Kayınvalide Derdi Olanlar Buraya

bu sizin fikriniz olabilir bugune kadar neler yasadigimi bilmediginiz icin boyle dusunuyor olabilirsiniz bana gore az bile yapmisim:) bu topikde herkesin kendine gore bi yasantisi var kv de veya kp veya gorumcesiyle bu yuzden artik insanlara sunu soyle yaptiniz bence yanlis bence dogru degil bence terbiyesiz demekten vazgecin artik.
bu topik zaten bizim gibileri icin acilmis:) daha neler okunacak burda allah bilir. hickimseyide asla kinamam cunku bu halden anca ceken anlar.

Eşim normalde herzaman annesini haklı görür.bu olayda Benim halimi gördüğü için getiremem çok kötü dedi. Kv telefonda bana o kadar kötümüsün diye soruyor sanki inanmıyormuş gibi.
Peki sen eşine hamileliğini söylememe konusunda bişey dedin mi? Ne tepki verdi?

seni kınamadım yanlış anlamışsın..
bende kayın validemle anlaşamıyorum aram yok bende çok haksızlığa uğradım hemde evlendiğimin ertesi günü..
kandırıldım neler yaşadım..
anneme bile haksızlık yaptı.
ağzıma geleni söyledim hakkımı aradım ama şimdi bile çıkıp evime geldiğinde o tarz yaklaşmıyorum yapmıyorum eşim üzülsün istemem sadece bu yüzden..
ve ben size terbiyesizsiniz demedim abartı olmuş hoş olmamış dedim bunuda inanın kayınvalidenizi düşündüğümden değil sizi eşiinizi ve evliliğinizi düşündüğümden yani aranız açılır diye sadece yanlış anlaşılmışım benden kaynaklanıyor sanırım kusura bakmayın.. kimseyi kırmak değil amacım..

yani ilki düşük olduğu için bu ehlikeli dönemi atlatallım diye bekliyor, işte eşim ramazan bayramında söylerim diyor bilmem, söylemeni istemiyorum derim, belki bir şey olur ailen üzülür derim ,,,

ben yanlis ifade ettim birazda kendimi kusura bakmayin lafim size degildi aslinda ortaya soylenen bir lafti cunku sizden oncede bu sekilde yazan bi kac kisi olmustu ben sizi yanlis anlamadim ortaya soylemistim lafimi ama tabi size cevap atarken haliyle sizde ustunuze alindiniz normal tabi.siz kusura bakmayin o yuzden..
eger sizde boyle seyler yasadiysaniz cok uzgunum dusmanimin basina gelsin istemem ben boyle biseyi..cok zor gercekten..bende yasadiklarimi buraya yazmaya kalksam roman olur isin icinden cikamam..ama yalniz olmadigimi goruyorum biraz olsun rahatliyorum..

sorun değil
ne kadar enteresandır ki yaşamayanına henüz rastlamadım ben zaten..

tatlım durumun çok zor ama kv kızıpda eşinle kavga etmr sakın, eşin ile kv de yüz göz yapma ana-oğul küserler sonra eşin ile aran bozulur tatlım,,,,
sen kalktın mı hazırlama kahvaltı kendin atıştır kendine göre, zaten hamilesin çay içmiyorsundur,, eşin bir şey derse de ayyy bende çok üzüldüm ama bulantım vardı dersin, tatlım,,, sen hiç muhatap olma sen sinir oldukça onun hoşuna gider tatlım,,,
ailenide muhatap etme kv ile tatlım,,, sonra dönülmez yollara girilir,,,,,,,,,,,,,,
biraz sabır biraz mantıkla halledersin,,, sakın fevri bir şey yapma tatlım,,,,
birde hamilryim diyorsun, at kendini yatağa, miğdem bulanıyor diye,, iki öğür, iki balım dönüyor de yat o hazırlasın sonra da gider zaten tatlım,,,,

