Kayınvalide Derdi Olanlar Buraya

Canım yaa Allah yardımcın olsun boşanmak nerden cıktı yaaaa

ahh ahh bir bilsem,, yemin ediyorum kafayı yicem çok az kaldı.. bugün eşimle evine gidecekti halılarını yıkayacaklar eşimle,, eşimde çıkarken evden anne ilaçlarını almıyormusun dedi, yooo ben geri gelecem diyor gülerek.. sinir krizi geçirecem az kaldı.. eşime dedim akşamda gelirse ben annemlere giderim sende annenle başbaşa kalırsın burda...ya bir kv bu kadar pişkin ve utanmaz olurmu .. sabah eşim işten dönerken ı(dün gececiydi) beni aramış tlfna ulaşamayınca da annesini arayıp beni istemiş,, pat yatakodamın kapısı açıldı uzattı telefonu ben şoktayım.. ne ayıp biliyor ne utanma ya. sabah kalkıyor benim kahvaltı hazırlamamı bekliyor hazır olunca mutfağa geliyor yiyor içiyor çayını alıp oturma odasına geçiyor.. sonra uzanıyor... bir sonraki yemeğe kadar.. daha sonra yine yemek, namaz tuvalet uzanma.. günlerdir canıma tak etti.. 7 haftalık hamileyim cayınyanında oturuyor benim çay koymamı bekliyor.. Allahta biliyor ya ne yapsam ne yedirsem asla ama asla hakkımı helal etmiyorum art niyetli olduğu için.. canıma tak etti.. ne yapmam gerektiğini de bilemiyorum.. ailem de zaten çok kızgın kv me daha önceki patavatsızlıkları terbiyesizlikleri için.. babam patlamaya hazır bomba gibi.. ben bir an cinnet geçirip kendimi balkondan atmayı düşünecek kadar psikolojimi bozdu bu kadın..

kayın validenizden nasıl kurtuldunuz? ne yapmalı bunlara ya da eşlere ne yapmalı. ben evleneli 3 yıl oldu. eşimle evlenmeden önce üniversitede tanıştım 7 yıl + 3 yıl 10 yıldır tanıyorum. evlenmeden önce her şey süperdi. ben iş bulana kadar kayın validemin yanında aynı sitede oturacaktık kirası uygun die. lakin 6 ayda iş buldum çıkan yok evden 3 yıl oldu hala çıkmıyor adam annemlerden izin alalım demesin mi bana ( geçen gün tartışmamızda. Bende annemleri çağırdım. Kavga etmiş kayınam annem diyo o kadın gitmiş başkası gelmiş dio.yakın olsun düz ayak olsun ben gitcem gelcem diomuş bir akıl verin bana arkadaşlar

ahhh ahh bi care bulursanız bana da söyleyinn..benimde eşim illa annemlerde kalalım diye tutturuyor helede hafta sonu iş cıkısı direk eve değil annnesine gidiyor..snra 8 gibi bizm eve geliyor ben tek basıma giriyorum etrafı topluyorum uzanıyorum öyle geliyor...otel gibi yani.. ben daha 15 günlük evliyim.

canım daha çok yeni evlisiniz. Eşin alışamamış belli ki.Ama tatlı dille artık evinizin ayrı olduğunu , gelmesi gerektiği yerin kendi evi olduğunu, ailesiyle tabiki görüşeceğini ama kendi evinin öncelikli olduğunu anlat.Bir kaç gün meşkale bulun, bişeyler yapın evinizde daha çok vakit geçirin. Kayınvalidenize çok sık gitmeyin. alışşsın eşin. yoksa çok zor olur sonra..

neler yaptımm canımm yaa ama hala aynıııııı..

ne yapacağım ki gitmez ki psikiloga falan..artk benmde psikolojimi bozmaya basladı amaa :s

sert olman lazım , konunda arkadaşlar çok tavsiyede bulunmuş aslında. Biraz da kayınvaliden yardımcı olsun . ne bileyim akşam evde değiliz misaifrliğe gidicez falan desin. direk evine gitmesini sağlasın. Olmaz mı? yapısı nasıl sinirli mi bilmiyorum ama akşam direk eve gel annenlere haftada 2 kere gideceğiz. Artık senin evin var falan diye çıkışsan? zor bir durum gerçekten ama dediğim gibi kayınvaliden de yardımcı olmalı.

onun yardımını cok istiyorum ama dunku soru soruşu garibime gitti..pekte destek yok yani.. ama söylüyorum sorun bende değil sürprizler hersyler yapıyorum diye..bi haftadır gitmiyordm tartısacağiz die dün gittim ve tartstıkk..tatlı dillede kızarakta söyledim evimizde olmamız gerektiğini ama anlamıyorrrrrrr

canım benden bir tavsiye ailesiyle ilgili asla kötü söz söyleme. önce eve gelsen beni özlemiyo musun sonra annenlere birlikte uğrarız gibi konuş eve gelincede bireyler bul gitmek isterdede asla gitmem deme git ertesi gün oylanacak daha iyi birşey bul. oraya alışmasın.

artk yöntemimi bulmustum ben hafta içi iş cıkısı eve gidiyorum eşimde snra geliyor cok söyledim ama direk eve gelmiyor..tkrar ailesinde gitsek eve dönemeyiz kalalım der..cünkü ilklerde gidelim eve ama kalmaya annelere gelelim diyordu..ama hafta sonu illaki orada kalacak..:s ve kaldık tartıstıkk rahatca uyuyordur simdi anasında.......

