Kayınvalide Derdi Olanlar Buraya

Malesef burda yazılanları okudukça dehşete düştüm. Sana katılıyorum. Yürekleri kin dolu çoğunun. İsteyen üzerine alınabilir.

Telefondan niyeyse begenemiyorum.

+1
Size katiliyorum
Kvsine "sunepe" diyen bile okudum

Allahım birdi iki oldu bundanda arkadaşım anlatamıyorum galiba benim alıntımla bana yorum yapmayın yahu yapmayın anlatabiliyomuyum olumsuz yapacaksan yapma benim alıntımla kendi aklınızı kendinize kullanır yeter anca demogojı yapıyosunuz yorumunu yap geç evt öfkeliyim ben dünyada barış ilan edildide benmmi haberim yok insanlar istediklerini sever istediklerini sevmez sizene yani yok o benim eşimin annesiymiş yok ben kaynana olmıycakmıymışm nöbete gidicem zaten kafam bir milyon bide sizlemi uğraşıcam evet kaynanayı çekiştirmeye geldim ben buraya dahada üzerine laf etmeyin tövbe estf.

Kimse kimseyi sevmek zorunda değil. Nokta!

Bir kadın oğlan doğurur evlendirir onunda oğlu olur oda evlenir vs. vs. bu böyle sürüp gider. Doğanın kanunu bu.

Yaradana tapılır, doğurana saygı duyulur. Ama sevmek gönül işidir. Sevgi kendiliğinden doğar. Bu zoraki olacak bir şey değil.

Benim kayınvalidemle hiçbir sorunum olmadı. Hiçbir zaman senli-benli olmadık. Anne diye hitap ederim ama onun dışında sizli-bizli konuşurum. O da bana ayak uydurur.

Fazla samimi olmayı tavsiye etmiyorum. Annenize alınmazsınız ama aynı şeyi kaynananız yapsa alınırsınız. Hiç kimse insanın öz annesi gibi olamaz. Bunu kabul etmek gerekir.

Mesafenizi ve terbiyenizi koruyun. Asalet saçın etrafa.

Sıkıntınız mı var boş verin paylaşmayın. Gelin buraya yazın içinizi dökün.

Yada eşinlemi tartıştın. Niye anlatıyorsun kayınvalidene. Sen bugün ona oğlunu şikayet edersen, yarın o da seni oğluna şikayet eder.

Bence insanların ne çektiğini bilmeden etmeden böyle yorum yapmayın.. Evet acımasız yorumlar ama bunlar gercekler yaşan yanlış dogru olmayan seyler değil malesef.. Madem kayınvailedeler çok çekmiş o zaman kendiside gelin alınca ona aynısını yapmayacak ne demek ben çektim aynısını bende yapım oldu canım kendı kızıda var biride çıksa zamanı gelince ona yapsa kıyamet kopar ama biz el kızıyız ya bize bise olmaz senin kızın Allah'ın yarattığı kulda biz degilmiyiz.. Senin kızınınki Can'da bizimki degilmi.. Onların yaptıgı iyilik te burda yazılanlarmı kötülük.. Eğer sen oglunu evlendiriyorsa bunun bilincindeysrn elini ayagını cekeceksin artık Bırakta onlarda aile olsun ailesiyle vakit gecirsin.. Para para para.. Nereye kadar bizim evladımız yokmu eksiğimiz yokmu yiyecek giyecek ihtiyacımız yokmu herkes calısıyo bu devirde kaynana kayınbaba hepsi eeee daha ne diyo oğlundan gelininden para alırsın.. Zor durumda olursun seve seve yardım edilir ama onlar harcamasın ben büyüttüm ben harcıycam oldu o zaman evlendirme oglunu aile hayatına sokma sorumluluga sokma.. Ben ikinyıkdır ailemi göremiyorum yurt dısında yasıyorum bu yıl ailemi görcem insallah 4 haftalık iznim var ama sadece bi kaç gün yanlarında kalacakmışım niye iyilik yaramıyo kimseye agzının payını verince deger görüyosun iyilik yapınca kimse seni var gibi bile görmüyo.. Sen annesinde benim annem anne degilmi sende evlat hasreti varda onlarda yokmu.. Bence acımasız yorum yapmışsınız diyenler ilk önce bir böyle düsünsün biz mükemmeliz dört dörtlügüz demedik Zaten

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kayınvalıdem,
adını andığımda gidip ağzımı yıkamam gerektiğini hissettiğim ilk insan....
ikincisi de kocası olacak ...................................