ne yazıkki bundan anlayacak bir kadın değildir kendisi sanki hiç hamile kalmamış hiç zorlanmamış gibi,, bana hazırlama diyorsun ama sabah benden öncede kalksa yataktan kalkmıyor bazen ben kalkıp çok afedersin lavaboya gidiyorum uyanık olduğunu görüyorum ama o benim ayağa kalkmamı bekliyor yataktan kalkmak için.. sonra oturuyorum yarım saat.. bakıyorum yokk bir saat değil beşsaatte otursam benden bekliyor.. kalkıp içimden saya saya hazırlıyorum o ana kadar yanıma gelipte eline bir tabak alıpmasaya koymuyor.. sonra sofra hazır diyorum gelip yiyor içiyor çayını alıp geçiyor içeri.. dün öğlen bana ne pişirecen dedi.. evdede hiçbirşey kalmamıştı.. patates var makarna var falan bişe kalmamış evde bilmiyorum dedim.. öğlene makarna yap akşama başka bir şey yaparsın diyor.Allah onu bildiği gibi yapsın inşallah şu hamile halimle bana 5 kg yoğurt mayalamış onu dolaba koy diyor. halıları yıkamıştı eşim damda güneşlendiriyordu bana diyor çıkıp alalım.. sen diyorsun ya midem bulanıyor uykum geliyor de diye,.bi iki yaptım.. bu iki gündür bana ne diyor biliyor musun.. benimde kaç gündür sürekli başım dönüyor anlamadım diyor.. içimden dedim hamileliktendir gelinim sen otur ben hizmet edim sana dinlen.. ahh ahh eşimden de evimden de hayattan da soğutyor bu kadın beni.. bana acımadan hizmet ettirip elimden içtiği bir bardak suyu bile helal etmiyorum ona..

Aynı bnm kv de öyle yemek konusunda evim basını almış gidiyo yinede demezki bi işin ucunu tutayım hiç bozma cnm psikolojini hersey zamanla düzelir sende midem bulanıyo de yat kalkma

az önce bir arkadaşa da yazdım burdan keşke kopyalabilsem sanada anlatmak isterdim.. bu kadın hamileyim düşük tehlikem var yada hastayım umrunda değil ne yazıkki.. psikolojimi bozdu katlanamıyorum artık yemin ederim katlanamıyorum.. insanda biraz utanma olur değilmi? sekiz aylık gelin evine gelip iki seksen uzanıp tüm gün ve hamile bir insandan yemek iş beklemek ne kadar ayıp, ne kadar günah.. tahammülüm kalmadı artık..eşime de dedim işte gelirse bende anneme giderim orda kalırım sende annenle başbaşa otur diye.. napım ama bana da yazık değil mi ya,, banane onun kocasıyla sorunlarından.. sanki o yeni gelin ben kaynanayım, kadını teselli ediyoruz.. ay anlattıkça çıldırıyorum nolur dualarınızı eksik etmeyin kafayı yicem

:) hiç tanımadığın birine bile bu kadar kin dolu olup saydirabilmek ... dikkatli okusaydin yazdıklarımı keşke. Buraya yazanlarin çoğu demiştim oysa. Farklı fikirlere sayginiz yok mu sizin? Hakaret etmedim ki ben. Hissettiğimi düzgünce söyledim. Açıkçası eğitim durumunuzu merak ettim yazdiklarinizi okuyunca. Çünkü tamamen yanlış yorumlamissiniz yazdıklarımı. İyi günler sevgili topik sahibi.

Şu topikte cevap yazanların çoğuna dikkat edersek aslında kayınvalidelerle geçinemeyen biz değiliz, onlar bizimle geçinemiyorlar.. daha doğrusu geçinmek istemiyorkar

başımda öyle bir kayınvalide var ki Allah düşmanıma vermesin denilenlerden. dul ve oğlunu paylaşamadı bir türlü diğer oğlu da yuva kursun diye hocalara bile gitti. beni rakip olarak görüyor. nişanlandığımdan beri yapmadığı kalmadı kızıyla beraber. ikiyüzlülük plan diz boyu. düğün tarihim bile belli değil.hiçbir hazırlığımı yapamadım ağız tadıyla. her an ayıracakmış gibi sanki. annem sizi birbirinize yar etmez bu kadın evlensen de boşatır diyip duruyor.nişanlım ayrılmayı çıkar aklından diyor, aa annesiyle ilgili birşey dediğimde o beni annem ona göre konuş diyip susturuyor beni.sürekli alttan alıyor onları kırmamaya çalışıyor ama onlar kırılmasın diye beni kırıyor hep. napıcam şaşırdım artık ((

Kendi annenin haklı çıkma ihtimali daha yüksek durumun böyleyse.. Allah kolaylık versin..