şuanda işteyim çalışıyorum yarım gün. o da annesine gidiyor kahvaltıya bide eve gelip gitmedim diyor ya pişkin pişkin ... ben şuanda annesine hiç gitmiyorum. konuşmuyorum annemler geçen hafta sonu kavga ettiler beni kötülemişler hep annemde oğlunu anlatmış. ben bugun bi uğrayacağım yarısaatliğine sonra eşimin evde ki tavırlarına bakacağım. ona göre saldırmaya karar verdim baskı kuracağım. annemleri aramazsa gitmeyeceğimi söyleyeceğim. bi çıkış yolu olmalı o siteden taşınmalıyım.

benim gibi yapin ben kv nin gorumcenin yaninda direk soyluyorum artik lafimi cunku baska turlu anlamiyorlar inanaki lafini esirgemeden soyleyince hicbirsey diyemiyorlar kaliyorlar oyle..
mesela dün esim kv me gelmis saat 11 bucuk hala esim oturuyo. bende sonunda herkesin icinde dedimki: evimize gitmeyi dusunmuyorsun herhalde otel olarak kullaniyoruz artik evimizi. hatta annen bizi evlatlik alsin dedim. kalkti ayaga dogru eve gittik. :)
kayinvaldede kaldi oyle gidin oglum evinize demekten baska bisey gelmedi elinden tabi:)

bizde uzun sure oturduklari zamanda esime sirnasiyorum sessizlesiyorum konusmuyorum fazla uykum varmis gibi yaslaniyorum esime onlarda kalkiyor zaten genellikle kalkmadiklari zamanda ay bu saat ne cabuk geciyor saat kac olmus fln diyorum
sizde cekinmeyin bol bol soyleyin yoksa ilerde pisman olursunuz:)))

ayy iştee gitmedim demesi bitiriyor insanı..dünde eşim cebinde sigara paketi var at onu söz vermiştin diyorum hayr tlfn var git uyu diyor..ha ben cocugumda zatn dedim sen beni dinlemiyorsn bende seni dinlemeyeceğim uyumuyorm dedm..sonra dahada kötü oldu...bencede git bi ugraa gör bakalımm ona görede gerekenleri söyle eşine..bizde aynı sitede olsak aynısını yaşardık kesinlikle inş. tasınırsınız en kısa zamanda..

bende lafımı hayatta esirgemem ama sizin şu yaptığınız biraz abartı olmuş sanki.
sonuçta eşinizin anne ve babası evden kovar gibi konuşmak hiç hoş değil..
yarın öbür gün eşinizde sizin anne ve babanıza aynısını yapar birşey diyemezsiniz..
haksızlığa uğradığınızda hakkınız yenildiğinde size saygısızlık yapıldığında evet hakkınızı arayın lafınızı esirgemeyin (ben öyle yapıyorum) ama evinize geldiklerinde yaptığınız bence abartı olmuş..
naçizane fikrimdir..

hayr inanın söylüyorumm dün yine gitmeden aradım annesini anne özledm hep değişiklik olur gelmk istiyorum ama oğlunun kalalım demesi ve tartısmamak icin gelmk istemiyorum oda ogluna söyledi bak senin yüznden gelmiyormus kız dediii..hanii kalmak istemiyorm demk istedim ogluna gidin diye tutturur diye ama nerde hiç bişi demedi sadece oglum evinize gitmicekmisiniz dedi o kadr..

kv değil de görümceleerim hallen boşanmamızı umut ettikleri için pekde sevinecekleri bir haber değil yani tatlım, büyük görümcem çok akıllı çook fesat, çok fena bir kadın, düşman bile değil böylesi yani,, küçük görümcem ( bu arada benden 10 yaş büyük) o kadar kötü değil ama çok saf, ablası ile bir oluyor,,,,
KV herşeyin farkında ama bir şey yapmıyor,,, çok bencil,,, onun için bilmesinler, gerçi ramazan bayramında KV ye gideceğim gerçi,, çok umut ediyorum kızının evine gitsin diye kurban bayramında öyle yapacak çünkü,,, görmesinler karnımı, eşimi de nasıl ikna ederim söylememesi konusunda bilmiyorum ama saklayabildiğim kadar saklayacağım hamile olduğumu,,,,
kiraz toplamaya çağırdı,,, şaka gibi yani birde ikize hamilesin, ikizlerin hamileliği çok ağır geçer Hamileleik hormonu daha fazla salgılandığı için,, sen kapa kulaklarını, uzat ayaklarını,,,, arada ayılıp bayıl tatlım,,, bu arada eşin ne diyor?

Aynı bnm kv de öyle yemek konusunda evim basını almış gidiyo yinede demezki bi işin ucunu tutayım hiç bozma cnm psikolojini hersey zamanla düzelir sende midem bulanıyo de yat kalkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…