Kayinvalideyle konusamazsiniz o zaten hep hakli :)
Esinize anlatsaniz bir, iki dinler aranizda halledin der.
Burada ayni sikintalari olan insanlar anliyor, cevap veriyor.
Belki sorunumuzu cozemiyoruz ama en azindan desarj oluyoruz.

ahh ahh.. ben buraya defalarca konu açtım, cinnet çığlıklarım atmadım şu sekiz aylık yeni gelin halimle, depresyona mı girmedim.. ne dedikoduları bitti ne benle uğraşmaları ne lafları ne sözleri.. ben sadece kv değil onun kardeşlerinden ve çenelerinden dedikodularından da çektim.. daha bunları sindirememişkende,,, hopp kv kp e küstü vee bize geldi.. boşanacam diye tutturdu,, dün eşim şakayla "anne suratın niye bu kadar asık koçanımı özledin dedi".. eşime bir bağırdı kv.. gideceğimi mi sanıyorsun gitmemmm intihar ederim dedi.. hoppalaa... aldık mı başa belayı.. beterin beteri de varmış ya sevdaaa diyorum kendi kendime.. fenalardayım ruhum daralıyor vallahi ya :18:

benim bu görümcelerimin kabalıkları artık nereyi bulur bilinmez, bir insan bu kadar mı dengesiz olur kardeşim , bu kadar mı terbiyesiz olur,,, bu insanlarla eşimin kardeş olduğuna bazen inanamıyorum gerçekten eşim erkek olmasına rağmen bunlardan daha temiz, daha düzenli,, hadi pisliğini dağınıklığını geçtim bir insan nasıl bu kadar terbiyesiz olur,,, bilmiyorum bazen üç kayınvalidem varmışş gibi geliyor, bu arada ben kv yanına ramazan bayramında gideceğim o zaman 16 haftalık hamile olmuş olacağım, karnım anlaşılmaz değil mi? gerçi 11. haftadayım şu anda kocaman bir karnım var ama bu şişkinlikdri değil mi????? ne olur haberleri olmasın bu insanların,, çok korkuyorum cidden,,,,

Neden gizliyosun hamileliğini

Canım çok güzel yazmışsın 👏👏👏👏👏

Canım yaa Allah yardımcın olsun boşanmak nerden cıktı yaaaa

Bence burda kv savunanlar ya baslarında kv yok yada görümcedir. Bnm kv dünya iyisi ama en güzeli uzakta olmak ben evlendim kendi annemden babamdan uzağım ki ben bunu bilerek geldim şehir dışına gelin olarak eşimlede anlaşmıştık beraber yemek içmek yok diye ben ailemi uzağımda bıraktım geldim çocuk drğiliz herkesin bi düzeni olması lazım dedim eşimde kabul etti e noldu evlendik kaynanam tlfn açıp kızım ekmeğin var mı? Var ya da yok sölüyodum hooooop bakıyodum ekmeği almış gelmiş napım şimdi 3 yılı bitircez bu şekilde eşime diyorum hani ayrı olcaktık napım kovayımmı kadını diyo gelen insana git diyememki bende diyemem ama şu var ki hiç hoşgeldin demedim surat astım yok yatana kadar oturur Allah sizi inandırsın daha az önce kalktı iyilik başka bişe kendi annem yapmaz kendi oğlunun evine bile çekinir ki abim anneme babama hiç kıyamaz ben böyle insanlar görmedim suratımı asınca kv kp diyoki noldu hayırdır eşinlemi derdin var bize anlat cekinme iyice patlıyorum

Kayınvalide bir şey yapmasa da kayınvalidedir... bizim aramızda bir sorun yok aslında ama içimde tutamadığım bir şey var. bir yıldır evliyim yaklaşık yedi sekiz aydır bebek istiyoruz olmadı henüz. ben de doktora gittim meğer tiroit varmış. bunlar da bana sürekli çocuk sorup duruyorlardı ben de şimdilik istemiyoruz demekten yoruldum artık. anlattım ve bana bir geçmiş olsun bile demedi. bakışlarında aynı anda oğlumun çocuğu olmayacak mı yoksa korkusuyla beni suçlamayı aynı anda gördüm. ben zaten bu konuda kendimi çok kötü hissediyorum olsun sen iyi ol Allah nasip eder inşallah da demedi. çok şaşkınım hiçbişey demedi çok merak ediyorum kendi kızı aynı durumda olsa o bakışları atar mıydı yine...

Malesef burda yazılanları okudukça dehşete düştüm. Sana katılıyorum. Yürekleri kin dolu çoğunun. İsteyen üzerine alınabilir.

Yüreklerimiz kin dolu öyle mi? Bunu söyleyen kim?
Hayatında hiç birisi tarafından hakarete, psikolojik şiddete, küfre, nefrete maruz kalmış mı?
Eğer kalmamışsa,konu ile ilgili benim muhattabım olamaz. Çünkü ağzı olan konuşur. Bazen de bilip bilmeden konuşur. Belli ki sen bilip bilmeden konuşanlardansın. Nasıl böyle bir şeyle itham edebilirsin buraya yazan insanları?
Bize sevgiyi, iyiliği, muhabbeti sen mi öğreteceksin arkadaşım? Çok merak ediyorum; bir gün bizim yaşadıklarımıza benzer şeyler yaşarsan, yaşatana karşı hala saf saf sevgi dolu olabilecek misin? Bi'düşün, ondan sonra konuş istersen. Bu arada isteyen üzerine alınabilir demişsin ya; üzerime alındığımdan falan değil, topiğimdeki herkesi itham etmiş oluyorsun bu hakaretvari kelimelerinle. O yüzden cevap verdim.

