İlk kizim dogdugunda kv esimi tembihlerdi.oglum sen ayri yat baban oyle yapardi sen calisiyorsun diye.esim hic ayri yatmadi allah var. Aradan zaman gecti ben bunu hatirlattim.minik kizim dogdu tabi simdi ayri yat diyemiyor.durmadan oglum kalk git yat sen zaten cocuk uyutmuyor diyor.hey allah im zorla ayri yatiricak. Kizim agladimi aliyorum hemen assagiya iniyorum ben zaten.oda sabah 7 de.ustelik oglu hic etkilenmiyor aglamasindan horul horul uyuyor valla..yok anacim olur mu herseye karisicak.en son soyledigi epey garibime gitti.kalbimi karartmak istemiyorum.bu aksam da sey yapmayin erken yatin dedi. Oturmayin demek istedi diye dusunmek istiyorum icimi kirletti bu kadin benim yaa..
benim kayınvalide derdim yok belki ayrı şehirlerde yaşadığımız için okuduklarıma göre çok tuhaf kayınvalide davranışları varmış.1 yıl sonra onun bulunduğu şehre taşınacağız problem yaşamam insaallah sizler gibi.problem yaşamamak için ne yapmalıyım illaki mesafeli mi olmalıyım?
Bende biktim kizlar rabbim hepimizin yardimcisi olsun
Su an bunu yazarken bile ellerim titriyor dumlex evi paylasiyoruz hergun bir nedenden alinip kavga cikariyor kotu olmamaya calisiyprum olmuyor cimbizla kelimelerimi seciyor keske ayri olsaymisiz surekli kafasinda birsey kurup kendini ona inandiriyor psikolojik birseyi var ama dort yil oldu cozemedim hala
Benim annem yasamiyo duye hasas davraniyoçok komik yaa sana anne olmak istiyorum
Alalaa ben kayananamı istemeye geldiklerinde tanıdım sen tanıyomuşsun demekki :44:
walla sen istisnasın hayatım sözün bittiği yerdeyim yorum yapamıyorum senin konumuna :92::118:
nefreti taddırdın ya bana helal olsun :)
baştan berı benı ıstemedın hamıle kaldıgımda esımle tartıstıgımda bosanın zatn bız onu beklıyoruz dedın
cocugu aldır dedın eşime benı hep sıkayet ettın
sımdı kızımı kucagına alıp sevmek ıstedıgınde tuylerım dıken dıken oluyor
Istedigi halti yapsin biraz vicdanlari olsaydi ben ailemi birakip gurbete gelin geldim bi basimayim 2 aylik hamileyken annecigimi kaybettim senesi dolmadi dahaonunda kizlari var ! Kocama anlattim olan biteni sadece hakeret edip edmedigimi sordu hayir dedim, evi tuttu dün yanliz 9. ayda tasina biliyoruz prosedürler malum. Sans ya 9. ayda türkiye ye gelicem Allak bullak olucam Ama olsun sorun degil kocamla cocugumla daha mutlu olucaz:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bazen kv ye duyduğum kin yüzünden eşimden ayrılmayı bile düşünüyorum ki eşimi çok seviyorum ve iyi bir evliliğim var. Yani kv min adını duymamak yüzünü görmemek için bu bile yapabilecek hale geliyorum bazen.
Az önce de annemle tartıştım kv yüzünden.
Canım çok şıkkın
Bazen kv ye duyduğum kin yüzünden eşimden ayrılmayı bile düşünüyorum ki eşimi çok seviyorum ve iyi bir evliliğim var. Yani kv min adını duymamak yüzünü görmemek için bu bile yapabilecek hale geliyorum bazen.
Az önce de annemle tartıştım kv yüzünden.
Canım çok şıkkın
Senin daha zormus ayni mutagi kullanmqk cok zor.. kendi mutfagimdq yabanci gibi oluyorum bazen herseyime karisiyor kullandigim tencerenin boyutuna kadr :-( nasil gececek hep.boyle bilmiyorumAminnn canım benim..
Ah canım..ben de küçücük evde kv ile yaşıyorum maalesef. Bir de bana sor, ne kadar zorbizde de var o lafları cımbızla çekip kavga çıkarmak. Kadınla seviyeli bir şekilde tartışamıyoruz bile. "hee sen bana öyle mi demek istedin?" diyip konuyu uzatıveriyor. Ne pskolojik sorunu, resmen kafayı yemiş bunlar.
annenle nie tartıştın hemde kv yüzünden :26:
Ah canımben bi ara aldım çocukları terk ediyordum evi. Eşim engelledi. Çok seviyoruz birbirimizi. Zaten o da olmasa dayanamazdım. Sabırlı ol, yuvanı yıkma lutfen zor biliyorum ama..
Canım gerçekten eşimi çok seviyorum dört dörtlük bir insan ama kv ve ailesi ile muhatap olmak zorunda kalmak beni soğutuyor herseyden. Kv ile nerdeyse yılda 2 kere bayramda görüşüyorum ama yine de o insanla bir bağımın olmasına bile tahammül edemiyorum
Yine şanslısın cnm tahammül edemeyip her akşam evine gelde naparsıneşim bikaç saatliğine bi yere gitti şuan oda benmle oturuyo ya git evinde otur yokkk!!
dayanamıyomu hasretine canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?