Kayınvalide Derdi Olanlar Buraya

Afedersiniz de yuh yani!
Epey haddini aşmış bu kadınn!

Kesinlikle mesafeni koru canım. Asla o ne derse desin tartışmaya girme sonra yüzsüzleşiyor ipler kopuyor. Ben bizzat yaşadım. Sen eşine ve mutluluğuna odaklan.

Bende biktim kizlar rabbim hepimizin yardimcisi olsun

Aminnn canım benim..

Ah canım..ben de küçücük evde kv ile yaşıyorum maalesef. Bir de bana sor, ne kadar zor bizde de var o lafları cımbızla çekip kavga çıkarmak. Kadınla seviyeli bir şekilde tartışamıyoruz bile. "hee sen bana öyle mi demek istedin?" diyip konuyu uzatıveriyor. Ne pskolojik sorunu, resmen kafayı yemiş bunlar.

nefreti taddırdın ya bana helal olsun :)
baştan berı benı ıstemedın hamıle kaldıgımda esımle tartıstıgımda bosanın zatn bız onu beklıyoruz dedın
cocugu aldır dedın eşime benı hep sıkayet ettın
sımdı kızımı kucagına alıp sevmek ıstedıgınde tuylerım dıken dıken oluyor

Iyyy
Kim olsa deli olur
Hem aldır diyor, hem de kucağına alıp sahte sahte seviyor hee? Coook sinir bozucu sen yuvana sahip çık canım benim. Umursamamaya çalış onu. Biliyorum çok zor ama mesela o seni her sinir ettiğinde gel buraya dök kendini. Asaletini bozma. Sus. Kavga ettikçe olayların uzadığını ve çıkmaza sardığını gördüm ben. Sen yapma öyle emi canım¡

Istedigi halti yapsin biraz vicdanlari olsaydi ben ailemi birakip gurbete gelin geldim bi basimayim 2 aylik hamileyken annecigimi kaybettim senesi dolmadi daha onunda kizlari var ! Kocama anlattim olan biteni sadece hakeret edip edmedigimi sordu hayir dedim, evi tuttu dün yanliz 9. ayda tasina biliyoruz prosedürler malum. Sans ya 9. ayda türkiye ye gelicem Allak bullak olucam Ama olsun sorun degil kocamla cocugumla daha mutlu olucaz:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

şuan nerdesnki?

Bazen kv ye duyduğum kin yüzünden eşimden ayrılmayı bile düşünüyorum ki eşimi çok seviyorum ve iyi bir evliliğim var. Yani kv min adını duymamak yüzünü görmemek için bu bile yapabilecek hale geliyorum bazen.
Az önce de annemle tartıştım kv yüzünden.
Canım çok şıkkın

Ah canım ben bi ara aldım çocukları terk ediyordum evi. Eşim engelledi. Çok seviyoruz birbirimizi. Zaten o da olmasa dayanamazdım. Sabırlı ol, yuvanı yıkma lutfen zor biliyorum ama..

annenle nie tartıştın hemde kv yüzünden :26:

Senin daha zormus ayni mutagi kullanmqk cok zor.. kendi mutfagimdq yabanci gibi oluyorum bazen herseyime karisiyor kullandigim tencerenin boyutuna kadr :-( nasil gececek hep.boyle bilmiyorum

annenle nie tartıştın hemde kv yüzünden :26:

Eşimin tarafından birinin düğünü var. Eşim bile gitmesem mi diye düşünürken ve ben başka şeyleri bahane edip gitmezken annemle babam oraya gideceklermiş. Üstelik 60 km yol gidecekler. Aman iyilik olsunmuş ve kv ile bayramlar dışında görüşmüyorum. Anlamıyorum beni o kadar çok üzüp ağlatan banave oğlumazerre kadar değer vermeyen o kadını göreceğini bile bile nasıl gider oraya

Ah canım ben bi ara aldım çocukları terk ediyordum evi. Eşim engelledi. Çok seviyoruz birbirimizi. Zaten o da olmasa dayanamazdım. Sabırlı ol, yuvanı yıkma lutfen zor biliyorum ama..

