Malesef burda yazılanları okudukça dehşete düştüm. Sana katılıyorum. Yürekleri kin dolu çoğunun. İsteyen üzerine alınabilir.
benim bu görümcelerimin kabalıkları artık nereyi bulur bilinmez, bir insan bu kadar mı dengesiz olur kardeşim , bu kadar mı terbiyesiz olur,,, bu insanlarla eşimin kardeş olduğuna bazen inanamıyorum gerçekten eşim erkek olmasına rağmen bunlardan daha temiz, daha düzenli,, hadi pisliğini dağınıklığını geçtim bir insan nasıl bu kadar terbiyesiz olur,,, bilmiyorum bazen üç kayınvalidem varmışş gibi geliyor, bu arada ben kv yanına ramazan bayramında gideceğim o zaman 16 haftalık hamile olmuş olacağım, karnım anlaşılmaz değil mi? gerçi 11. haftadayım şu anda kocaman bir karnım var ama bu şişkinlikdri değil mi????? ne olur haberleri olmasın bu insanların,, çok korkuyorum cidden,,,,
Kimse kimseyi sevmek zorunda değil. Nokta!
Bir kadın oğlan doğurur evlendirir onunda oğlu olur oda evlenir vs. vs. bu böyle sürüp gider. Doğanın kanunu bu.
Yaradana tapılır, doğurana saygı duyulur. Ama sevmek gönül işidir. Sevgi kendiliğinden doğar. Bu zoraki olacak bir şey değil.
Benim kayınvalidemle hiçbir sorunum olmadı. Hiçbir zaman senli-benli olmadık. Anne diye hitap ederim ama onun dışında sizli-bizli konuşurum. O da bana ayak uydurur.
Fazla samimi olmayı tavsiye etmiyorum. Annenize alınmazsınız ama aynı şeyi kaynananız yapsa alınırsınız. Hiç kimse insanın öz annesi gibi olamaz. Bunu kabul etmek gerekir.
Mesafenizi ve terbiyenizi koruyun. Asalet saçın etrafa.
Sıkıntınız mı var boş verin paylaşmayın. Gelin buraya yazın içinizi dökün.
Yada eşinlemi tartıştın. Niye anlatıyorsun kayınvalidene. Sen bugün ona oğlunu şikayet edersen, yarın o da seni oğluna şikayet eder.
ahh ahh..ben buraya defalarca konu açtım, cinnet çığlıklarım atmadım şu sekiz aylık yeni gelin halimle, depresyona mı girmedim.. ne dedikoduları bitti ne benle uğraşmaları ne lafları ne sözleri.. ben sadece kv değil onun kardeşlerinden ve çenelerinden dedikodularından da çektim.. daha bunları sindirememişkende,,, hopp kv kp e küstü vee bize geldi.. boşanacam diye tutturdu,, dün eşim şakayla "anne suratın niye bu kadar asık koçanımı özledin dedi".. eşime bir bağırdı kv.. gideceğimi mi sanıyorsun gitmemmm intihar ederim dedi.. hoppalaa... aldık mı başa belayı.. beterin beteri de varmış ya sevdaaa diyorum kendi kendime.. fenalardayım ruhum daralıyor vallahi ya :18:
Malesef burda yazılanları okudukça dehşete düştüm. Sana katılıyorum. Yürekleri kin dolu çoğunun. İsteyen üzerine alınabilir.
Yüreklerimiz kin dolu öyle mi? Bunu söyleyen kim?
Hayatında hiç birisi tarafından hakarete, psikolojik şiddete, küfre, nefrete maruz kalmış mı?
Eğer kalmamışsa,konu ile ilgili benim muhattabım olamaz. Çünkü ağzı olan konuşur. Bazen de bilip bilmeden konuşur. Belli ki sen bilip bilmeden konuşanlardansın. Nasıl böyle bir şeyle itham edebilirsin buraya yazan insanları?
Bize sevgiyi, iyiliği, muhabbeti sen mi öğreteceksin arkadaşım? Çok merak ediyorum; bir gün bizim yaşadıklarımıza benzer şeyler yaşarsan, yaşatana karşı hala saf saf sevgi dolu olabilecek misin? Bi'düşün, ondan sonra konuş istersen. Bu arada isteyen üzerine alınabilir demişsin ya; üzerime alındığımdan falan değil, topiğimdeki herkesi itham etmiş oluyorsun bu hakaretvari kelimelerinle. O yüzden cevap verdim.
Neden gizliyosun hamileliğini
ilk hamileliğimde annemle beraber kv de söyledim, ama düşük tehlikem olduğunu bile bile eşimi yanlarına çağırdılar,, eşimle çok büyük kavgalar ettik, o arada bebeğimi düşürdüm,, geçenlerde evine gittim, düşmeseydi şimdi bebeğimiz olucakdı dedi,, bende stresden düştü dedim,,(ayrıca bu lafda çok gücüme gitti) birde görümcelerim öğrenilerse evimde huzursuzluk çıkartılar, evimde kavga huzursuzluk olur buda benim hamileliğii etkiler diye korkuyorum,,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?