Kayınvalide Derdi Olanlar Buraya

İlk kizim dogdugunda kv esimi tembihlerdi.oglum sen ayri yat baban oyle yapardi sen calisiyorsun diye.esim hic ayri yatmadi allah var. Aradan zaman gecti ben bunu hatirlattim.minik kizim dogdu tabi simdi ayri yat diyemiyor.durmadan oglum kalk git yat sen zaten cocuk uyutmuyor diyor.hey allah im zorla ayri yatiricak. Kizim agladimi aliyorum hemen assagiya iniyorum ben zaten.oda sabah 7 de.ustelik oglu hic etkilenmiyor aglamasindan horul horul uyuyor valla..yok anacim olur mu herseye karisicak.en son soyledigi epey garibime gitti.kalbimi karartmak istemiyorum.bu aksam da sey yapmayin erken yatin dedi. Oturmayin demek istedi diye dusunmek istiyorum icimi kirletti bu kadin benim yaa..

benim kayınvalide derdim yok belki ayrı şehirlerde yaşadığımız için okuduklarıma göre çok tuhaf kayınvalide davranışları varmış.1 yıl sonra onun bulunduğu şehre taşınacağız problem yaşamam insaallah sizler gibi.problem yaşamamak için ne yapmalıyım illaki mesafeli mi olmalıyım?

Ay bacım aynı metodu kullanıyoruz benımkıde üst katımda yemegımı yukarda yıyıyorum bebegı yukarı bırakıyorum kpeder varken bakıyo da kpeder yoksa 5 dk sonra bebegım kapıda sıkıldım dıyo esımede anan torununa bakmıyo ama bı gün vermıyım yukarıya kapıda bıtıyo saatlerce oturur ben ne yaptım ben ne yaptım bebegımın uyuma saatlerını onun boş vaktıne getırdım cırpınıp duruyo sımdı. Dinsizin hakkından imansız gelir.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

böyle şeyler yazıp yazıp kaçmayın ayol, kıskanıyoruzzz

kıskanılacak bir şey yok aslında ya benim de sorumlarım oluyor olmuyor değil ama pat diye yüzüne söylerim ben onun kendi kayınvalidesinin ona yaptıklarını anlatır durur aynısı bana yaparsa hemen söylerim babaannede sana yapsa hoş olmuyor du dimi diye susuyor o zaman ay benim hiç acımam yok

gunaydin guzelleeeer
dün aksam gorumcem zile basti hamile oldugum icin mutfagim gocuyodu sagolsun tum bulasiklarimi yikadi.kucuk gorumcemi seviyorum ya onunla anlasabiliyoruz o daha olumlu ve anlayisli davraniyo..yasindanmidir nedendir anlamis degilim.kusmuyoda bisey soyledigim zaman.kinci degildir yani.
sonra kv yemege cagirdi gittim oturdum bisey yemedim ama.sonra tatile gidecegimizi soyledim ovune ovune hahha😁cok kotuyum ya bennn.
gidimde 8 gun kafami dinlim yahu. esiminde dogumgunune denk getirdim basbasa kalalim diye hani benim adima plan yapiyolardiya hemen gorumcem:) planini bozdum hahayt basbasayim kocisimle dogumgununde oleyyy😁 kotuyum demiii😁

onu bende söylerim sevmiyorum sizinkileri diye oda seslenmez dinler daha çok kızıyorum ozaman karşılık verse kavga çıkarcam hırsımı alcam adam seslenmiyor bende konuşup konuşup oturuyorum mecbur

ayy ne eğlenceli bir topik ya benım kv cok yapmacık ayy canım sekerım falan hıc sevmem yanı bu tıplerı bırde ozentı ben kırmızı cok severım oda gıdıp kırmızı almıs kayınpederım delırdınmı bu yastan sonra dıyor bırde cok yalancı olmayan seyı dısarıya varmıs gıbı anlatıyor valla ben pek sevmem kendılerını oda sevdıgını soyluyor tabı yalan değilse valla sevmesede keyfi bilir

walla örnekleri vardır gelinini sevenler ama ben rastlamadım henüz kıskanç üzerimde değişik bişey görse yenimi aldın bunu diyo hee yeni aldım sanane alalaa senmi verdin parasını sünepe hiç sevmiyorum

walla örnekleri vardır gelinini sevenler ama ben rastlamadım henüz kıskanç üzerimde değişik bişey görse yenimi aldın bunu diyo hee yeni aldım sanane alalaa senmi verdin parasını sünepe hiç sevmiyorum

benımkıde yapmacık uyuz oluyorum bence sevmıyorda benı esıme yanasıp bırsey dıyemez valla daha yuzune bakmaz gecen gıtmıs kendıne gunes gozlugu almıs hıc kullanmayan bırısı bırde komık olmuskı dedım zaten ayy ne kadar kotu oldu bu dedim ben esımden 2 yas buyugum ılk evlendıgımızde sureklı benım ogluma su kızlar bakıyordu bılmem ne falan bır gun bır cemkırdım al oglunu ıstedıgıne gotur ozaman tabı esımde cok sınırlendı o gun bugundur ses yok