Canım gerçekten eşimi çok seviyorum dört dörtlük bir insan ama kv ve ailesi ile muhatap olmak zorunda kalmak beni soğutuyor herseyden. Kv ile nerdeyse yılda 2 kere bayramda görüşüyorum ama yine de o insanla bir bağımın olmasına bile tahammül edemiyorum

Yine şanslısın cnm tahammül edemeyip her akşam evine gelde naparsın eşim bikaç saatliğine bi yere gitti şuan oda benmle oturuyo ya git evinde otur yokkk!!

Bide kv le bi sorunum yok yani bi kaç kez oldu 3 senede çok saflar çok saf ve cahil insanla muhatap olmsk çok zor aşırı iyi niyetliler kimseye kötülük düşünmezler buda aşırıya kaçınca ben kafayı yiyorum size kendi dayınız kv dayısı kiraya ev vermedi bize ki iyikide vermedi bnm içimden gelmiyo o kişilerle görüşmek evliliğimin ilk yılları onlarla gecti siz nasıl insansınız dedım ben olsam hiç olmazsa mesafe koyarım eşimin amcası tam düğün arası eşimi işten çıkardı işler durgun diye şimdi bunlardan çıkmıyo ki adam peşin 450 bine ev aldı istnbldn bilmiyorm belkide ben çok kötüyüm😡

Son düzenleme:
Ablalarim konuyla pek alakasi yok ama birsey sormak istiyorum..
Sizin dertleriniz yaninda solda sifir kalir ama tecrubelerinize dayanaraktan bana bir cvp verin lutfen..
Benim 3 bucuk yillik iliskim var daha sozlu degiliz nisanli degiliz..
1 bucuk ay once gorumce hanim beni faceden ekledi (oncesinde 2 yil kadar once sadece 5-10dk telde konustugumuz var okadar)..
Gayet guzel konustuk bende o da cok cana yakin davrandik takildi biraz bana bizi soracagin yok fln dedi..
Dedim hep haberlerinizi aliyorum x den fln selam soyluyorum ama iletmiyo fln dedim ayy evet oyledir o dedi konu tatliya baglandi...
O gun butun gun hep konustuk kendi hayatindaki beklentilerini anlatti bizim iliskimizi sordu benim okulumu sordu fln gayet guzel konustuk...
Ertesi gun baktim birsey yazmiyo dedim kiz eklemis okadar hep ondan beklemiyim diyip kendim yazdim ilk yine konustuk fln..
Sonra 1 gun sonra bakiyorum faceden silmis..
Aaa canim silmissin noldu ki dedim..
Yok canim virus var facede galiba oncede dondurmustum simdi tekrar actim dedi (dogru baktigimda hesabi donmustu bi kac dk sonra acildi o zaman yazdim bende)..
Ayni aksam sevgilime demis ya benim facede virus var akradaslarim silinmis sen baksana sende ekli duruyormuyum demis benimkine..
Benimkindede ekli tabi duruyor yani..
Virusten olsa tek niye ben silindim cok garip geldi bana ve ben ona beni silmissin dedigim halde beni geri eklemedi..
Yani bi nevi kasitli gibi geldi bana virus susu verilmis gibi yada virus varsa bile isine gelmis gibi sanki geri eklemedi cunku...

Birde virus var dedi diye ogutler verdim soyle yap boyle yap diye uzun uzun yazdim basindan savar gibi hallederim ben canim dedi bana bende tmm dedim kapattim...

Ve bende geri eklemedim yani silindigimi biliyor ona soyledigimde su virusten kurtulim eklerim de diyebilirdi nebilim..

Bazen sey de dusunuyorum acaba kiz da benden mi karsilik bekliyor ilk o ekledi simdi benim eklememi mi bekliyor diye fln.. Bilemedim yaaa

Artik olan oldu bu saatten sonra ekleyemem yani siz ne dusunuyorsunuz bu konuda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…