Aynen katiliyorum yazdiklarina..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Neden gizliyosun hamileliğini

ilk hamileliğimde annemle beraber kv de söyledim, ama düşük tehlikem olduğunu bile bile eşimi yanlarına çağırdılar,, eşimle çok büyük kavgalar ettik, o arada bebeğimi düşürdüm,, geçenlerde evine gittim, düşmeseydi şimdi bebeğimiz olucakdı dedi,, bende stresden düştü dedim,,(ayrıca bu lafda çok gücüme gitti) birde görümcelerim öğrenilerse evimde huzursuzluk çıkartılar, evimde kavga huzursuzluk olur buda benim hamileliğii etkiler diye korkuyorum,,,,

Böyle bişeye sevinip seni el üstünde tutacakları yerde hamilesin diye huzursuzluk mu çıkarıyolar ya. Allah ıslah etsin. Benimde senden farksız aslında. Bende şuan 3,5 aylık ikizlerime hamileyim ve çok kötü geçiyor. Kv beni bu halde memlekete kiraz toplamaya çağırdı. Benim ayakta duracak halim yok, sende bilirsin az çok, baş dönmesi ve bulantım çok fazla. Ama o benim abartığımı düşünüyordum işte.

Kızlar benim kayınvalidemin kötü de bir huyu var. Gelince buzdolabımı açıyor. deli oluyorum. Hiç te sormaz açar buzluğu , dolabı. İnceliyo kadın. Birinde ters ters baktım.Yanlış anlama eksiğin varmı diye bakıyorum diyo. E sor bana. Niye dolabımı açıyosun izinsiz. Bazende salonumun kapısı kapalı olduğu halde bakıyor açıp kapıyı. Kışın çamaşırlığım kırılmıştı. Salonda kuruttum çamaşırları bir süre. Bi baktım salonu açmış eşimde yanında dikiliyo. deli oldum.Onlar gidince eşime kızdım niye açtırıyosun her şeyım ortada.Belki özel çamaşırlarım var dedim. Napım aşkım açtı kendi bende bişey diyemedim diyo.Birde ben çalıştığım yerde bir cumartesi çalışıyorum, bir cumartesi çalışmıyorum. Cumartesi evde olduğumu duydugunda kayınvalidem hemen imalı imalı " sen bugün evdemiydin" der sorar. Evet evdeydim derim daha da bişey demez somurtur. İstiyor ki cumartesi evde olduğumda ona gideyim koşturayım. Avcunu yala. hizmetçilik yapamam ben. benim evim ev değil mi. ne zaman temizlik yapayım. Habersiz gelıp buzdolabımı, salonumu açtığında pasaklı pasaklı görme diye cumartesileri temizlik yapıyorum !!

Son düzenleme:
ya bi zahmet kv siyle derdi olmayan bu topige ugramasin bile.ugramayi birak bide yorum atma geregi duyuyolar nedense.kv nizle uzakta oldugunuz icn veya mesafeli oldugnz icin kesin kafaniz rahattir o yuzden boyle insanlari itham edebiliyorsunuz.size bu cevabim bile cok..
neyse kizlar asil anlatacagima gelim
bu sabah kv kahvaltiya cagirdi benimde isime geldi zaten migdem bulaniyo cok. gittik esimle
esiminde kuzeni evlencek ekimde. gelinin babasi yok annesi var.
kaynana aynen böyle: ay oglum duydunmu X kaynanasini yanina alcakmis ayni evde oturcaklarmis
olurmu hic oyle sey huzurlari bozulcak ben bile sizin yaniniza ugramiyorum fazla rahatsiz olmayin basbasa kalin diye
(nezaman ugricakki zaten ya biz ordayiz ya onlar bizde firsatmi kaliyo misafir gibi "ugramaya" )
bende dedimki: aaa olurmu hic oyle sey ne isi var kaynananin evli ciftin yaninda hic hos degil insanin ozelimi kalir.
kaynanam: hadi oglu olsa neyse ama kadin kizinin yanina geliyo
ben: ne alaka oglu kiz? hic alakasi yok ne oglunda kalsin nede kizinda
kaynana: ben kimseyi rahatsiz edemem gelipte kalamam mesela sizin yaninda demi oglum?
( bizden cit yok israrla yok anne estf. basimin ustunde yerin var dememizi bekledi herhalde ama demedik😁 )
aman allah korusun !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…