Oh be seninle beraber ben de rahatladım heee
Bravo arkadaşım kocana ve evladına sahip çık. Ben çocuklarıma ve kocama aşığım. Yoksa hayatta çekmem bu derdi mesela.. Allah yardımcımız olsun. Onların şerlerinden korusun bizleri.
Çünkü susunca onlara malzeme çıkmıyor canım. Böylelikle iyice deliriyorlar ve eşlerimiz anlıyor annelerinin niyetlerini. Bizim suçsuz, onlar suçlu olduğunu. Zor ama mecburuz.
En iyisi facebook kullanmamak.
Kim eklememis, kim silmis derdinizde olmaz.
Bir sey paylasirsiniz arkadaslarinizla, bir yere yorum yaparsiniz sikinti olur sonra.
sanirim bu zamanin kayinvalideleri en sanssiz olanlarindan. Gencken kayinvalidenden cekmis simdi de gelinler fena. Kizlar, yazdiklarinizi okuyormusunuz acaba. Bu ne kindir boyle, bu hissettiklerinizi kocanizin annesine hissediyorsunuz. Ogullariniz olursa (ben iyi kaynana olucam demeyin bence) size de baskasi yapar. Tamam hakli oldugunuz seyler var, ama bu yazdiklariniz da abartiya kaciyorsunuz.
Bu kadar koruklemeyin birbirinizi, baskasinin kayinvalidesi yuzunden bile kendi kayinvalidenize savas acicak konuma geliyorsunuz nerdeyse.
Sakin olun biraz.
PS: simdiden diyim, kiz anasiyim.
sanirim bu zamanin kayinvalideleri en sanssiz olanlarindan. Gencken kayinvalidenden cekmis simdi de gelinler fena. Kizlar, yazdiklarinizi okuyormusunuz acaba. Bu ne kindir boyle, bu hissettiklerinizi kocanizin annesine hissediyorsunuz. Ogullariniz olursa (ben iyi kaynana olucam demeyin bence) size de baskasi yapar. Tamam hakli oldugunuz seyler var, ama bu yazdiklariniz da abartiya kaciyorsunuz.
Bu kadar koruklemeyin birbirinizi, baskasinin kayinvalidesi yuzunden bile kendi kayinvalidenize savas acicak konuma geliyorsunuz nerdeyse.
Sakin olun biraz.
PS: simdiden diyim, kiz anasiyim.
herkes yaşadığını anlatıyo burda konuya en çok cevap verenlerden biriside benim bu topik rahatlamak için açılmış millet içini döküyor rahatlıyo diğerleri yorum yapıyo bilem ne hem vakit öldürüyoruz hem paylaşıyoruz biriside çıkıp gelip yok birbirinizi körüklemeyin bilmem ne arkadaşım sanane yani sananeee derdi sanamı düştü Allasen işine gücüne bak yorumlarını kendine sakla
Yune bir turkiye tatili oncesi aldi veni stress sikinti. Okyanus asiri memleketten 4 hadtaligina gidiyoruz ve bunun yarisini bile kenfi annemle geciremiycem. Su kadar gitti bu kadar kaldi laflariyla boguscam.
Gecen gidisimizde annem ameliyat olmustu baya kaldim yaninda ilk iki hafta kadarda esimin annesinde kaldim. Ablasi hic bize gelin bizde kalin bilmem ne demedi kalmis son iki gun beni sikistiriyorlar bizdede hic kalmadin diye. Olduu cnm ameliyatli annemi birakip sana koscaktim. Vaktinde cagircaktin cok merakliysan. Esimle kavga etmistik bu sebepten. Simdi gitmeden gun gun plan yapalim diyorum tatsizlik cikmasin.
Hayir insanlar nasil bu kadar anlayissin olabiliyor bir bucuk yil olmus gitmeyeli tabiki bende kendi annemde kalmak istiyorum. Sizin basinizda bekliycem sanki.
Ayy su tatili bi kazasiz atlatsak :)
Cocuk yoksa herkes kendi ailesinde daha fazla kalabilir bence. Tabi esinle anlastigin surece. Diyerlerinin soyledigi onlari umursadigin kadar seni etkiler.
Cocuk da var. Kendi ailemin yaninda kalmak icin niye esimle anlasmam gerekiyor bunu hic algilayamiyorumda kabul edemiyorumda.
Hyr esimin ailesi beni bir hafta gorse ne olur iki hafta gorse ne olur. Simdi cocugu goremedik muhabbetine sarcaklar bide.
Cocugu gormek babanne dedesin de hakki da o yuzden. Ayrica sadece onlarin deyil, cocugun da hakki var babanne dede veya babanin akrabalarini gormeye. Bazen biz ne kadar sevmesek bile.
Esinle anlasmak ta huzur icin onemli. Yoksa kavga dovus herkes istedigini alir ama huzur olmadiktan sonra benim yada senin dedigin olmus ne farkeder.
Iste haklari tmm da bir hafta gorsunler benim annemle gecirecegim zmna haksizlik etmek olmuyormu oda. Huzuruda biz saglayalim onlarin hakkinida biz dusunelim ne ala dunya. Isyanlardayim yine :)
Seni anliyorum :) inan ben de gittigimde bizimkilerde daha fazla kalmak istiyorum. Zaten sIkiliyorum, sonucta cok ta icli disli olamiyorsun, ki benim yanimda alti ay kaldilar kizima baktilar. Evleri de kucuk ama iste esinin hatti kizinin hatri kaliyoraun. Ama kendini gerdikce gereksiz yere kotu vakit geciriyorsun.
Illa dicekler tabi daha kalsaydiniz diye, sonucta herkes kendinin yaninda daha fazla kalsin ister. Ama sen esinle gunu hunune ayarla ki sonradan tatsizlik cikmasin. Ben oyle yapiyorum sahsen. Ne yapicagimizi bilmis oluyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?