kotu oldu bu dedim ben esımden 2 yas buyugum ılk evlendıgımızde sureklı benım ogluma su kızlar bakıyordu bılmem ne falan bır gun bır cemkırdım al oglunu ıstedıgıne gotur ozaman tabı esımde cok sınırlendı o gun bugundur ses yok
kesinlikle öyle benim cocugum olmasında boşansınlar istedi ama eşimin azosperm oldugunu ögrendik şükür bend proplem yok ben boşansam ne olcak kim evlenir anne olmaktan vazgecipte yinede laf sokmaktan geri kalmaz arkamdan cocugum olmadını konuşuyor allaha havele ediyorum
şimdi sen güneş gözlüğü deyince benimkinin gözünde hayal ettimde ayy çok komik olurdu
eşinden büyük olabilirsin mutluysanız kime ne kv dahil yani bekarken bakmışlardır şuan evlisin sana hala bunlrı söylemeside enteresan açıkçası :44:
öyle bişey söylese benimkisi eşim kıyameti koparır walla
Bende evlenmeden dertliyim .Bazen bilip bilmeden konuşuyo yani kaç kez agladım onun yüzünden.İlk istemeye geldiginde baya mutluydu kızım kızım diyodu bende sevmiştim yani olumlu bakıyodu herseye.Sonra mobılya konusunda moralimi bozdu vede sunun gelını söyle bunun gelini böyle diye baskasına anlatıyo tabi bana lafmı söylemeye calısıyo anlamadım.Sürekli kızını düşünür onun dügününü anlatır ama bizim dügünle ilgilenmez.Daha erken der kapatır konuyu.Saygımı bozmuyorum hep sessiz kalıyorum.Zaten nerdeyse herseyi biz kredi cekip alıcaz yani baskasına hava atamıcak sunu yaptım ogluma diye.Düşüncesiz oldukları için malesef uzaklasıyorum mesefa koyuyorum çünki anlatcak konu bulamıyorum onlarla.Sürekli içime atmakta istemiyorum.Konussam olmuyor sussamda olmuyo bu kez ben sinir oluyorum ne yapcam bilmiyorum.
içine atıp sana dert olacağına dışına at ona dert olsun hiçte ezdirme kendini walla yoksa öyle gidersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?