sorma bacım o çocuk mevzusu bizde herzaman var bizimde yok henüz bebişimiz eşimde sıkıntı yok bende kist var engelliyo olmasını bu bildiği halde çocuk yapında çocuk yapın tutturmuş gidiyo yahu Allah vermiyosa ben napiyim zamanı var demekki anlayışsın kadın ya illet oldum iyice bigün aradım görümcemi dedim annene söyle karışmasın benm çocuğuma çoluğuma daha biçok şey söyledim tartıştık kapadm telfnu oda hemen eşimi aramış yüz bulamayınca öylece kaldı olay şimdi ne ses var ne seda karışan görüşen yok ohh olsun
oğlunun olmuyor başkası sorunca aldı bunu çocuk da doğramiyorum diyor bildi halde beni kötüler benim ki ana kuzusu dizinden ayrılmaz beni 3 yılda pişman ettiler
eşim beni cok seviyor hc süphem yok canım ama cok anacı duygu sömürtüsù yapıyor kadnkıyamam yaeşinde niye senden taraf olmuyoki pişman olma canım benm üzülme
Offf kizlar ne Kadar dertlisiniz hepiniz okurken icim sisti
Allah yar ve yardimciniz ve yardimcim olsun
Benki senin diyaliz hastası annene baktım kayınvalide;ben ki 5 ay korunduğumda kısırsın sen diye adımı çıkardgında sırf sen üzülme diye çocuk yaptım kayınvalide;ben ki ewin tek gelini olmama rağmen kaynıma kız istemeye gidildiğinde çağırılmadım;benki bütün o deli hallerini alttan aldım ailemin boşan gel biz sana bakarız demelerine bile karşı çıktım kayınvalide;ben ki oğlumu ve kocamı hiçbi zaman sana ve senden geleceklere muhtaç etmedim kayınvalide;şimdi sırf seni köye giderken yolculamadım diye;benden 8 yaş büyük içi geçmiş eltimle anlaşamıyorum diye;çocuğumu kreşten almadgınız kapıda beklettiğiniz için gelip bağırdım çağırdım diye;sende bunları oğluna söyleyip bırak gitsin oğlanı al ben size yerleşir bakarım dedin diye boşanıcam mı sandın hahahahahah çok beklersin;avcunuda yalarsın.beş yılımı verdim ben bu evliliğe yawrum senin gbi kıytırık bi karıya ellerimle sunarmıyım ...şaşırma sabrımı taşırma kayınvalide...oğlun ağzının payını vermiş anlamak yada her zaman yaptgın gbi deliliğe vurmak sana kalmış,yanlız şunu bil kocada benm çocukta benim...sen şimdi otur kendi başını ye.delirsende kalp krizleri geçirsende ölüyorum diye sokaklarda inlesende çalışıcam evimide arabamıda alıcam anadolu yakasına yerleşicem ondan sonra zor bulursun beni!!!!
Oh beee yemin ediyorum iyi geldi.:) :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba kizlar size ilginc gelecek belki ama benim kauin validem dunya tatlisi insan evlerimiz bir bieine cok yakin 1,5yillik evliyim hoc bir agir aozunu duymadim esimle tartismamiz oldugunda bile beni tutar. Her pazar tepsiyle kahvaltı yollar evime bir de kahvalti yapmakla ugrasmayayim diye cok seviuorum kaynanami gorumcelerimi allah hepsinden razi olsun aile oldular an
sızın yuzunuzden ne sözümn ne nisanımın mutlulugunu yasayabildım istenmeyen gelindim ya hakım yoktu her zaman bunu hatırlatın koçamın bna olan sevgısını ilgısını kıskandın ne yapsam burun kıvırdın sen yapamazsn èdemezsn kımı begendn ki benı begenmenı hc beklemdm hep mesefelı davrandm yüz vermedim ne kadar haklıymışım cocugu olmasın derken kendi oglunu dilim varmıyor ama kısır yaptn beddua dondu icin rahat mı ömrümüz boyunca evlat hasreti cekcez bze yaptıkların karşılıksız mı bırakır rabbim bugun boşansam mutluluktan ucarsn ama senı sevindirmiycem bzm sevgmzı bıtıremednz bitmiycekte sızi allaha havele edıyorum hakkımı helal etmiyorum
Allah mutluluğunuzu daim etsin arkadaşım. Senin adına mutlu oldum inan ki
Teswkkur edeim insallh her kaynana gelinini kizi gibi sevr rabbim kalplerine merhamet versin insallah
senin adına sevindim ama her kaynana gelinini kızı gibi sever sözüne katılmıyorum maalesef
senin adına sevindim ama her kaynana gelinini kızı gibi sever sözüne katılmıyorum maalesef
Haklisin etrafimda da cok gordum senin dediigin gibi insanlari bende evlwnmeden once korkuyordum esimle konustum evlenme teklifini kabul etmiyodum kayinvalidem izaman yanima gelmisti sana anne olmak istiyorum kizim kabul et dedi bende kabul ettim
evet bende katılmıyorum. Mesela o kadar sıkışık olmamıza rağmen anneler gününde dşündük blendır-robot seti aldık kayınvalıdeye. hediyeyi alınca ne dedi dersiniz? " hııı iyi, bende x'e (x görümcem oluyor) sipariş etmiştim başka marka. neysu bu dursun yyine de o gelince onu kullanayım " başımdan aşağı kaynar sular döküldü. nezaketsiz kadın. kıymetli kızı göndersin onu kullansın. geçenlerde baktım buzdolabının üstünde duruyo öylece tozlanmış... kayınpederime de gömlek aldık . Üstelik eşim dedi aman o bize bişey almıyor gömlek al diye. hediyeyı açmadan daha bundada mı gömlek var. herkes gömlek alıyo dedi. kayınvalıdem aldı yarım ağız hıı bu sana küçük gelir falan dedi. bedeni tam oldu. ya nasıl bozuldum düşünmüş almışlar demiyorda.. daha da bişey almam onlara.
walla ben çöp almıyorum ne alcamsende madem blendırı kızım alçakmış benmkide bozuk bunu ben kullanayım madem deyip tekrar evine alıpta gelseydin
Zamanla. 5 sene benimki de beni suçladı. Baktım olacak gibi değil, ben de artık hiç annesi ile ilgili bir şey söylememeye karar verdim, annesi saldırdıkça kafasına dank etti. Zaman ver canım. Biliyorsun erkekler çok geç olgunlaşır.
Bende senin gibi yaptim canim sustum ben sustukca kv cildirdi nereye saldiracagini sasirdi ve sonunda oglunu da kendi den soguttu. Artik gorusmuyoruz kv le.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ay bune simdi ya sinirim tepemde daha az önce ilk defa sesimi yükselttip agzima geleni söyledim . Kadina bakya 1 bucuk yildir alt katinda oturuyorum her dediklerini yaptim evden ayrilicagimizi söyledim, ne dese begenirsiniznereye giderseniz gidin oglum gene bu eve dönücek . Kocamda su an emlakciyla görüsüyo sabirsizlikla eve gelmesini bekliyorum . Anasinin laflarini Bir bir söylicem.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Niye hep biz susmak ve alttan almak zorundayiz ?
Ogullarinin hatri icinse bir anne daha cok dusunmek zorunda degilmi ?
Ogullari evde mutsuz olunca ellerine ne geciyor ?
KV seni hic bir zaman cozemeyecegim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?