sağol canım. beraber yaşamak istemediğimi söylediğim için en başından yapmadıkları kalmadı. zaten kalmayacakmışta terbiyesizlik yapılmış oyle birşey söylenmezmiş.annemde arada kötü oldu. kaç aydır ailem aranmıyor kız almıyolar sanki biz kız alıyoruz gibi. annesini ben kaç kere aradım bikere aramadı diyip diyip dolduruyor nişanlımı herkesi düşman etti birbirine.daha birgün ne zaman düğün diye sormuşlukları yok. ne bir yardım ne bir ilgi en çokta aileme mahcup olduğuma çok üzülüyorum.bunlar nasıl insanlar dedikçe kahroluyorum.birşey olsun artık bitsin istiyorum sonra nişanlımın beni hiç bırakmadığı geliyor aklıma. beni atmıyor ama onlara birşey söylememe de izin vermiyor. bana akrşı korudugunu gördükçe iyice hırcınlaşıyorum. korunmaya ihtiyaçları yokki kendilerini öyle bir savunuyorlar ki haksız oldukları halde ezilen hep ben ve ailem oluyorum buna ragmen bir sitem edince eleştirme ıkıde bir annemi diyince herşeyi bitiresim geliyor

sağol canım en kısa sürede umarım taşınırım. kv evde yoklarmış yarın gitmeye karar verdim. hiç gitmek istemiyorum ama sataşırsa haddini bildiricem. kavga etmeden ne yaptıysa söyliyeceğim. eşim de evde oyuyo sözde ev arıyoruz. yorgunmuş muş hergün aynı muhabbet bakamıyacakmış acelesi mi var mış.. 3 yıl oldu bu evde ne acelsi var tabi ona göre. 1-2 karton buldum. eşya topladım koydum köşeye. sallamıyo bile ağlamak istiyorum

hadii ya umarım anlar isteklerinizi..belki ev değiştirmekten korkuyordur..veya aileside gitme diyorsa teraddüt ediyordur..

canım benden sana tavsiye asla evlenme böyle bir insanla söyle düşün şuanda bu duruma canın sıkılıyor. eşinle aynı evdeyken bu muhabbetler daha sık yapılıyor. aynı ortamdasın. birsüre sonra ben ne yaptım diyorsun. ama evlenmiş oluyorsun. boşanmakta iyi değil .böyde durum önceden belli ediyorsa kendini zorlama. eşinin sana anneme nie öyle diyorsun deyip evde durmadığı zaman anlama şuanda gör. eşim beni savunurken şuanda konuşmuyor. üniversitedeyken yatay geçiş yapmıştık ben geçemedim. kendisi geçti. sonra benim için eski ünisine geri döndü. sana asığım die seranatlar yaptı. şuanda anneme laf edemezsin diyor.annesi bana laf ediyor ben karşılık veriyorum die kızıyor. gerçekler bu maleseff

hadii ya umarım anlar isteklerinizi..belki ev değiştirmekten korkuyordur..veya aileside gitme diyorsa teraddüt ediyordur..

canım galiba annesi gidersen hakkımı helal etmicem gibi laflar etmiş. ağzında geveledi bir ara. şu semt olurmu diyorum oraya izin verirler dedi. o anda zaten bir ana kuzusuyla ve karşımda mucadele etmem gereken bir kadın olduğuna karar verdim. ama eşimi nasıl yola getiririm bilmiyorum. herşey onda bitiyor. bildiğiniz dua filan yok mu

beni savunmuyorsun dediğimde sen beni anlamıyorsun ikinizde sizi koruduğumu bilmiyorsunuz ne o biliyo sana karşı böle dediğimi ne de sen bilmeden yorum yapıyosun diyo. biz çok kötü zamanlar geçirdik. annesi ve ablası ona hayırsız evlat bile dediler ona rağmn bitiremedik ben biçok kez bitirmek istedimm sen ailem yüzünden beni mi bırakıyosun dedi ve geri döndüm hep. onun açısından da düşünmeye çalışıyorum ona karşıda çok haksızlık yapıyorlar kendisi savunmuyor hiç onlara karşı. ama onlara ben dört senedir emek verdiğimm ilişkiyi kafanıza göre bitiremezsiniz falan diye çıkıştı ve bu şartlar altında sözümüz yapıldı. ama annesi bana zamanında dünyada bir sen kalsan ben seni almam sen yoluna ben yoluma diye beni gizlice aradı.o zaman çok kötü oldum nisanlımda annesıyle çok kötü kavga etti. ondan snra da alttan yürütmeye başladılar ikiyüzlülükle, ben de yüzüme güleni iyi snaıp iyi oldum ama sonradan baktım ki bunlar rol yapıyorlar. çok zor çok

kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı yandım gelin dedikçe altına odun atmalı. (ayy daha fazla okuyamadım sayfada yazanları 3. sayfada bıraktım içim daraldı valla nedir bu kaynanalardan çektiğimiz ya.benimkide kocacığımla beni kıskanıyo kızlar ama biz çok mutluyuz zaten artık görüşmüyoruz o cadıyla ohhh kurtuldum hem kaynanadan hem görümceden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…