Kvmi seviorum aslında ama çok ağır ayar oluyorum. Mutfagat bi girer 5 saat ne yapti derseniz bi corba bi salata bi yemek. Miy miy miy... ben cok tez canliyim 2 saat surmez yemeklerim corbaya su koyarım hemen yanina tencerede sogana başlarım falan. Birde kendini evlatlarina adamisligi var onlardanda onu beklior. Onada sinir oluyorum. Kendi fikirlerin kendi hayatın yokmu senn diorum ay ogullarim bilir onlar ne istersr o modunda. Ama yinede iyidir şimdilik, en azından etliye sutluye karismaz yapma desem yapma gelme dersem tamm der anlar:-D

evet beddua döner hiç alakası olmayandan çıkar zaten

kesinlikle öyle benim cocugum olmasında boşansınlar istedi ama eşimin azosperm oldugunu ögrendik şükür bend proplem yok ben boşansam ne olcak kim evlenir anne olmaktan vazgecipte yinede laf sokmaktan geri kalmaz arkamdan cocugum olmadını konuşuyor allaha havele ediyorum

şimdi sen güneş gözlüğü deyince benimkinin gözünde hayal ettimde ayy çok komik olurdu
eşinden büyük olabilirsin mutluysanız kime ne kv dahil yani bekarken bakmışlardır şuan evlisin sana hala bunlrı söylemeside enteresan açıkçası :44:
öyle bişey söylese benimkisi eşim kıyameti koparır walla

sorma bacım o çocuk mevzusu bizde herzaman var bizimde yok henüz bebişimiz eşimde sıkıntı yok bende kist var engelliyo olmasını bu bildiği halde çocuk yapında çocuk yapın tutturmuş gidiyo yahu Allah vermiyosa ben napiyim zamanı var demekki anlayışsın kadın ya illet oldum iyice bigün aradım görümcemi dedim annene söyle karışmasın benm çocuğuma çoluğuma daha biçok şey söyledim tartıştık kapadm telfnu oda hemen eşimi aramış yüz bulamayınca öylece kaldı olay şimdi ne ses var ne seda karışan görüşen yok ohh olsun

canım hemde evlenmısız daha 2 gun falan olmus gıtmıstım ee benımkıde zaten yaptı yapacagını valla ben cok resmıyım o samımı olmaya kalkıssada cunku ınanmıyorum samımıyetıne evlendıgımın ertesı gunu kavga ettı benımle kasıkcı elması getırse sevmem ve gıtmemde haftada 1 gun aksam 1 saat:) cok bıle

Bende evlenmeden dertliyim .Bazen bilip bilmeden konuşuyo yani kaç kez agladım onun yüzünden.İlk istemeye geldiginde baya mutluydu kızım kızım diyodu bende sevmiştim yani olumlu bakıyodu herseye.Sonra mobılya konusunda moralimi bozdu vede sunun gelını söyle bunun gelini böyle diye baskasına anlatıyo tabi bana lafmı söylemeye calısıyo anlamadım.Sürekli kızını düşünür onun dügününü anlatır ama bizim dügünle ilgilenmez.Daha erken der kapatır konuyu.Saygımı bozmuyorum hep sessiz kalıyorum.Zaten nerdeyse herseyi biz kredi cekip alıcaz yani baskasına hava atamıcak sunu yaptım ogluma diye.Düşüncesiz oldukları için malesef uzaklasıyorum mesefa koyuyorum çünki anlatcak konu bulamıyorum onlarla. Sürekli içime atmakta istemiyorum.Konussam olmuyor sussamda olmuyo bu kez ben sinir oluyorum ne yapcam bilmiyorum.

içine atıp sana dert olacağına dışına at ona dert olsun hiçte ezdirme kendini walla yoksa öyle gidersiniz

içine atıp sana dert olacağına dışına at ona dert olsun hiçte ezdirme kendini walla yoksa öyle gidersiniz

Zaten ben öyle herkezle samimi olamıyorum alışana kadar yani hep saygısızlık etmıyım diye alttan aldım ama abarttılar.yinede sert davranmam ama laf acılınca lafımı söylicem

Su an bunu yazarken bile ellerim titriyor dumlex evi paylasiyoruz hergun bir nedenden alinip kavga cikariyor kotu olmamaya calisiyprum olmuyor cimbizla kelimelerimi seciyor keske ayri olsaymisiz surekli kafasinda birsey kurup kendini ona inandiriyor psikolojik birseyi var ama dort yil oldu cozemedim hala

Benim kayınvalidem de ben evlenmeden hemen önce boşandı.
Görümceme de kv de eşim bakıyor, yeni eve çıktı yeni eşyalar aldı hepsini eşim yaptı bir sürü borca girdi.
Neyse annesidir yaptı diyorum da her gittiğimizde şikayet ediyo, geçen havuza girmiş (hanım sitede oturuyor nasılsa kirasını oğlu veriyor)
kulağına su kaçmış onu söylüyo, ee başka napıyosunuz anne diyo eşim ayak bileğimi burktum çok ağrıyo diyo.
Yemin ediyorum aynen böyle.
Daha 2 aylık evliyim geçen bizde kaldı kv görümce biz ikimizde çalışıyoruz bunlar sabahın köründe tv'nin sesini son ses açmış izliyorlar sese uyandım.
hatta eşime gülerek dedim ki annenin kulağına hakkatten su kaçmış.
Hemen Kahvaltıyı hazırladım Allah biliyo biran önce yesin gitsinler diye.
Ama kendilerine karşı bi saygısızlığım olmadı.
Bir de görümcem evlenince büyük ihtimal bi bebeğim olduktan sonra beraber yaşamaya başlıycaz.
O yüzden 3 yıl bebek yapmasam diyorum .ama bebekleri de çok seviyorum.
Off kaynana off elin ayağın tutuyo işte neden ki neden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…