Kayınvalide Derdi Olanlar Buraya

oğlunun olmuyor başkası sorunca aldı bunu çocuk da doğramiyorum diyor bildi halde beni kötüler benim ki ana kuzusu dizinden ayrılmaz beni 3 yılda pişman ettiler

Ben ben ne yapsak hanfendinin içine sinmiyorum bende onu kendi haline bırakmaya karar verdim

Hızınıza yetişemiyorum valla kızlar. Hepinize yorum yapmak istiyorum ama pek mümkün olmuyor bazen. Ben de okuyorum sizleri. Hepimizin derdi aynı maalesef. Çok üzülüyorum, hep dua ediyorum.

Oh be seninle beraber ben de rahatladım heee
Bravo arkadaşım kocana ve evladına sahip çık. Ben çocuklarıma ve kocama aşığım. Yoksa hayatta çekmem bu derdi mesela.. Allah yardımcımız olsun. Onların şerlerinden korusun bizleri.

Allah mutluluğunuzu daim etsin arkadaşım. Senin adına mutlu oldum inan ki

ALLAH O KADINI BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN!
daha neler neler derdim de terbiyem el vermiyor"

senin adına sevindim ama her kaynana gelinini kızı gibi sever sözüne katılmıyorum maalesef

Haklisin etrafimda da cok gordum senin dediigin gibi insanlari bende evlwnmeden once korkuyordum esimle konustum evlenme teklifini kabul etmiyodum kayinvalidem izaman yanima gelmisti sana anne olmak istiyorum kizim kabul et dedi bende kabul ettim

senin adına sevindim ama her kaynana gelinini kızı gibi sever sözüne katılmıyorum maalesef

evet bende katılmıyorum. Mesela o kadar sıkışık olmamıza rağmen anneler gününde dşündük blendır-robot seti aldık kayınvalıdeye. hediyeyi alınca ne dedi dersiniz? " hııı iyi, bende x'e (x görümcem oluyor) sipariş etmiştim başka marka. neysu bu dursun yyine de o gelince onu kullanayım " başımdan aşağı kaynar sular döküldü. nezaketsiz kadın. kıymetli kızı göndersin onu kullansın. geçenlerde baktım buzdolabının üstünde duruyo öylece tozlanmış... kayınpederime de gömlek aldık . Üstelik eşim dedi aman o bize bişey almıyor gömlek al diye. hediyeyı açmadan daha bundada mı gömlek var. herkes gömlek alıyo dedi. kayınvalıdem aldı yarım ağız hıı bu sana küçük gelir falan dedi. bedeni tam oldu. ya nasıl bozuldum düşünmüş almışlar demiyorda.. daha da bişey almam onlara.

Son düzenleme:
Haklisin etrafimda da cok gordum senin dediigin gibi insanlari bende evlwnmeden once korkuyordum esimle konustum evlenme teklifini kabul etmiyodum kayinvalidem izaman yanima gelmisti sana anne olmak istiyorum kizim kabul et dedi bende kabul ettim

çok komik yaa sana anne olmak istiyorum
Alalaa ben kayananamı istemeye geldiklerinde tanıdım sen tanıyomuşsun demekki :44:
walla sen istisnasın hayatım sözün bittiği yerdeyim yorum yapamıyorum senin konumuna :92::118:

walla ben çöp almıyorum ne alcam sende madem blendırı kızım alçakmış benmkide bozuk bunu ben kullanayım madem deyip tekrar evine alıpta gelseydin

walla ben çöp almıyorum ne alcam sende madem blendırı kızım alçakmış benmkide bozuk bunu ben kullanayım madem deyip tekrar evine alıpta gelseydin

ah bi yapabilsemmm ama o orda dursun bakalım buzdolabının üstünde. Anna kullanmıyosan benimki bozuldu bana ver diyim. Şok olur hahahah küçük görümcemin ceyızıne koyar nolcak. oğluna iğne vermedi onlara kıyamaz. Ahh ahhh ben bide 8 yıl sevggiliydim bu adamla tanıyamamışım aılesını Hoş kocam dan allah razı olsun. Tek dayanağım benimm

Bende senin gibi yaptim canim sustum ben sustukca kv cildirdi nereye saldiracagini sasirdi ve sonunda oglunu da kendi den soguttu. Artik gorusmuyoruz kv le.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende senin gibi yaptim canim sustum ben sustukca kv cildirdi nereye saldiracagini sasirdi ve sonunda oglunu da kendi den soguttu. Artik gorusmuyoruz kv le.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet. Susmak tek etkili silahımız. İnsan bazen de susamıyor ama genel olarak susmak ve tepkisiz kalmak çözüm. Sevindim senin adına.

Tövbe estağfrullahh!
Ne münasebet? Evlenmiş, gitmiş oğlu. Alıp da ne yapacak dizinin dibine?? Hey Allah'ım akıl verrr!

Niye hep biz susmak ve alttan almak zorundayiz ?
Ogullarinin hatri icinse bir anne daha cok dusunmek zorunda degilmi ?
Ogullari evde mutsuz olunca ellerine ne geciyor ?
KV seni hic bir zaman cozemeyecegim.

Çünkü susunca onlara malzeme çıkmıyor canım. Böylelikle iyice deliriyorlar ve eşlerimiz anlıyor annelerinin niyetlerini. Bizim suçsuz, onlar suçlu olduğunu. Zor ama mecburuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…